СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 506
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • При моите мъже...
Не знам дали има ново инфо и нова такава промоция за този месец  Rolling Eyes

Да, аз го дадох като пример за предишната промоция. Ако има ще излезе в последния момент - ще следим чинно;) Пък в крайна сметка, ако има много хора - да живеят електронните магазини;)

# 391
Не знам дали има ново инфо и нова такава промоция за този месец  Rolling Eyes

Да, аз го дадох като пример за предишната промоция. Ако има ще излезе в последния момент - ще следим чинно;) Пък в крайна сметка, ако има много хора - да живеят електронните магазини;)

Ахам ... значи утре отивам  Mr. Green, пък ако има Промоция ... още по-добре  newsm68 ако не  ще отскоча до друг магазин да си се разходя newsm47

Зори ... ти кога излизаш в отпуска  Crazy

# 392

A моя като му кажа бебето нещо не мърда(със сълзи на очи)той вика остави го то спии и аз понеже нямам търпение да мръдне се въртя,побутвам си корема и той аууу пак ли тормозиш детето  ooooh!  #Cussing out
 Joy Joy Joy
Ние сме същите, вчера особено като бе забопя корема и като се ошашках, та по едно време викам - не мърда, аууу, не мърда, а той ми вика, чакай сега аз да си сложа ръката на корема, и да видиш, че мърда /щото винаги когато той сложи ръка и бебето го подритва/, та така де - разшава се и снощи "Simple Smile, а аз си отдъхнах.

# 393
Фейт на 6-ти сутринта в 8 съм пред кабинета на Мерджанов, не остана.
Ти другата седмица си взимаш 45 дневния нали?
Чакам с нетърпение да излезна в майчинство и ще те изтормозя за едно кафе в Кичука, преди да се е родил твоя Тропчо, да раходим тумбаците по магазините Grinning Grinning

# 394
Фейт на 6-ти сутринта в 8 съм пред кабинета на Мерджанов, не остана.
Ти другата седмица си взимаш 45 дневния нали?
Чакам с нетърпение да излезна в майчинство и ще те изтормозя за едно кафе в Кичука, преди да се е родил твоя Тропчо, да раходим тумбаците по магазините Grinning Grinning

Да ... в четвъртък ще отскоча за болничния. Мъжо и той ще дойде защото искаме пак да видим малкия - да не го мислим с тая пъпна връв ooooh!. Отделно предполагам, че и някакви изследвания ще пусна ... или пък в деветия, не знам още  Heart Eyes

То кафето ще е задължително  Hug Ева и тя вече е отпускарка и няма как да не се видим пловдивските мами  Hug

Абе да ви питам нещо. Вие мислите ли като влезете в девети месец да ходите на тонове  Crazy
Аз все си мисля, че няма нужда, а и доколкото знам се плащали  Whistling

# 395
Ми аз за пръв път чух тук в темите за това с тоновете. Изобщо незнам задължително ли е, къде се прави и колко струва. Но определено ако е платено едва ли ще отида. Може просто по-честичко да ходя при Мерджанов.

# 396
Ми аз за пръв път чух тук в темите за това с тоновете. Изобщо незнам задължително ли е, къде се прави и колко струва. Но определено ако е платено едва ли ще отида. Може просто по-честичко да ходя при Мерджанов.

То и аз така  Crazy Чета по другите отчетни, че често ходят да ги слушат.
Иначе се ходило в болниците - май е около 10-15 лв  Thinking

# 397
Fate, то и аз съм отпуска, на линия за среща на пловдивските мами, когато се организираме

# 398
Flowers благодаря за инфото за стерилизатора  Hug относно избора на екип, не слушах много внимателно, тъй като смятам да съм без избор, но ми се върти нещо като 800 лв.
El sol честно казано и аз незнам за движенията, но не ги и броя, но според моята логика (която на моменти е малко странна  Crazy) би трябвало да е серията, след това примерно почивка, нова серия, която да се брои за второ движение  newsm78 Но пак казвам нямам представа дали е така, това е по мои размишления  Peace
Фейтче, може ли да щракнеш пеленката да я видя и от къде я взе (ако имат и интернет магазин де), тъй като съм харесала много сладко комплектче за изписването, но няма пеленка към него  Tired

# 399
  • Бургас
Момичета, аз ще съм в Пловдив от 18.07 ( следобяд) до 20.07. Може да направим среща за побратимяване на бургаските и пловдивските септемврийки. Simple Smile

# 400
Момичета, аз ще съм в Пловдив от 18.07 ( следобяд) до 20.07. Може да направим среща за побратимяване на бургаските и пловдивските септемврийки. Simple Smile

Може разбира се  Hug

Fate, то и аз съм отпуска, на линия за среща на пловдивските мами, когато се организираме

Супер, хайде тогава тези дни ще се организираме нещо  Heart Eyes

lina_bs ти при моя доктор каза, че ще отскочиш ако се наложи нали  Wink
Тамо до него има ресторант/заведение ... може там да се видим, но пак ще го мислим  Heart Eyes

meri-geri Simple Smile Ей сега ще я снимам миличка и ще прикача след малко снимка  Hug

# 401
Ариел и Мери-Гери , може би няма да се засечем ,но нищо не се знае аз съм за 8/10.09.2012, но се надявам да е по рано.
Ариел радвам се ,че на 25 ще сме заедно на отворените врати Simple Smile
Мери-Гери знаеш ли откъде може да си купим тези ножчета?
И да попитам дали някоя от вас ще ходи във 2 ГР. за тоновете, аз смятам там да ходя ,че ми е близо Simple Smile

# 402
Бебе Септември 2012, нищо не се знае не си много след нас, така че ...  Whistling Относно ножчетата честно казано нямам представа, къде ги продават, ще търся по магазините за козметика, някой беше споменал, че ги е намерил на някакъв реп или павилион или нещо такова  newsm78 Тоновете са 25 лв. междудругото, на мен ми се стори скъпичко, при положение, че в Щерев плащам 17, незнам дали съм права, акоискат другите момичета да споделят колко плащат  newsm78

# 403
  • София
Ако отидете хубаво избръснати ножчета никой няма да ви търси  Simple Smile

Ариел и Мери-Гери , може би няма да се засечем ,но нищо не се знае аз съм за 8/10.09.2012, но се надявам да е по рано.
Ариел радвам се ,че на 25 ще сме заедно на отворените врати Simple Smile
Мери-Гери знаеш ли откъде може да си купим тези ножчета?
И да попитам дали някоя от вас ще ходи във 2 ГР. за тоновете, аз смятам там да ходя ,че ми е близо Simple Smile

Ако отидете хубаво избръснати ножчета никой няма да ви търси  Simple Smile

# 404
Тоновете са 25 лв. междудругото, на мен ми се стори скъпичко, при положение, че в Щерев плащам 17, незнам дали съм права, акоискат другите момичета да споделят колко плащат  newsm78

Ехеее  ooooh! аз на доктора си на частно давам по-малко ... по-добре при него направо  Heart Eyes

Качих снимка ... пелената е снежно бяла, но нещо не хванах контраста  Crazy... уж повдигнах малко щорите /че у нас всичко възможно е пуснато  Mr. Green/
Фирмата няма сайт, но на етикета пише, че са производители на детски неща и се намират в Пловдив. Цената на пеленката е 10 лв  Peace После ще ми е идеална за количката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт