"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 414
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Аз имам един въпрос - в края на вчерашния епизод Долар Бил като си пиеше питието и в същото време не сваляше очи от снаха си, бившата си любовница или тръпка, така да я нарека, Стефи, взе че си поля панталона с питието. Та въпроса ми е: защо Стефи хукна да му бърше ризата, като тя си беше чиста, нямаше петно по нея. Защо не му попи по мокрия чатал?  Mr. Green Joy Joy Joy

# 466

И какъв е тоя? Не го помня да е бил някога в ДиК.

Hensley returned to daytime on May 2 and 3, 2012, in the open-ended role of Dr. Meade on the CBS daytime soap opera The Bold and the Beautiful. Hensley airs again beginning July 19 for five episodes.
От Уикито.

# 467
"Сред хората, които се спрягат да заместят ридж са все звезди с опит - Леонардо ди Каприо и дори Брад Пит" Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 468
# 469
Катрин Кели Ланг (Брук) е подписала нов договор за цели  2 години. Брадли твърди, че на Брук я очакват едни от най-интересните моменти в живота. Все още твърди, че Бридж все някога ще се съберат и дори се ориентира от сега кой нов актьор да изпозва за ролята на Ридж. Междувременно триъгълника Лиъм Стефи и Хоуп се очаква да получи край, поне за определено време. Simple Smile

# 470
  • София, България
Аз не съм писала тия дни, че бях поизтървала и наваксвах.

Честно да ви кажа - така с по-късите серии е по-добре май. Верно, че един сюжет ще се влачи с месеци, но поне няма в рамките на един и същи ден да слушаме бекрайните повторения на едни и същи реплики. До другия ден сигур ще сме ги забраИли  newsm78 А сцените на яхтата бяха хубави, въпреки че Донка ми е безкрайно противна /що не вземат и там да върнат старата актриса  newsm78/

И още нещо да се изкажа - не ме кефи как не си развиват ситуациите. Бързат ли за някъде тия сценаристи не мога да разбера. И без това имат още хиляди серии да пълнят, като хвърлят някоя бомба ни в клин,ни в ръкав направо ме умарят. Изтекъл договора на Патрик Дъфи - айде заряза Пами и хукнА нанякъде. А в предната серия и купувА билети за ... остров Бали ли беше, няма значение ... Донка им требваше да се залепи за Ник - айде спретнаха и развод в една серия, и той ни в клин, ни в ръкав. Джаки - безумно вкопчена в Оуен години наред, не признаваше ни бебе, ни нищо, в една серия се направи на майка Тереза, хвърли и мъж и всичко ...  Томасчо, трябваше им да държи Хоуп далече, айде 2 поглега и влюбен. Никчу, натресоха му една патица на яхтата, една разходка, айде и той влюбен. Ми всичко това са сюжети, с които можеха да се напълнят доста серии и по-естествено да вървят нещата, а не така изнасилено  ooooh!

И аз се потресох, как цело Форестърово се моли на някаква пикла да я обучава и да и плаща заплата. Що на мен некой не ми се моли така да му работа и да дава пари  Crossing Arms

# 471
С малко закъснение:

Тази седмица в САЩ

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6385-6389 епизоди

Скрит текст:
Ep. # 6385 Епизод 101, 13 август 2012 г.
Докато Хоуп взема решение за датата и мястото на втората си сватбена церемония с Лиъм, Стефи решава да покаже на Лиъм колко е по-добре да е сам и свободен като го извежда през нощта в града. Каролин и Томас прекарват следобяда си с Даниел.

Ep. # 6386 Епизод 102, 14 август 2012 г.
Стефани не крие чувствата си по отношение на брака на Лиъм и Хоуп. Кейти разпитва Бил за онова, което е направил за появата на Дийкън преди няколко седмици в Аспен. Стефи се опитва да убеди Лиъм, че не трябва да се ожени за Хоуп отново.

Ep. # 6387 Епизод 103, 15 август 2012 г.
Когато Стефани изпитва известни притеснения за здравето си, Хоуп решава да й помогне. Това причинява безпокойство на Лиъм, който е убеден, че Хоуп е решила да го накаже и затова той решава да излезе със Стефи вечерта.

Ep. # 6388 Епизод 104, 16 август 2012 г.
Докато Стефани се опитва да обясни нa Хоуп защо не трябва да се омъжва повторно за Лиъм, той излиза да купонясва със Стефи. Ридж и Брук се подготвят за втората сватба на Лиъм и Хоуп.

Еp. # 6389 Епизод 105, 17 август 2012 г.
Гостите за втората сватба на Хоуп и Лиъм започват да пристигат, но младоженецът изглежда липсва. Междувременно след бурната нощ със Стефи, Лиъм започва да изпитва чувство за вина. Докато Стефи не съжалява за прекараната нощ с Лиъм.
[/color]

# 472
Вече сме с инторото което са и американците добавен е Рик  Sunglasses и трябва да си призная че филмът от боза се превръща в боза с 90%-тов разтвор вода  Mr. Green Mr. Green

# 473
Предстоящето в САЩ (20-24 август 2012 г.)

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6390-6394 епизоди

Скрит текст:
Ep. # 6390 Епизод 106, 20 август 2012 г.
Хоуп е съсипана, когато научава, че Лиъм е прекарал нощта преди сватбата, купонясвайки със Стефи. Лиам шокира гостите на сватбата с променения си стил. Стефи се опитва да се защити пред майка си.

Ep. # 6391 Епизод 107, 21 август 2012 г.
Лиъм моли Хоуп да забрави недискретността му със Стефи. Това отношение вбесява Бил. Тейлър и Стефи обсъждат предишните объркани романтични афери на Тейлър. Хоуп отива да се види със Стефи.

Ep. # 6392 Епизод 108, 22 август 2012 г.
Хоуп укорява Стефи за подигравката на сватбата й. Каролин е впечатлена, че Рик защитава Хоуп и се изправя срещу Лиъм. Тя разпитва Томас за отношенията му с Хоуп.

Ep. # 6393 Епизод 109, 23 август 2012 г.
Лиъм обещава на Брук, че ще поправи нещата с Хоуп. Той решава  да проведе откровен разговор с Хоуп. Стефи е разочарована от разговора си с Брук. Рик казва на Томас, че може би щеше да е по-добре, ако Томас беше с Хоуп.

Ep.# 6394 Епизод 110, 24 август 2012 г.
Рик се опитва да утеши Хоуп и да я убеди да се откаже от Лиъм. Лиъм и Стефи обсъждат случилото се по време на сватбата. Разговорът оставя у Стефи впечатлението, че Лиъм не се е отказал все още от нея.
[/color]

Още информация за ДИК в САЩ

# 474
# 475
Ново 20 и Стефани напуска ДиК  Crazy

# 476
Ново 20 и Стефани напуска ДиК  Crazy
Тая глупост откъде я прочете?

# 477
Ми никъде не съм го прочела,а и не мисля че е глупост сама тя си го каза  Grinning CBS го потвърдиха ето
http://cbs.soapsindepth.com/2012/08/flannery-out-at-bb.html

# 478
Нека да излезе официално новината.

# 479
За съжаление още преди няколко дни прочетох по форумите да се пише... сега вече го и потвърждават. Подписала е само за още кратко време, за да може Брадли да направи някакъв завършек на героинята й. УЖАС. Отива си ЗВЕЗДАТА на Дързост и Красота!!!!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт