СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 506
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
От къде разбра за намалението, че никъде не го виждам?

# 376
meri-geri За стъклените шишета и стерилизатора пишеше някъде, че е възможно да повредят пластмасата на стерилизатора, т.к се нагряват повече от пластмасата.
За втора градска - колко пари е изборът на екип?

# 377
ще погледна утре в нета намалението в Техномаркет  Mr. Green в сайта и аз не видях инфо

купих си белия пакет - единичка - пише Made in Poland  Heart Eyes

при нас вали прекрасен летен дъжд, излезнах до магазина даже и без чадър  Grinning

# 378
Добро утро  Laughing
И аз да не остана по-назад, си поръчах чаршафчета на Тас. Същите като на Барбера.
Барбера, ти получи ли ги. Наистина ли са толкова красиви както на снимката?

# 379

купих си белия пакет - единичка - пише Made in Poland  Heart Eyes

Мдааа ... вчера в Каруфур ги загледах - бяха май 92 броя и пишеше Made in Poland  Rolling Eyes
Моите ги взех от Кауфланд - 78 броки и са ... мейд ин Германия  Mr. Green
Каква ли ще е разликата  newsm78

Иначе аз се върнах с пеленка за изписване  Blush чисто бяла със сатенена лента и едни цветни ританки  Crazy

# 380
  • София
Мами я кажете тези 10 задължителни движения на бебето на ден как се засичат? Моето се размърдва и в разстояние на 5-10 мин ме сръчква 3-4 пъти, после пак така и после пак. Та мисълта ми е 1 движение 1 серия от сръчквания ли е или всяко единично движение си се брои? (Колко безобразно се изразявам не е истина ooooh! )

# 381
Fate - честити покупки  Heart Eyes
ще видим дали са хубави памперсите, важното е да не дразнят на бебчо и да са му удобни  Heart Eyes

сега гледам Плевен 33 градуса, а при нас пише в нета 19 градуса  newsm44 толкова е свежо и прохладно  Party

аз май на следващото идване в БГ ще ходя на ски  Heart Eyes нали съм запалена скиорка и не пропускам година  Mr. Green майка ми още от сега обяснява, че сме щели да се редуваме - 1 ден аз карам, тя с бебето и после обратното  Grinning щом и бременна карах, значи и с бебе ще се оправя  Hug

el sol - аз така и не броя движения - но казаха, че за 1 движение се брои риткане - единично или усилено - и после примерно пак рита след 30мин спокойствие - това било 2-ро движение  Hug

# 382
Здравейте мами Топите ли се ?
Аз бавно и славно се топя , чак почна лицето ми да щипе от потта . Днес се мъча да сменя гинеколожката но май се оказа леко сложно, дано да стане пък ще видим.
Напоследък лягам, ставам,ям ,ходя до тоалет, сядам на комп и пак лягам .... чувствам се малко като куче  Joy  само остана да започна да лая като ми се пишка  Rolling Eyes

# 383
Фейт честити покупки, ейй изкупи магазините  Hug Hug Hug Ще видиш ти като излезна в майчинство, ще те изпреваря   Grinning Grinning Grinning
Аз вчера бях на кафе с една млада мама и се сдобих с първата торба дрешки втора употреба. Даде ми и помпа за кърма, съвсем обикновена на Camera, каза че само в болницата й потрябвала. Ще я изваря и ако не се изкуша за нова на Бертони, сигурно ще взема нея за болницата.
Да ви се оплача - два дни подред краката ми отичат страшно много, направо стъпалата ми стават като на мече, мнооого е неприятно.
А мъжо снощи, понеже подремнах на дивана, преди да си легна официално, дълго наблюдавал тумбака ми и тая сутрин с завидна гордост констатира, че бебето шавало дори и когато спя, корема ми се местел Joy Joy Joy Joy
Той горкия си мисли, че кото спя аз, спи и то ooooh! ooooh! ooooh!

# 384
  • При моите мъже...

Обади ми се приятел, който работи с тях. Ето тук инфото и брошурата от последния петък 13-ти: http://www.promooferti.com/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BC% … 0%BB-%E2%80%93-1/

То и намалението в Хиполенд от 25% не го казват никъде официално, но неофициално си се знае - последната седмица на ноември - на РД-то на магазина;) Последните две години го използвам да купувам коледни подаръци за децата Peace

# 385
  • София
Фейт честити покупки, ейй изкупи магазините  Hug Hug Hug Ще видиш ти като излезна в майчинство, ще те изпреваря   Grinning Grinning Grinning
Аз вчера бях на кафе с една млада мама и се сдобих с първата торба дрешки втора употреба. Даде ми и помпа за кърма, съвсем обикновена на Camera, каза че само в болницата й потрябвала. Ще я изваря и ако не се изкуша за нова на Бертони, сигурно ще взема нея за болницата.
Да ви се оплача - два дни подред краката ми отичат страшно много, направо стъпалата ми стават като на мече, мнооого е неприятно.
А мъжо снощи, понеже подремнах на дивана, преди да си легна официално, дълго наблюдавал тумбака ми и тая сутрин с завидна гордост констатира, че бебето шавало дори и когато спя, корема ми се местел Joy Joy Joy Joy

Ооооо те мъжете много разбират. Моят не можеше да направи разлика кога дишам и кога мърда бебето, а оня ден като му казах, че не е мърдал през деня много той ми заяви, че съм стресирала детето и то не смеело да мръдне докато той не се прибере от работа  newsm78

# 386

Mr. Green нямя ... няма - има за всички  Hug

Обади ми се приятел, който работи с тях. Ето тук инфото и брошурата от последния петък 13-ти: http://www.promooferti.com/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BC% … 0%BB-%E2%80%93-1/

То и намалението в Хиполенд от 25% не го казват никъде официално, но неофициално си се знае - последната седмица на ноември - на РД-то на магазина;) Последните две години го използвам да купувам коледни подаръци за децата Peace

Това за цялата страна лие  newsm78 че имаме нужда от нова прахосмукачка  Mr. Green
Иначе за Хиполенд аз разбрах от мъжо - били съобщили по радиото  Crazy

# 387

Ооооо те мъжете много разбират. Моят не можеше да направи разлика кога дишам и кога мърда бебето, а оня ден като му казах, че не е мърдал през деня много той ми заяви, че съм стресирала детето и то не смеело да мръдне докато той не се прибере от работа  newsm78
hahaha hahaha hahaha A моя като му кажа бебето нещо не мърда(със сълзи на очи)той вика остави го то спии и аз понеже нямам търпение да мръдне се въртя,побутвам си корема и той аууу пак ли тормозиш детето  ooooh!  #Cussing out
 Joy Joy Joy

# 388
  • При моите мъже...
F.a.t.e., за цялата страна важи и уж е не само за петък, но и за събота. Утре сутринта като стана, първо ще вляза в сайта им, за да видя дали, какво и с колко е намалено Wink

# 389
F.a.t.e., за цялата страна важи и уж е не само за петък, но и за събота. Утре сутринта като стана, първо ще вляза в сайта им, за да видя дали, какво и с колко е намалено Wink

Аз като стана направо отавам в магазина  Mr. Green Ако не друго поне ще се разходя  Heart Eyes
Сега даже поразгледах прахосмукачките и си харесах няколко

Сега се зачетох в линка, който си дала ... значи той е за месец април  Crazy
Тогава даже бяхме на Варна с мъжо и наистина имаше такава акция  ... а пред магазина беше кошмар  ooooh!

Не знам дали има ново инфо и нова такава промоция за този месец  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 12:31 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт