Опитвам се да пробутвам Био Баланс Бейби, но явно е гадно на вкус.
продължава сагата при нас, днес ходихме при педи, каза да е на диета, кучешките са се подули и каза че може и от тях да е, може и вируса да кара, но няма Т. Давах Ентерол, ама то и аз съм си виновна. Вчера нещата се бяха поуспокоили, но снощи реших да му опека пилешка кълка /да не умре на мама момчето от глад
/и през нощта се осра /с извинение/. Докато смених памперса се разсъни и ела да видиш после...
. Но също не винаги повтаря. Иначе разбира всичко, все повече и повече. Постоянно и аз му казвам да каже някоя нова дума след мен - не го прави. Скоро гледах видео касета от дъщеря ми на 1 г. 11 мес. Че тя не казваше нищо...май само да, мама...Тя проговори доста късно като за момиче, но никакъв проблем. След това какви огромни приказки и стихотворения запомяше и повтаряше постоянно..
, за твое успокоение я заведи, но и според мен всичко ще си дойде, когато е готова!
, можеш ли да ми кажеш, когато прекъсвам майчинството работодателя трябва ли да ми издаде заповед за прекратяване на отпуска за отглеждане на дете до 2 год.
Между другото, Био баланса много му хареса
.Чета ви че сте писали за проговарянето ,една позната ни каза "бабина деветини"
за да проговори бързо детето и при нас има ефект или си въобразявам та взимат се няколко лъжици поне 4 и лекичко се почуква детето между ухото и тила така че да звъннат няколко пъти ,аз го направих миналата седмица и до този момент бърборка доста повече от преди, не знам дали е от това или не но не пречи да се пробва.

Оказва се че истеричния рев нощем не бил заради млякото,а май от някой кътник.На лице има и лош дъх, като го вземем ппри нас се успокоява....сега пък и дрис....май е зъб причината за всичко...

Успях и договора за тел. да си преподпиша и взех на Таня мечтания и телефон за РД ,ама той е чак на 27.09,как ще се стърпя да не и го дам до тогава не знам
дъхПрепоръчани теми