СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 553
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Ох голямо чистене голямо нещо ... вир вода съм вече и отивам на баня ... най-накрая  Mr. Green

angel_bbb чудесни новини  Hug Гледай да остискаш поне до август  Praynig Hug
Като каза кг ... сетих се, че вече заковах на 12 кг  Mr. Green

nikita_gd не мога да коментирам мила ... защо не звънеш на док, ако нещо те притеснява.
По принцип СУЕ винаги е завишено, но не е лошо да се направи консултация  Hug

По въпроса за Овуто ... ами ние май си вървим по термин точтно, въпреки, че цикълът ми не беше 28, а 35 дена и доки смята нормалната дължина /28 дена/  newsm78

Канелче ... стискай още малко  Praynig сега хапвай повече бебка да наддава за да не я слагат наистина в кувиоз. Гледай поне да влезнеш в девети месец  Hug Иначе не се знае ... момче или момиче - има време до първото ни бебче Whistling Hug

zornitsa85 ами аз лично го усещам. Когато рита с крачета е по-силно и често. То основно с тях шава ... с ръчикчи по-малко ме побутва  Mr. Green

# 301
Фейт ми аз също го усещам, че шава ама не мога да разбера кога с какво ме побутва. Иначе според мен движенията на бебето са най-прекрасното чуство на света. Сигурно като стана като теб в 32-ра седмица и аз ще усещам кое е крак, кое ръка Praynig Praynig Praynig Praynig

# 302
Фейтчето се е специализирала Simple Smile Аз не съм много убедена кое какво му е, защото не знам в каква поза е застанал младежа иначе редовно му напипвам главичката (нали сме с дупето надолу) Иначе се върти като шмиргел ту наляво ту надясно, трудно му хващам спатиите на къде се е обърнал да рита ама по вертикала така и не иска да се обърне Simple Smile Инатче малко, снощи така се въртя разпъва и кълчи че чак ме заболя ама пак не се обърна, а вече ми заема целия корем и място няма Simple Smile

# 303
Никита, според мен няма място за притеснение и друг път сме коментирали щом левкоцитите са в норма, утайката при бременност по принцип е увеличена  Simple Smile

# 304
Ох, а мен вече така силно ме подритва, а все още не мога да различа кога с какво,а и док не ми казва дали е с главата надолу, поне така да се ориентирам, предполагам че е с крачета де и право в ребрата, ама го преценявам по силата на ритането.
Канелка, успех и дано всичко е наред  Hug

# 305
  • Бургас
Мацки, ще падне покрива hahaha hahaha hahaha hahaha

*Georgia*, antonia79, elio, ilina_td, kami2004, krassymira, Melly.G, Milena_87, mobsi83, pecata, ro6li4ka, rossy-pm, stefanel, stefiss_1978, susamenna, tolinka, Vasilena P, zornitsa85, Августа (+ 2 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема

# 306
Привет, момичета!  Hug
Изчетох ви на бързичко и отивам да шетам, че чакам гости. Днес малкия ми юнак навършва 7 годинки и от сутринта не съм спряла подготовката.   cook
Ето и една виртуална почерпка от мен и пишете по-малко, че утре ще трябва пак да ви изчитам. Wink
http://antonia79.snimka.bg/family/ryan.680817.27796938

Канела всичко ще е наред, убедена съм.  Hug Аз пък от снощи съм с едни болки долу вдясно, а днес една лелка ми каза, че ми бил паднал корема и попита дали не чакам тези дни събитието Rolling Eyes, а имам още 2 месеца, та съм малко в паника.

Лек ден ви желая и позитивно настроение!   bigdance2

# 307
  • Бургас
Канелка  Hug Стискай кълки още малко Hug
Честит рожденик на antonia79 . Да е здрав, късметлив и да помага на мама с бебока  bouquet

# 308
  • Стара Загора
Здравейте,момичета!
Много пишете,аз се върнах в понеделник от морето и досега дочитах старата тема.Влизам сега в новата и гледам,че сте я изписали половината.Връщам се да чета и пак ще се включа.
Иначе си изкарах много добре в Бургас-направих и две бани (само в морето и после си тръгвахме ),но беше много хубаво  grinning039 Да се похваля,че и с тези килограми,които съм качила (11) ,пак някак си влязох в старите си бански без проблем  Sunglasses
Видях и братовчедка ми с малкия мъж-вече е на месец и половина  Heart Eyes
Това е засега,като наваксам с четенето ще пиша пак.
 Hug ви всички!

# 309
Честит рожден ден на малкия първолак  nbirthday  Най-добрия батко и отличен ученик  smile3529
Мели, то в тая жега на кой му се излиза- всички или сме пред компа или в леглата  Laughing

# 310
Фейтчето се е специализирала Simple Smile ..... Инатче малко, снощи така се въртя разпъва и кълчи че чак ме заболя ама пак не се обърна, а вече ми заема целия корем и място няма Simple Smile

Хехех ... ами и вие ще свикнете  Wink Моа тропчо малко преди да се обърне го усещах как ми разпъвма корема настрани и си помислих, че такава ще я свърши, но чак когато отидох на док и той ми каза разбрах, че наистина тогава се е обърнал. Сега пак го усещам да се разпъва на страни и се намества, но после пак усещам горе под гърдите ритници и се успокоявам  Whistling Ще го видим пак на 19-ти как е  Praynig Hug

susamenna добре завърнала се и благородно ти завиждам за почивката  Hug

antonia79 да ти е жив и здрав рожденника и скоро батко да го направиш  Mr. Green Hug

# 311
  • Варна
Антония да ви е жив и здрав рожденника  bouquet
Канела много рано като ,че ли Rolling Eyes Всичко ще е наред. Странно, че сваляш кг.

# 312
: Аз пък от снощи съм с едни болки долу вдясно, а днес една лелка ми каза, че ми бил паднал корема и попита дали не чакам тези дни събитието Rolling Eyes, а имам още 2 месеца, та съм малко в паника.
Лек ден ви желая и позитивно настроение!   bigdance2
И аз преди малко писах,че така ми казаха за корема и аз реагирах така  #Puppy dog
Повече ме притеснява теглото на беба мен.В таблиците това тегло отговаря на 33 г.с. а и толкова ми казаха...ООО не искам гестационен диабеет  smile3514 и не искам повече изследвания и глупости  Tired Фейтче, на теб колко ти казаха че тежи твоя тропчо?
Канела, Praynig  Hug
Ваничката и стойката ми дойдоха-излязоха ми 29 лв.Харесахме ги  dancing

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 16:16 от angel_bbb

# 313
КАнела,много е добре че си спокойна,стискам палци всичко да е наред,иначе съм чувала че се свалят кг през 9-тия месец,понякога.
Антония честит рожденик,весело и безгрижно детство!
Качих и първия подарък за бебето,кумата ми която живее в Ирландия и не сме виждали от 5г,си дойде за малко,и ми донесе поларено одеялце,много са сладки момичешките неща.

# 314
здравейте,
Антония, честит ти рожденник - да ти е жив и здрав, послушен батко и добър ученик

Общи условия

Активация на акаунт