"Дързост и красота"- тема77:"Новият любовен триъгълник"

• 51 423
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
ДиК се сбози на 100% в деня когато идиотите Хоуп и Лиам се появиха...нищо чудно да ни загреят след седмица с новината че го спират.

# 481
Ами май така ще е! Ридж напусна, Стефани след него! Следващият е Ерик!

# 482
За съжаление още преди няколко дни прочетох по форумите да се пише... сега вече го и потвърждават. Подписала е само за още кратко време, за да може Брадли да направи някакъв завършек на героинята й. УЖАС. Отива си ЗВЕЗДАТА на Дързост и Красота!!!!  Sad

Аз го четох преди месец........ обаче не съм писала, защото помислих че е измислица... но явно е вярно.   Cry

# 483
За съжаление още преди няколко дни прочетох по форумите да се пише... сега вече го и потвърждават. Подписала е само за още кратко време, за да може Брадли да направи някакъв завършек на героинята й. УЖАС. Отива си ЗВЕЗДАТА на Дързост и Красота!!!!  Sad

Аз го четох преди месец........ обаче не съм писала, защото помислих че е измислица... но явно е вярно.   Cry
Е добре де, щом преди месец си го видяла - не трябваше ли отдавна да се разчуе новината??

# 484
Ужас... Съвсем спря да ми се гледа сериала... Стефани вече сигурно ще си умре, за разлика от Ридж... И още по-лошото- ще умре като най-добра приятелка на Брук, потъпквайки идеята си в целия сериал. Нямам думи.  ooooh!
Бел трябва да има много добра стратегия, за да оцелее сериалът му след двата огромни удара тези седмици... Само с Хоуп, Лиъм и Стефи в центъра не мисля, че ще успее да се задържи дълго време... дори и Брук, Ерик и Тейлър да останат още дълги години...

# 485
Ужас... Съвсем спря да ми се гледа сериала... Стефани вече сигурно ще си умре, за разлика от Ридж... И още по-лошото- ще умре като най-добра приятелка на Брук, потъпквайки идеята си в целия сериал. Нямам думи.  ooooh!
Бел трябва да има много добра стратегия, за да оцелее сериалът му след двата огромни удара тези седмици... Само с Хоуп, Лиъм и Стефи в центъра не мисля, че ще успее да се задържи дълго време... дори и Брук, Ерик и Тейлър да останат още дълги години...

Бел постигна едно със сиигурност : Остави Томас и Стефи без семейсвто. От ясно - по ясно е че те ще са в дъното, за разлика от кукумявките Лоугън с начело на малоумната и майка й. Сега Лоугън ще разваля връзката между Томас и Каралаин  #2gunfire #Cussing out Тоя сериал ако се завърти само около Лоуган ще си замине.

# 486
За Рич не ме е чд чак толкова, образът му съвсем се ... сго*ни в последните години. То и Стефани малко я омазаха, най ми харесваше като върл противник на Лоугънките и как ги строяваше в две редици.  Heart Eyes Но нейното напускане на сериала беше очаквано - жената е на възраст вече, преживяла тежки операции ... Сигурно има нужда да си почине и да се порадва на живота извън сапунката. Тя винаги ще си остане култовата Стефани Форестър.  Peace Аз отдавна спрях да гледам сериала, макар че го излъчват тук в удобно за мен време. Следя го само от тоя форум и то понякога. Пълна глупост стана!

# 487
Вече е 100 процента сигурно. Катрин сподели в туитър, че й е много много тъжно.

Willy ‏@partywill
 I am moved to tears hearing Susan Flannery is OUT #B&B plz tell her Her Fans LOVE her

Katherine Kelly Lang ‏@KatherineKellyL
 I will!I am sad too!

# 488
Едва ли, като му знам колко му е умствения капацитет на Бел сериала ще затъне още повече.Сега мисля, че трябва да наблегнат на Брук, Тейлър, да върнат Ник и някои позабравени като Кларк например, иначе само с младите просто няма да стане.Хоуп-Лиъм-Стефи си е истинска скука.

За 2 седмици захвърлиха на боклука 25 годишната история на сериала  Shocked

# 489
... Едва ли, като му знам колко му е умствения капацитет на Бел сериала ще затъне още повече. Сега мисля, че трябва да наблегнат на Брук, Тейлър, да върнат Ник и някои позабравени като Кларк например, иначе само с младите просто няма да стане.Хоуп-Лиъм-Стефи си е истинска скука...
За стратегия Бел да се порови по форумите - и няма да сбърка.

Ето Кларк е много добра идея Naughty
Той имаше интересна афера с дъщерята Форестър, после с по-старата Сали и разни синове му се раждаха от тая и оная  Laughing и беше много раздвижено. И децата му да върнат.
Разбира се и стария Мароне и Ник и Дийкън и Дантето може.
От жените да измислят нещо с Джаки и Лорън и разбира се Мейси да върнат.
И може малко злодейките и/или децата им  Mr. Green

# 490
Видяхте ли новият епизод сложили са Каралайн в интрото и някаква (по мое мнение грозна) нова снимка на Торн. А Оливър какво става с него,нали и уж той беше изгонен а е все още в интрото  Mr. Green

# 491
Ужас.  smile3512 Без Стефани сериалът няма да е същият.

Няма да се учудя, ако ФК стане Лоугън Криейшънс.  smile3532. Как мислите, кой ще бъде директор - Бруклата, Донка или Кейтиту?

# 492
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Е, крайно време беше да си тръгне Стефанито.  newsm44  Party Time Tada Tada Tada Tada  ura coolcool  То не беше лъжи, интриги, инфаркти, убийства, най-накрая малко спокойствие да има. Тя май Стефанито е тайно влюбена в Риджко, мина седмица откакто той напусна сериала и хайде и тя го последва. Явно не може без него, та където е той, че и тя да е.  ooooh!  Имах аз такива подозрения, че е влюбена тя в него, имайки предвид колко пъти го разделяше с Брук.  Laughing

# 493
И аз много се кефя,че Дъртата се маща smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508
Трябваше да се махне още в 1 епизод Laughing
Абсолютно излишен образ беше,от който не може да се научи абсолютно нищо положително Naughty
Извънредно дребна душица с проблеми в семейството от дете,което се отразило на целия й живот ooooh!
Къкто каза дейвид-то не бехъ  лъжи,интриги,инфаркти,убийства и такава бездарна актьорска игра ooooh! "ВърхА" на сладоледа ooooh! Стискане на юмруци,поклащане на глъвъ и гледане в тавана Sick На всякакви ситуации една и съща игра ooooh! Заслужава нобелова награда за бездарие Naughty
баба стефка понеже цял живот нямаше личен такъв,все се вреше в живота на другите Sick
И каква подла използувачка и лицемерка Sick
Колко пъти се правИ на приятелка на ГЛАВНАТА ГЕРОИНЯ с цел лична изгода Sick
Мразя такъв манталитет Naughty Мисли се за много принципна,но е твърде далеч от тУЙ понятие ooooh!
За съжаление доста от хората са с нейния манталитет ooooh!
Абсолютно социално зло Naughty
И.........вулгарна бабичка..........не спря с нейните вулгаризми през цялото време ooooh!
Каквото и лошо да се каже за нея,нивга няма да е достатъчно Naughty

# 494
Айде сега... Тук не става въпрос за някоя героиня от вчера или онзи ден, а за една от емблемите на този сериал. Аз колкото и да не харесвам Брук, не бих искал тя да се маха- това са ключови герои, за които човек веднага се сеща щом чуе името на сериала.

Сега остават Брук, Ерик, Тейлър и донякъде Торн... Дано да ги пооживят тях с големи сюжети, или поне тримата по-млади. За дядо Мечо нямам нищо против да си страда по бабата и да не се въвлича в нови афери с млади мацки- да го погледаме в светлина, която приляга на възрастта му. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт