СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 534
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
sentex я го покажи тоя матрак от Пакостник, похвали се!

# 421
  • Варна
Ами и аз знам, че трябва да спят на твърдо, ама страната с кокоса е една такава грапава и ми се струва, че ще убива. А пък как мирише няма да ви кажа  newsm78

# 422

Фейт, Честито за новите покупки, а пеленката е разкошна, караш ме утре след техномаркета да тръгна да търся магазинчето  Laughing И аз като теб като изляза и не се прибирам без покупки, май ще трябва да купим гардеробчето по-рано
(само че не ми се получи със снимката и ви пращам обикновенна от катринките тук  Sad )

С кола ли ще си ... ако да ... спираш примерно до входа на църквата или малко по-нагоре. Вървиш нагоре и вече от самата улица трябва да избереш на ляво или дясно. Избираш ляво ... има някакво заведение на ъгъла и почти с/у него е детския магазин /до един хранителн такъв/. Общо взето на двайсетина крачки от църквата от същата страна  Hug
Уф .. забравих  ooooh!
ЧРД на мъжлето ти ... да е жив и здрав и скоро да стане горд татко  Hug Hug Hug

belli според мен си вземето ново матраче. Тез които вървят с кошарите не ми вдъхват доверие  Heart Eyes

sentex я го покажи тоя матрак от Пакостник, похвали се!

я верно едно фото моля  Mr. Green

# 423
  • Варна
Нямам апарат, а с телефона незнам дали ще стане. Сега ще пробвам...

# 424
Мерси Фейт, определено ще го проверя и после ще се похваля  Hug

# 425
Нямам апарат, а с телефона незнам дали ще стане. Сега ще пробвам...

Ако не стане дай линка не леглото от сайта, от Пакостник каза, че е нали  Heart Eyes

# 426
Фейтче страхотна е пеленката, точно нещо подобно търся, дано да намеря   Praynig
Джорджия, да ти е жив и здрав рожденика  Party
Сентекс, да се присъединя и аз към молбата за линк към матрачето, че нямам представа какво точно трябва да взема  Blush

# 427
  • Варна
Оле луда работа, качила съм ги два пъти ама карай  Mr. Green . Мишката ми прави номера. Горе долу ще придобиете представа. Това са последните покупки.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7336&cat=112

# 428
Оле луда работа, качила съм ги два пъти ама карай  Mr. Green . Мишката ми прави номера. Горе долу ще придобиете представа. Това са последните покупки.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7336&cat=112

Много е хубав ... и ние нещо такова ще взимаме  Heart Eyes

П.П. сега ще оправя снимките  Wink

# 429
  • Варна
Мерси Фейт  Hug

# 430

Моля  Wink

Вчера м/у другото в Карфур гледахме и матраци. Имаше на Бертони за 35.99 лв ето такъв  Heart Eyes

http://kasida.bg/bertoni-detski-matrak-havana-kokos-pqna-101-12083.html

# 431
  • София
За тоновете на мен оня ден ми ги записваха за първи път в 28г.с. в Щерев, но не съм ги плащала отделно от цената за ЖК и изследванията, които ми пуснаха. Иначе знам, че са 17 лева , защото веднъж като плащах момието на касата ми каза тази сума и после каза че се е объркала, че преди това й платили няколко записа. В деветия долколкото знам се ходи всяка седмица на запис.

# 432
*Georgia*  да ти е жив и здрав рожденника да те цени и уважава и да ти помага след известно време в отглеждане на бебчето

# 433
  • При моите мъже...
като обсъждате матраците, ако кошарката е сгъваема матрачето и е доста твърдо - достатъчно ли е или трябва да се вземе и допълнителен матрак?

Ние баткото го държахме да спи на матрачето на кошарката до 5-6 месец - нищо му няма;) и после взехме кокосово матраче. Ама този път мисля от сега да го вземем Peace

# 434
Искам да ви питам наистина ли мирише на кокос този матрак, че аз мрази да ми мирише на кокос Sad Ние още не сме се спряли на никакъв и сега сте ми много полезни с тази тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт