, на които обикновено им викам колежански вечери, т.е. срещи с бивши колежки.
Сори, ама няма да дочакам 21.00
, докато нахвърлях репортажа и се хванах на няколко пъти да си мисля за теб. И всеки път започвах да се смея. Ти като една голяма умница, ще се сетиш защо 

Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове. Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.

Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове. Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.

Обаче има една важна подробност.Този сериал върви ръка за ръка с теб.Нито за секунда не мога да си представя всичко преживяно около КВФ без Хриси.Така,че съм осъдена доживотно да те обичам.
Е,нещата могат да се променят, ако се сдобия със склероза или някоя подобна болест
Господ да ме дари със здраве! 
Сега обаче и Денис му става проблем.Добре,че аблата не му казва всичко,иначе отдавна да е станал сянка на сестра си.
Ще се оправи и със сигурност ще спазва дистанция с Денис,защото едва ли би искал да си мери силите с Кинг Конг.
Незнам дали някой е в състояние да промени работния и гардероб.И 100 пъти да прочете съветите,пак никой няма да може да я раздели с диколтетата и жълтите обувки.
Жена му много тънко минава с 3 чифта чорапи и тава баклава.Вече ще замести Мукадес в ролята да прекъсва най-сладките моменти на нашите любимци.Керим ще им стане личен бодигард.Ще трябва доживотно да работи в Кухнята на Розата на доброволни начала както е тръгнало.Обаче бързо и простих заради сценката със залепналото парченце баклава на устните на Керим.
Знаех си аз,че тоя кеф няма да продължи дълго.Идеше ми и на мен да я фрасна с нещо по главата Мукадес като се появи.
И нали уж Фатмагюл и се сърдеше,защо не я изрита директно?Вместо това пак си приказват,като че ли никога не се е опитвала да и свали скалпа.Препоръчани теми