СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 472
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Мерси за отговорите момичета.Разрових се и аз в нета,пише ,че нямало свиждания-само за кратко таткото виждал бебето след като се роди и припознаването струвало 50 лева.Не знам до колко е актуална информацията,след малко ще звънна да видя има ли свободни места за отворените врати.

# 496
Оо забравих да питам мамите,които вече са взели 45 дневния болничен и обменната карта с направление-упомената ли е болницата,в която ви изпращат за раждане?И трябва ли да отидете предварително или чак когато същинската част започне?

# 497
Милена, не е упомената болницата, няма нужда да я избираш предварително - като започне раждането отиваш където искаш или където можеш  Mr. Green

# 498
Милена, не е упомената болницата, няма нужда да я избираш предварително - като започне раждането отиваш където искаш или където можеш  Mr. Green
Това звучи много добре;)

# 499
Ако си нормално раждане няма нужда да ходиш предварително. Когато дойде момента отиваш, в която искаш. Ако си секцио, трябва да се насрочи дата за операцията предварително. Така и не съм наясно къде се ходи и как става това  Confused
В документите конкретна болница не е посочена.

# 500
Миленка, в направлението пише само имената ти и за какво е, т.е. раждане. Не е посочена болница. Можеш да отидеш където си поискаш с него, дори в друг град  Laughing. Ако няма да се прави планово секцио не се ходи предварително, като те напъне така да се каже, грабваш багажа и документите и беж в избраната болница  Hug

# 501
Звъннах,за 8ми август ме записаха -по-рано нямало места.Тамън ще влизам в 9тия тогава ,може да празнувам на място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
Брейй че скъпи тонове 25 лв  Shocked На мен ехографа ми е 20, а тоновете са 15...ама това е в Русе Simple Smile

# 503
belli - дрешките на Sunny kids са страхотни, гащеризончето е такова и бодито с мишката  Hug само, че са по-плътни - не са много за жегата - бих си купила по-нататък още с удоволствие

http://sunnykids.bg/bg/catalog/products/%D0%91%D0%BE%D0%B4%D0%B8/c-22

аз от вчера имам нов бръмбар в главата - сега пак се опитвам да направя покупка в e-bay  hit ама тоя път английския - ако успея, щото е с наддаване, ще се похваля - посля знам, че Габко - могат да ми доставят до БГ  newsm78 ще видим...  Mr. Green

# 504
  • Варна
Е, Мартичка, появи се  Simple Smile
За чаршафите - да не съм бляла. Реших, че всичко е на ТАЧ, а и само тези ми се сториха момичешки  Crazy

# 505
Завърнах се  Mr. Green сори за забавянето, но похайманосвах и на други места ... та  промоция нямаше  Crossing Arms Mr. Green а и те някой момичета вече са ви казали  Hug

Лили ... какви тениски сменяш мила  Crazy ... аз цял ден ходя само по гащи вкъщи и вечер така си и спим с мъжо  Mr. Green Иначе и аз съм редовна на вечерното хапване  Blush но всяко ставане все нещо ровичкам в хладилника, основно диня нагъвам  Mr. Green
За покупките - аз започнах от дрешките, към дреболиите към вече най-едрите неща  Hug

Ники ... честито за осмия месец  Hug

Чики .. честит последен работен ден ... отдай се вече на почивка и покупки  Hug

Рошличка ... ходи мила, нали в крайна сметка си плащаш, ако трябва всеки ден ще ходиш ... на него това му е работата  Mr. Green

Еl Sol ... ти си моя милост  Mr. Green... въпрки жегите и аз предпочитам лятото да съм бременна  Heart Eyes Маташ рокличката, чехличките и готово  Crazy

# 506
  • София

Еl Sol ... ти си моя милост  Mr. Green... въпрки жегите и аз предпочитам лятото да съм бременна  Heart Eyes Маташ рокличката, чехличките и готово  Crazy

Сигурно е от зодията F.a.t.e. Доколкото разбрах от поста ти за петък 13-ти и ти си Скорпион   bouquet

# 507
  • София
След нощният дъжд пак е жега. Момичета имам един въпрос, че съм забравила как стоеше въпроса с педиатър на бебето - преди идваше след изписването и после се оформяха документите за записването му като личен лекар. Някой има ли по пресно инфо?

# 508
Относно отворените врати,няма повече места аз се обадих към 3,4 и бях последната записана за 25. групата била готова Sad Да за тоновете и аз исках да попитам също като Ариел дали мога да ход там Simple Smile
Тъй като аз съм ходила във 2 ГР. по друг повод,докато следвах бях на практика и по други държавни болници съм била,но там настина стайте са перфектни като ги сравня с тези на Тина Киркова и Майчин дом например Simple Smile
Но в крайна сметка не по стайте се избира къде да раждаме мисля Simple Smile

# 509
Здравейте момичета!
Ако знаете как се шашнах днес. Бяхме на кафе с други 2 бременни и като си внуших, че ми е много мокро и нещо ми тече. Викам си край изтичат ми водите. 3 пъти ходих до тоалетната да се гледам. Пък то нали и топло и явно съм се поизпотила и бельото ми влажно. Не можах да разбера дали наистина нещо се случва или само се психирам. Прибрах се в къщи и като смених бельото не ми е мокрило повече от стандартното леко течение.
Но много се бях шашнала! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт