СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Слънчев ден и от мен  Heart Eyes
Много благодаря за подкрепата ще се трае още малко не остана.
Стискам палчета на момичетата в болницата да издържат още малко и чакаме само хубави новини за бебчовци .Момичета, момчета наши са си  Heart Eyes
Канела това е най-важното да си спокойна и да мислиш положително ,като слушам док те следи така че всичко ще мине добре ,пък и бебка бързо надава  Hug
F.a.t.e. мисля че ще ти трябва още един скрин с това темпо ,честити покупки на всички  Mr. Green
Мерси за напомнянето за техномаркет предният път го разбрах много късно   bouquet

# 406
pecata  Ако отидете хубаво избръснати ножчета никой няма да ви търси  Simple Smile

И аз на това се надявам Simple Smile

F.a.t.e. Пеленката е страхотна Simple Smile

А за тоновете ще търся някъде може би където е по малко от 25лв. Sad

# 407
  • Варна
stefiss_1978 днес получих чаршафите. На опаковката пише, че са на някаква друга турска фирма, а не на ТАЧ. Като , че ли очаквах по-добро качество  Rolling Eyes Инъче са красиви

# 408

F.a.t.e. мисля че ще ти трябва още един скрин с това темпо ,честити покупки на всички  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha няма нужда ... имам шкафчета и секцията на спалнята   WhistlingBlush Mr. Green

Хайде да ми правите компания на едно следобедно фрапенце  Heart Eyes

# 409
Сега надникнах и аз в албума. Georgia много сладурски неща си взела. Фейт пелената много ми хареса, от къде е Whistling Whistling Whistling

# 410

Хайде да ми правите компания на едно следобедно фрапенце  Heart Eyes

Ох страхотна гледка Фейт и фрапенце и полъх ...идва от моренцето  Sunglasses
Пелената за 10 лв.си е направо подходяща и за изписване страхотно попадение Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 14:35 от nikita_gd

# 411
  • Варна
Фейт пелената е много нежна  Heart Eyes

# 412
Фейт пелената много ми хареса, от къде е Whistling Whistling Whistling

От едно магазинче, което скоро открих на събота пазара /над църквата/
Има страхотни дрешки и огромен избор на бодита с цени от 3-4 лв, но и много хубави материи  Heart Eyes
Имаше още една такава пеленка  Crazy ако някой иска да свирка  Wink
Наистина е много хубава, аз лично исках изчистена и бяла. Не, че цветните не ми харесват .... но са по-ангажиращи като цветеве, пък и аз съм фен на черното и бялото /класика в жанра  Mr. Green/ Crazy

# 413
Момичета, какво мислите за вис виталис? Аз все още нищо не съм купувала и мисля към средата на 8-ми месец да отида там и да купя всичко необходимо наведнъж, понеже няма да имам възможност на части и от други места, че в момента съм на вилата на хлад, далече от всякакви места за пазаруване. Ако имате предложения за други големи магазини, предалгайте.... Flutter

# 414
Момичета, какво мислите за вис виталис? Аз все още нищо не съм купувала и мисля към средата на 8-ми месец да отида там и да купя всичко необходимо наведнъж, понеже няма да имам възможност на части и от други места, че в момента съм на вилата на хлад, далече от всякакви места за пазаруване. Ако имате предложения за други големи магазини, предалгайте.... Flutter

Ами там наистина има всичко ... от биберона, до кревата и количката, но някой от нещата са малко скъпички или пък като качесво на мен не ми допадат. Специално за чаршафчетата говоря. Пише 100 % памук, обечееее .... много са корави не ми харесаха изобщо. Някой от дрешките къщо - материята е странна  Crazy но ако наистина нямаш време отиди, поне ще вземете всичко наведнъж.  Hug

Сещам се и за Джъмбо ... там също има голям избор, но за качество не мога да кажа. Взех само една олекотена завивка от там, но пък я похвалиха, че е издържлива и хубава  Hug

От Хиполенд пък си купих чаршафчета ... съвсем друго качество  Peace
Което ми напоня ... Рошли, ходих днес но други чаршафчета с Туити няма  Heart Eyes

# 415
  • Варна
За тоновете мен ме викат всяка седмица, а през седмица на ехограф, ама незнам колко струва, защото ми влизат в пакета . Преди малко ми донесоха матрака и другите неща от Пакостник. Матрака мирише целия на кокос. Някой знае ли бебо на коя страна трябва да спи. Защото от едната страна е кокоса, където е твърдо, а от другата е латекса и е меко. Май на мекото трябва, защото кокоса е малко грапав, но кажете ако някой знае...

# 416
За тоновете мен ме викат всяка седмица, а през седмица на ехограф, ама незнам колко струва, защото ми влизат в пакета . Преди малко ми донесоха матрака и другите неща от Пакостник. Матрака мирише целия на кокос. Някой знае ли бебо на коя страна трябва да спи. Защото от едната страна е кокоса, където е твърдо, а от другата е латекса и е меко. Май на мекото трябва, защото кокоса е малко грапав, но кажете ако някой знае...

Първо се слага от коравата страна  Peace И ние смятаме да вземем такъв  Heart Eyes

Говорили сме за матрачетата, че не трябва да са нито много меки, нито много твърди. А в началото се слагат на твърдата повърхност, защото са още с крехки кости и гръбначе и не трябва да потъват в мекичкото /ма как го обясних само  ooooh!/  Mr. Green

# 417
О да ,определено бебенцата трябвало да спят на твърдо заради гръбчето най-вече.И леко на една страна.И аз като пипнах колко е твърд нашия матрак се изумих ама щом трябва  Peace

# 418
Miii, мерси за инфото, май утре ще има тълпи от бременни пред магазините им  Joy
Фейт, Честито за новите покупки, а пеленката е разкошна, караш ме утре след техномаркета да тръгна да търся магазинчето  Laughing И аз като теб като изляза и не се прибирам без покупки, май ще трябва да купим гардеробчето по-рано, а още нямам и 8-ми месец  Mr. Green Днес пак се прибрах с подаръци за бебка, купих й чорапки, пантофки и едно комплектче  Embarassed Вече ми се карат че не оставям нищо за подаръци от родата   Mr. Green
Днес моят мъж има рожден ден и искам да ви почерпя с една витруална торта   party023
(само че не ми се получи със снимката и ви пращам обикновенна от катринките тук  Sad )

# 419
като обсъждате матраците, ако кошарката е сгъваема матрачето и е доста твърдо - достатъчно ли е или трябва да се вземе и допълнителен матрак?

Общи условия

Активация на акаунт