СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 506
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро...
Личи си кой е нервен и се е излюпил по-рано...
Пуснах пералнята с бебините неща,ако се разминем-август пак ще ги перем  Mr. Green
Малката е хипер активна,което ме успокоява.
 Hug

# 361
Добро утрооо   food010 Аз май малко се поуспах днес  Whistling
Първо да кажа на Мама Зайка, че й стискам много силно палци, всичко ще бъде наред  Praynig Praynig Praynig също и на Канелка да устиска още малко да порасне бебка  Praynig Ванилав и ти да стискаш крачета  Praynig
Мии аз съм на фраксипарин, но съм на 0,4, така че няма да ми върши работа  Peace
Антония 79, честит ти рожденик на патеричка   bouquet
Такаааа, относно отворените врати във Втора градска, аз съм много доволна, мисля, че това ще е моята болница. Отделението е супер, новичко, чистичко, поддържано. Разведоха ни в помещенията, стаи, бани, родилна зала, операционна, детска стая и т.н. Развежда ни и ни обяснява старшата акушерка, имахме възможност доста да поговорим с нея, всеки да си зададе въпросите, каквото го вълнува, мисля, че успокои някои от момичетата, както каза едната мадама. Ариел, Бебе септември 2012, мисля че ще останете доволни, но и вие ще споделите вашите впечатления  Hug
После ходихме с мъжо до Айко, купих си и аз помпата за кърма, както и стерилизатора, той бил много на далавера, поне така ми се стори, аз защото исках ако въобще взимам да е електрически, а не за микровълнова и вчера като го видях охоооо грабнах го веднага  Whistling   Да ви питам тъй като има едно шишенце към помпата и едно към стерилизатора, трябва ли на първо време да купувам други шишета, защото аз си мислях, че като за начало са ми достатъчни, но не съм сигурна  newsm78 какво ще кажете? И още нещо, може ли в електрическия стерилизатор да се сложат стъклени шишета и то на друга марка, а ко си взема такива (че Авент нямат стъклени  Crossing Arms)
Спирам, че пак се олях с писане и сигурно станах досадна  Peace

# 362
Да ви питам тъй като има едно шишенце към помпата и едно към стерилизатора, трябва ли на първо време да купувам други шишета, защото аз си мислях, че като за начало са ми достатъчни, но не съм сигурна  newsm78 какво ще кажете? И още нещо, може ли в електрическия стерилизатор да се сложат стъклени шишета и то на друга марка, а ко си взема такива (че Авент нямат стъклени  Crossing Arms)

Аз мисля, че на този етам няма нужда да взимаш шишенца .... имаш си вече двечки. Ако нещо се наложи, продават ги навсякъде и можеш да реагираш, въпреки, че нали казават, че до шестия месец шишета почти не трябват  Heart Eyes

По втория въпрос изобщо не съм запозната, защото до сега не съм ползвала стерилизатор. На мен ще ми дадат такъв за микровълнова на Авент  Peace

susamenna Мерси за поздравчето  Hug

# 363
Добро утро и от мен!
Днес мислим да окапем от мързел в къщи ,че май пак се очертава голяма жега.
Вчера си купих и нощничка за скромните 13 лв  Mr. Green.Също така още един к-т чаршафчета и плат,който го дадох да ми го ушият.А бе общо взето по-на далавера са платовете май  Grinning
Иначе за помпа си взех на бертони,дано да върши работа.
Остана к-та за изписване на бебока,но май ще го сглобявам от различни части ,които ще избера.
Лек ден на всички Hug

# 364

Иначе за помпа си взех на бертони,дано да върши работа.

И аз все още клоня към нея  Mr. Green ... вчера в Карфур даже беше по-евтина от Бейби ленда, където я гледах  Heart Eyes

Мартичка и Скайчето ми се чубят тези дни  Rolling Eyes

# 365
Фейтче, благодаря за отговора, и аз така мисля за шишетата и няма да вземам друго   Whistling
Като стана въпрос за ношниците, вчера на отворените врати казаха, че НЕ искат ношници, всъщност списъкът е доста кратък - каквото ние е необходимо за лична хигиена, ножчета за бръснене, документите, превръзки и за бебето мокри кърпиу и памперси, които си седят при нас, а да и термометър, май само това беше  Peace

# 366
Излюп:).
Днес май наистина от рано започнало да топли.38 градуса дават ,не ме плашат вече=то всеки ден е толкова;).Другата седмица обещават захлаждане-чакааааам:)
Милата мама зайка...ама щом трябва ще седи.Дано всичко е наред с нея и бебенцето,пък останалото се забравя след време.
Мери Гери-а как са стаите във втора градска?Мен вчера баща ми ми спомена за там,чул от негови бременни колежки,че е доста прилично.Интересува ме дали бебето може да бъде при майка си след раждането/ако всичко е наред разбира се/ и платени ли са.
Маймунке много голяма зарибявка е да вадиш и прибираш бебешките неща:).Аз преди го правех всеки ден ,сега съм ги скрила на такова място,че е сложно да е наистина всеки ден;).Само понякога си вадя пеещата играчка за кошарка и я слушаме с бебчо.
Вчера момичета беше гаден ден.Повръщах не знам и аз колко  пъти,а уж до сега ме беше пропуснало това явление.И се скарах лошо със свеки ,сърдита е  сега и не си говори ни с мене ни със сина и.
Хайде дано е хубав този ден,бързо да мине  жегата и на разходки:)  Hug

# 367
Добро утро и от мен!
Отивам на обиколка, преди да е станало жегаааа и ще се върна ви видя какви ги вършите  Wink
Усмихнат ден на всички

# 368
Добро утро и от мен  Simple Smile
Канела, дано твоята принцеса да наддава с бързи темпове, важното е че имаш вяра на доктора ти и си спокойна - така всичко ще е наред  Hug
Мама Зайка, имаш цялата ми положителна ми енергия и стиснати палци  Praynig
Антония, честит рожденик на патерици - весело и щастливо детство му желая   party002
Днес мъжо ми е обещал след работа да отидем до един голям магазин - Бамбино да разглеждаме бебешките нещица и нямам търпение  Party
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 369
meri-geri - виж какво пише на самия стерилизатор - моят е електрически МАМ и пише, че може стъклени шишета - имам 2 стъклени - голямо и малко на НУК, а помпа мини ел.Медела  Heart Eyes

в магазина ми казаха, че ако бебчо е на кърма 1 малко шише е напълно достатъчно - аз взех все пак и 1 голямо  Hug

# 370
Миленка стаите са много хубави, чисти, ремонтирани. За обикновените стаи има срещу всяка тоалетна, май се падха всъщност на две стаи една баня с тоалетна. Във ВИП стаите си има отделни в коридорчето към стаята. Разликата между ВИП и обикновена е, че във ВИП-а има плоско телевизорче, хладилник, климатик, всъщност май климатик имаше във всички стаи, не съм сигурна  newsm78  Самостоятелен ВИП е 80 лв., споделения е 40 лв. Бебчетата ги дават на шестия час след раждането, ако раждането е било нормално естествено и после си седят при майката. Надявам се да съм била полезна  Hug Ако имаш още въпроси свиркай.

Анхелка, честно казано прехвърлих набързо какво е написано, но не видях нищо за стълкени шешета, пишеше само, че е за до 6 шишета или 2 помпи  newsm78 трябва да прочета по-подрообно.

# 371
Също и За бебчето - при теб си е през цялото време, освен за тоалета сутрин и ако искаш могат да го вземат за през нощта, за да се наспиш и сутринта, след тоалет да ти го донесат. Там може да слизаш в неонатология и да ти обяснят, покажат! Аз не съм ходила още - на 25 съм там, но една позната ражда там и ми е разказвала. Ако не се реша за Тина Киркова, може с meri-geri Simple Smile да си поделим една стая  Grinning Току-жив сме се засекли

# 372
meri-geri - дори и да не откриеш написано за стъклени шишета, не се притеснявай, аз рових преди доста по темата и много майки слагат стъкло в ел.стерилизатори - съответно нищо по-различно не се е случило

на мен лично ми е по-приятно да пия в стъкло, а не пластмаса - добре, че майка ми ме убеди да купя стъклени  Heart Eyes и блендер взех със стъклена купа, и сега се чудя как да разкарам стария пластмасов  Mr. Green

ако не те притеснява пластмасата - тя си е абсолютно безвредна  Hug може и да не си купуваш отделно стъклени шишета  Heart Eyes

# 373
Можееее може, навитак съм  Party Ариелче ти за кога беше, май си за по-късничко от мен  newsm78
Оп сега видях, че съм в грешка, само с два дни разлика сме май  Flutter дай боже да се паднем заедно  Hug
Анхелче и аз мисля, че ни би трябвало да е проблем да се сложи стъкло в електрическия стерилизатор, аз също държах шишетата да са стъклени, ама нали ги има в комплектите. Ще видим най-вероятно ще взем едно стъклено шише си мисля  Whistling

# 374
  • При моите мъже...
Момичета, утре - петък 13-ти има 50% намаление на 1000 стоки в Техномаркет Sunglasses
За съжаление не мога да кажа какво ще включва намалението. Казаха, че ще важи и за интернет пазаруването Peace

Общи условия

Активация на акаунт