СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 533
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря момичета за подкрепата.
Мисля,че не се притеснявам толкова защото безрезервно вярвам на лекаря си.Каквото каже това ще е .Както той я нарича-"Моето предизвикателство,май ще го видим по-рано " Heart Eyes Много мило,от толкова месеци го чувам това "моето предизвикателство"....Надявам се ако може да я държим още,ако не -Господ здраве да ни дава,пък колко килограма ще е все тая.
Пращам ви хладинка от Варна  Hug
И забравих да ви кажа какво изтърси моя половин,хахахахха много съм се смяла .Цитирам:
"Абе ти имаш ли представа тези деца родени във един и същи месец след десетина години във какъв разход ще ни вкарват покрай рождени дни ?!" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Но е сякаш доволен той,няма търпение да я прегърне....

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 17:45 от Канела

# 331
  • При моите мъже...
Искам да ви питам вие знаете ли кръвната група на бебчетата си и как се разбира преди да се роди? Бях чела че е важно да се знае, защото ако е несъвместима с тази на майката можело да започне производсво на антитела ...

Ако майката е с отрицателен резус фактор, а бащата с положителен, между 28 и 30 седмица се слага инжекция Анти Д Имуноглобулин (сори, ако не съм го написала правилно). След това, като се роди бебето и се види кръвната група, ако е положителна - инжекцията се повтаря, а ако е отрицателна не се прави нищо.
Това касае само майките с отрицателен резус фактор.Peace

# 332
Искам да ви питам вие знаете ли кръвната група на бебчетата си и как се разбира преди да се роди? Бях чела че е важно да се знае, защото ако е несъвместима с тази на майката можело да започне производсво на антитела ...

Според мен няма как да се знае кр. група на бебетата преди да са родени /освен ако има някакво специално изследване  Rolling Eyes/ В този случай става въпрос за кр. група на майката и тази на бащата. Имаше значение за положителен и отрицателен резус фактор нещо, но пак не съм запозната и не мога да ти кажа със сигурност. В нета би трябвало да има някакво инфо  Heart Eyes

bydikкак да спират .. та те могат да наддават до последно ... всяко грамче при тях е от значение. Вие още сте малки, защото сте в края на месеца, пък и сте двама в корема на мама Heart Eyes Те сега ще започват усилено наддаване.
Не знам в билзнашката  какво ще ти кажат ... питай там Hug

Скрит текст:
Моите ангелчета в края на седми месец бяха на 1040 гр. и 1200 гр. ...

# 333
Бъдик, ние в нас сами си сглобявахме секциите, спални, гардероби и т.н. като ги купувахме, няма да се даваме сега на една кошарка  Laughing но ако нещо закъсаме ще питам  Hug
Миии, мерси за инфото Simple Smile

# 334
Лелееее, изчетох ви!  Hug Whistling
аз гледам първо да наваксам с писането и после се включвам, ама за 3 дни мноого е изписано. Тка е - вече и аз, защото край с работата за дооста време  Crazy
Канела мила - много е хубаво, че не се притесняваш. Твоята бебка си наддава стабилно и ако се наложи вярвам и аз, че всичко ще е наред.
И викам да си тръгнем подред, както сме си по термин (което няма как да стане - природа Simple Smile )
Антония - честит рожденик. Много здрав, послушен и щастлив да е.
F.a.t.e.   bouquet за темичката. Аз съм козирог, но май това с 'никой да не ми се меси' не е типично за моята зодия Simple Smile
meri-geri сподели за 2-ра градска днес. Аз ти казах, че останах за 25.07. за там - ще се засечем значи с бебе септември 2012 Иначе за днес успяхме да се запишем и бяхме в Шейново - аз повече, за да придружа моя приятелка - тя е избрала там. Но там също е имало скорошен ремонт и всичко изглежда новичко и поддържано - фрапиращи неща не видяхме, а гледахме и в родилна зала - нямаше раждащи в този момент - късмет извадихме. А и ни развеждаше някакъв мъж - голяяям сладур, младичък, лелеее  Embarassed Embarassed  
Мама зайка нали е там - не че я видях, но нямаме новини от нея.  Hug Пращам й позитивни емоции. И на Stasy87  и  simely_girl
Сутринта и на лекцията в The Mall ходихме - ама вече май всичко успяхме да изслушаме и не ми е интересно, както в началото. В Щъркел имат някакви намаления - http://www.shtarkel.com/products/2167-detsko-leglo-aida.html   утре ще ходим да го видим. Ще взема да накупя всичко преди да се е прибрал мъжо  Whistling
Аз след концерта не можах да се наспя, че легнах в 3:30 и сутринта и на работа и да ви кажа целия ден едно кофти - контракции се появиха и си викам - ужас - отидох в спешното ако и утре съм така. Но като се наспах на другия ден си бях ок, та засега няма да се юрвам. Но почнаха да ми се подуват стъпалата и с вдигане вече не се оправят. Сега почвам да лежа повече и ще видим. Другата седмица съм на ЖК и за болничен - ей ни на, не остана, ама не съм тръгнала още да 'гнездя'. Избягвам 'Бермудския триъгълник'  Joy  много ми хареса определението. Нищо, че днес ме оставиха (понеже вече не съм на работа) да сготвя - а аз не съм пипнала - далече от печката
Сега и аз едно фрапенце и с книжка на терасата - че нашата е на сянка и е една дъъълга и си имаме дървета - много си я обичам

# 335
  • Варна
Ако майката няма антитела не се бие инжекция през 30-та седмица, а направо след раждането. Аз съм отрицателна, а мъжа ми е положителна. Правиха ми изследвания за антитела и нямам, затова след раждането ще видят каква е на бебо групата и ако се налага бият инжекцията, за да нямаш проблем при евентуална втора бременност.

# 336
  • При моите мъже...
Мамчета, като споменах инжекция...

Имам приятелка, която роди по-рано й и останаха фраксипарини 0,3 мл. Ако някой проявява интерес, нека ми пише на лични, за да ви свържа. Взела ги е на 5 лв бр., ще ги даде на 3.

# 337

angel_bbb коя ваничка, че нещо съм изтървала  Rolling Eyes

Тук така гърми, трещи и вали -страшна работа.

Скрит текст:

Ами ето такава само,че е розова(защото я намерих в Пловдив,че тази бялата е от Варна и ми искаха още 20 доставка  Crazy).Излезе ми 29 лв-20 ваната и стойката и другото на Спиди  Simple SmileСега си купих 95 градуса спирт и после четка и препарат и вече е наша  Hug
Фейт,мерси много за успокоителните думи  Hug,нещо май скокнах пак из филмите с тоя ГД и инфото У нетО за него  newsm50

# 338
Аз да ви се "похваля", че вече имам стрии на паласките  doh А се мажех по три пъти на ден  smile3511 Ама тя кожата на корема ми така се е опънала, че имам чувството, че ще се пръсне!  smile3518

# 339
Аз да ви се "похваля", че вече имам стрии на паласките  doh А се мажех по три пъти на ден  smile3511 Ама тя кожата на корема ми така се е опънала, че имам чувството, че ще се пръсне!  smile3518

охххх .. да чукна на дърво все още  Mr. Green нямам никъде ... а не съм от най-редовно мажещите, че в тази жега като ми стане топло и почвам още повече да се потя там където съм сложила крема /тоест на корема  Crazy/... и става едно лепкаво  ooooh!
Но поне три четири пъти в седмицата се сещам да мазна малко  Laughing

# 340
Привет и от мен. Да се отчета и аз. Днес ходих на отворените врати в Мбал Б-с. Поизчистили са и са поосвежили. Няма ги вече хлебарките от онова време. За съжаление не разпознах никой от майките във форума, ама и ние посетителите бяхме доста.
Канела стискам палци всичко да е наред с бебчето,дано  да качи много грамчета докрая и дано да се задържи по-дълго време.
Антония честит ти рожденник, да е много здрав и прилежен ученик,много да слуша мама и тати.
Ариел пази се и си почивай .
Момичета много е горещо  Nature Sunny sweating така че пийте водица и стойте на сянка. Направо незнам работещите майчета как изкарват  Hug Тук взе да подухва и ще изляза на разходка. Лека вечер на всички от мен bye

# 341
охххх и на мен ми се стори че подухва и реших до аптеката за новите хапчета да отида, а не гледам термометъра че показва 37* ... едвам се прибрах, а е на 3-4 мин.   sweating
Качих ви и малко снимки докато се мотая безцелно Simple Smile В началото все си казвах че няма да я правя на принцеса и всичко да  е розово ... ама сега като изляза и все такова харесвам  Embarassed  Но съм си казала 'стига' и вече не поглеждам изобщо ако е розово, за да не го харесам и купя пак  Laughing Комплекта за изписване съм решила да е зеленичко или жълто  Simple Smile

# 342
И пропуснах да каза Здравейте на новите бъдещи мами в нашата темичка. И аз бягам от розовото - повечето неща не ми харесват в розово и наблягам на жълто Simple Smile
С rossy-pm имаме еднакви одеалца в розово  Heart Eyes

# 343
  • Варна
На голямата нищо розово не бях купила , ама нищичко. Дори детската и е с бели мебели и оранжево-зелени стени. Сега с второто реших да поразчупя малко и поръчах розово-лилави чаршафи.

angel_bbb видях я да. Хубава е Peace

# 344
Мацки, ще падне покрива hahaha hahaha hahaha hahaha

*Georgia*, antonia79, elio, ilina_td, kami2004, krassymira, Melly.G, Milena_87, mobsi83, pecata, ro6li4ka, rossy-pm, stefanel, stefiss_1978, susamenna, tolinka, Vasilena P, zornitsa85, Августа (+ 2 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема

не знам за покрива, ама на мен преди малко ми падна полилея и се строши  Joy и се чудя кога и откъде да ида да видя да купя нов, че хазяйна ако разбере...  #2gunfire
antonia79 честит рожден ден на малкия ти рожденик, да е жив и здрав, да ви радва и да помага от време на време за бебчето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт