Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
от вчера и Дани е в отбора на болните. Симптомите са температура и разтройство. Не знам откъде го е лепнал при положение, че не е бил в контакт с никой. Явно тия бацили летят из въздуха на воля. Давам хидрасек и е на диета, но продължава да дриска. Вашите хлапета за колко дни пребориха тая гад?
Бимбим, Дани по-добре ли е? На Дария и мина за два дни и определено го изкара по-леко от мен. Но оттогава акото е една идея по-рядко. Не е разстройство, ама кара основно на сухари, бисквити и препечени филии и пак не се оправя. А плодове не смея да дам изобщо  Sad Опитвам се да пробутвам Био Баланс Бейби, но явно е гадно на вкус.

# 676
Сега се сетих още няколко случки, свързани с казването на нови неща. Една от първите думи на Калоян беше  бу-бу т.е. бау бау. Толкова беше впечатлен от кучетата, че само това повтаряше. Те бяха издигнати в култ от него.  Даже имам чувството, че подредбата беше кучето, мама, тате  Laughing

На картинки съм му показвала много животни вкл, кон и кокошка и до втръсване съм цвилела и съм викала ко-ко. Не искаше нищо да повтори след мен, докато един ден не видя кон. След това цяла седмица Калоян цвилеше от кеф. За късмет имаме наблизо и кокошки  и от един момент започна като като ги види да вика ККККК. Идеята ми е, че може би трябва нещо да впечатли Дара много, за да се опита да го произнесе.

Друго нещо, когато го храня и понякога, като му давам лъжицата и му казвам ААААМ. На него така му хареса, че започна сам да си го повтаря като яде.

Дано малко съм била полезна  Hug

# 677
Рали Hug продължава сагата при нас, днес ходихме при педи, каза да е на диета, кучешките са се подули и каза че може и от тях да е, може и вируса да кара, но няма Т. Давах Ентерол, ама то и аз съм си виновна. Вчера нещата се бяха поуспокоили, но снощи реших да му опека пилешка кълка /да не умре на мама момчето от глад  Simple Smile/и през нощта се осра /с извинение/. Докато смених памперса се разсъни и ела да видиш после...

За говоренето - Сами продължава да казва мама, кака, тате, баба, да и не. Но когато си иска. Баука като куче, и нещо като ко-ко прави. Най-хубаво и ясно от всичко казва кака Heart Eyes. Но също не винаги повтаря. Иначе разбира всичко, все повече и повече. Постоянно и аз му казвам да каже някоя нова дума след мен - не го прави. Скоро гледах видео касета от дъщеря ми на 1 г. 11 мес. Че тя не казваше нищо...май само да, мама...Тя проговори доста късно като за момиче, но никакъв проблем. След това какви огромни приказки и стихотворения запомяше и повтаряше постоянно..
Елч  Hug, за твое успокоение я заведи, но и според мен всичко ще си дойде, когато е готова!

Вал Hug, можеш ли да ми кажеш, когато прекъсвам майчинството работодателя трябва ли да ми издаде заповед за прекратяване на отпуска за отглеждане на дете до 2 год.

Прегръдки на всички! Спокойна и прохладна вечер! newsm51

Това четох преди малко:
http://dete.bg/n/mrusnite-detsa-sa-pozdravi.6657.html

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 21:05 от Emilly1212

# 678
  • София
от вчера и Дани е в отбора на болните. Симптомите са температура и разтройство. Не знам откъде го е лепнал при положение, че не е бил в контакт с никой. Явно тия бацили летят из въздуха на воля. Давам хидрасек и е на диета, но продължава да дриска. Вашите хлапета за колко дни пребориха тая гад?
Бимбим, Дани по-добре ли е? На Дария и мина за два дни и определено го изкара по-леко от мен. Но оттогава акото е една идея по-рядко. Не е разстройство, ама кара основно на сухари, бисквити и препечени филии и пак не се оправя. А плодове не смея да дам изобщо  Sad Опитвам се да пробутвам Био Баланс Бейби, но явно е гадно на вкус.

Дейзи, мерси, че питаш. Днес е по-добре, ака 2 пъти с нормална консистенция, температура няма. Сега се чудя колко време след като му мине да давам нормална храна  Thinking  Между другото, Био баланса много му хареса

за говоренето - Дани от доста време казва само ам-ам и разни неразбираеми неща. По никакъв начин не мога да го накарам да повтори след мен. Мен не ме притеснява (все още), все ще се отприщи в един момент

# 679
Добро утро!

Снощи в един часа наш Петър пак си порева, не знам вече какво става, зъби ли, що ли.

А относно говоренето, Петър абсолютно никога не казва дума, ако го караш "кажи еди-какво си". Иначе думите, които казва са:кака, дядя, баба, тата, ам-ам, бау-бау, да, не(също и Ъ-ъ), на(когато ти подава нещо). Май са това.

# 680
Здравейте и от мен, аз тази нощ бях без дете оставих я при майка ми  и се чувствам като преродена, то си било чудено да не се будиш и да ставаш да покриваш ритащо дете  Grinning.Чета ви че сте писали за проговарянето ,една позната ни каза "бабина деветини" Simple Smile  за да проговори бързо детето и при нас има ефект или си въобразявам та взимат се няколко лъжици поне 4 и лекичко се почуква детето между ухото и тила така че да звъннат няколко пъти ,аз го направих миналата седмица и до този момент бърборка   доста повече от преди, не знам дали е от това или не но не пречи да се пробва.
Исках да ви попитам дали някой си е взимал тази лятна количка http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1325--2012-bertoni … stract-lines.html искам ми се да си я взема но не знам колко е удобна, така избързах с другата и сега не съм доволна много ми е тежка и не се побира и в комбито ужасна е става на въпрос за Чиполино оптима .Ще ви бъда благодарна и ако ми предложите друга но не по скъпа от 50-60лв не ми се дават много пари като знам че няма да я ползва много време.Благодаря

# 681
  • в Надежда-та
Разтройство от зъбите може ли Rolling Eyes Blush newsm78
Нищо друго му няма на този моя дрисльо, само рядко щастие по 2 пъти на ден (нощ). Само на диета ли да го подложа или и да го тъпча с прахчета ooooh! Tired

# 682
Разтройство от зъбите може ли Rolling Eyes Blush newsm78
Нищо друго му няма на този моя дрисльо, само рядко щастие по 2 пъти на ден (нощ). Само на диета ли да го подложа или и да го тъпча с прахчета ooooh! Tired
И аз тамън това се чудех. newsm78Оказва се че истеричния рев нощем не бил заради млякото,а май от някой кътник.На лице има и лош дъх, като го вземем ппри нас се успокоява....сега пък и дрис....май е зъб причината за всичко...
Прахчета няма да давам, по-соро лека диета с твърда храна и повече калций. Peace
Емили, много хубава статия! Виктор наш се придържа стриктно към естествено играждане на имунитет с ядене на кал, пясък, ръжда, въглени, тор, дърво...... ooooh!

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 14:45 от elenia

# 683
  • Пазарджик
Привет и от мене
Гадните летни вируси са в апогея си,стискам палци болничките да се оправят бързо Praynig
Емили според мене е хубаво да продължиш още малко диетата на Сами ,като започнеш да му даваш различна храна по малко и да е по щадяща за стомахчето. Hug
Ви щом е два пъти на ден не е разстройство,давай му по запичащи храни,спри за малко плодовете
Нелката пък се е запекла ,а уж яде разнообразна храна и доста плодове newsm78

Днес най накрая харесах плочките за банята,имаме среща с майстора към 18ч. и се почва  Grinning Успях и договора за тел. да си преподпиша и взех на Таня мечтания  и телефон за РД ,ама той е  чак на 27.09,как ще се стърпя да не и го дам до тогава не знам Embarassed
Криси,аз няма наблюдение върху този модел,ние купихме тазиhttp://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1281-star-bertoni- … 12-blue-sea-.html Ще ти кажа какво не ми хареса на тази която си избрала:
-малките гуми ме плашат,предвид нашите улици с огромни дупки;
-няма позиции за гръбчето;
-няма багажник;

# 684
  • в Надежда-та
Да и при нас го има  Sick дъх

krissia  ние сме с подобен тип (http://www.jeepworld.com/merchandise/jeepstrollers/wranglerstrollers.htm) на мен лично ми е мн удобра, използвах я и с баткото. НО това е количка с която главно да предвижиш детето от т-к А до т-к-а Б, не става да пазаруване, не става за спане. Зависи мн ти какво търсиш Rolling Eyes.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 14:54 от ViFresh

# 685

Криси,аз няма наблюдение върху този модел,ние купихме тазиhttp://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1281-star-bertoni- … 12-blue-sea-.html Ще ти кажа какво не ми хареса на тази която си избрала:
-малките гуми ме плашат,предвид нашите улици с огромни дупки;
-няма позиции за гръбчето;
-няма багажник;
Тути и мен  ме притесняват същите неща гледах и тази която си избрала и ти но ми се искаше да е по евтина , аз ще я ползвам на морето и тук за кафе.А тази която ти си избрала как се прибира като чадър ли?

# 686
  • Пазарджик
Криси щом е само за кафе си е ок,а нашата количка не се сгъва като чадър,ако искаш утре ще снимам в сгънато състояние .Преди да купя нашата една позната ми хвалеше количка тип чадър,закупена от Метро и ако не се лъжа беше 39лв.

# 687
Криси щом е само за кафе си е ок,а нашата количка не се сгъва като чадър,ако искаш утре ще снимам в сгънато състояние .Преди да купя нашата една позната ми хвалеше количка тип чадър,закупена от Метро и ако не се лъжа беше 39лв.
Ако ти е удобно снимай я и ми я пусни в фейса да я видя, а аз сега ще се разровя в Метро и Хипо.Мерси много

# 688
Най-накрая се наспах, оставих Райчето на ММ и пообиколих магазините... ами мисля, че вече оздравях Wink, поне се чувствам отлично. Все едно имам рожден ден  Mr. Green
Количка не ползваме мнооого отдавна и не мога да дам мнение.

# 689
  • Пазарджик
Криси ето я количката
http://tuty1.snimka.bg/other/sandali.686265.28019454
пот.име:tuty1
парола:270902

Общи условия

Активация на акаунт