Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 645
  • 735
  •   1
Отговори
# 360

Лека и спокойна нощ ви желая !

# 361
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 126

# 362
Иначе скоро четох едно интервю на Енгин, старо е , за ролята му на Кадир (май в Брак с чужденец, но не съм сигурна). В това интервю Енгин споделя, че функционира извън клишето. И е напълно прав, дори журналиста го споделя това нещо. А шоубизнеса е претъпкан с клишета, как трябва да изглеждаше, как да се държиш с хората , с пресата, какъв начин на живот трябва да имаш и тн. И точно защото Енгин е извън клишето и не играе по техните правила, толкова много ми харесва. Той не се интересува от славата и суетата в шоубизнеса. Можете ли да повярвате, че той е милионер???  newsm78 newsm78 newsm78  Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове.  Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Това за Енгин и клишето много ми хареса. Браво на него, че не иска да влезе в клишето на шоу бизнеса. Абсолютно е прав, защото иначе не би имал своя идентичност. Много актьори я губят точно ,защото влизат в тези клишета. Помислете само колко много време той трябваше да бъде първо Мустафа, после Керим. Много години той влиза в друга кожа почти ежедневно.Знаем как се снимат сериалите в Турция - с години и по шест дена в седмицата.
 Е, ако влезе и в клишетата на шоубизнеса какво ще остане от него и от неговата същност на човека Енгин, който познават близките му по сърце хора?
Лично познавам двама актьори , които опропастиха живота си точно заради тези клишета. Това бяха много  таланливи хора, но се увлякоха от суетата и парите в шоубизнеса . Животът в суета им донесе загуби и в момента са на сезонен гурбет в чужбина.
С обикновеното си поведение и неглижираното си облекло Енгин още повече ме кара да  се възхищавам на позицията, която зоема към суетата на шоубизнеса и налагащите се стандарти и клишета в него и на желанието да се съхрани като човек с нормални желания и поведение.

Ама къде пише,че клишето за артист е псевдоизживяваща се звезда.
Обикновено великите хора са отдадени на работата си и земни.А и все пак на него все още му е рано да смята ,че е постигнал всичко,той е само на "попрището жизнено" преди средата.

Никъде не го пише. Къде го прочете? Ние цитираме едно интервю и всеки казва собственото си мнение. А той че е велик и затова е земен е много верно, нищо, че е преди средата на попрището.

# 363
Хриси, благодаря за епизода. Яко се забавлявах! И все пак, защо накрая хвръкнаха гълъбите?- нали след гъделичкане гларусът цопва във водата.
О, и дано слуховете от кухнята (макар и от първа ръка) не са верни.

# 364

КВФ -  При психотерапевтката

Понеже, днес е нашит ден - четвъртък, нека си припомним посещенията на Фатмагюл и Керим при психотерапевтката. Стана дълго,  почти като серия. Нека с любов отново ги изгледаме. Две части са - в плейлист. Приятно гледане.

Мариана, да кажа само благодаря и златна си е малко! newsm51 smile3525 txtloves  love001
Сеансите при психотерапевтката събрани в едно е супер като идея. Като видях този пост извиках от удоволствие! Оставих да гледам в по-късни часове, на спокойствие, за да потъна отново в тези сеанси и да се насладя на работата на режисьорката и колеги, които много умело и ненатрапчиво ни показаха  развитието в лечението на Фатмагюл и Керим, през призмата на всичките събития около тях.

# 365
Иначе скоро четох едно интервю на Енгин, старо е , за ролята му на Кадир (май в Брак с чужденец, но не съм сигурна). В това интервю Енгин споделя, че функционира извън клишето. И е напълно прав, дори журналиста го споделя това нещо. А шоубизнеса е претъпкан с клишета, как трябва да изглеждаше, как да се държиш с хората , с пресата, какъв начин на живот трябва да имаш и тн. И точно защото Енгин е извън клишето и не играе по техните правила, толкова много ми харесва. Той не се интересува от славата и суетата в шоубизнеса. Можете ли да повярвате, че той е милионер???  newsm78 newsm78 newsm78  Той може да си купи дрехи на топ дизайнери, ако иска, но не го прави, защото не се вълнува от тези неща. Аз, гледайки го, не мога да си предсавя като типичен милионер, защото виждам едно обикновено момче с много талант и харизма, което води един съвсем обикновен живот. Пресата коментираше, че не бил на хотел в Кас, а в апартамент с останалите от приятелите му. Може би пресата е очаквала, че с парите, които има Енгин ще се настани задължително в някакъв супер лъскав хотел и ще пръска луди пари по нощните клубове.  Но това няма да е Енгин. Затова аз си го харесвам точно такъв какъвто е.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Това за Енгин и клишето много ми хареса. Браво на него, че не иска да влезе в клишето на шоу бизнеса. Абсолютно е прав, защото иначе не би имал своя идентичност. Много актьори я губят точно ,защото влизат в тези клишета. Помислете само колко много време той трябваше да бъде първо Мустафа, после Керим. Много години той влиза в друга кожа почти ежедневно.Знаем как се снимат сериалите в Турция - с години и по шест дена в седмицата.
 Е, ако влезе и в клишетата на шоубизнеса какво ще остане от него и от неговата същност на човека Енгин, който познават близките му по сърце хора?
Лично познавам двама актьори , които опропастиха живота си точно заради тези клишета. Това бяха много  таланливи хора, но се увлякоха от суетата и парите в шоубизнеса . Животът в суета им донесе загуби и в момента са на сезонен гурбет в чужбина.
С обикновеното си поведение и неглижираното си облекло Енгин още повече ме кара да  се възхищавам на позицията, която зоема към суетата на шоубизнеса и налагащите се стандарти и клишета в него и на желанието да се съхрани като човек с нормални желания и поведение.

Обикновено великите хора са отдадени на работата си и земни.А и все пак на него все още му е рано да смята ,че е постигнал всичко,той е само на "попрището жизнено" преди средата.

Никъде не го пише. Къде го прочете? Ние цитираме едно интервю и всеки казва собственото си мнение. А той че е велик и затова е земен е много верно, нищо, че е преди средата на попрището.

Дейзи го пише и аз си казвам мнението по повод нейния пост.Чети ,Димана,чети:)
А позволи ми да ти опонирам-рано му е още да е велик...?!:) Просто е едно талантливо момче от турската кино,а там конкуренцията е голяма.

# 366
Момичета,Мариянка ви предложи тема като слънце-посещенията при психотерапевтката.Доколкото си спомням тук имаше и професионалистки,а никой не взема отношение.Занимавате се с мнението ми относно ваканционното облекло на ЕА-ами това е.Много по-добре изглежда във филма и това е факт.

# 367
  • Разград
Engin Akyürek ~sing it back~

# 368

[/quote]

А позволи ми да ти опонирам-рано му е още да е велик...?!:) Просто е едно талантливо момче от турската кино,а там конкуренцията е голяма.

[/quote]

Чета, Дани, чета, същото ., което Дейзи е постнала, но не видях определението псевдоизживяваща се свезда за клише на актьор.
Имаш си пълното право да опонираш, но и аз си имам правото на мнение, което е различно от твоето, но нищо лично, просто форум. А за опонирането или съгласяването с пост мога много да пиша, но не е тук мястото.

# 369
  • Разград

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 01:35 от vania_e

# 370
  • Разград
  Лека нощ!

# 371

Момичета ние просто коментираме, аз лично приемам чуждото мнение и не ми пречи някой да ми опонира. Мисля, че сме широкоскроени хора  все пак. Не можем всички да сме на едно мнение, а и няма да е интересно така.

За шоубизнеса и правилата му може романи да се изпишат, но ще ви дам един прост реален пример.  Самите продуценти понякога измислят скандали около даден актьор, певец или публична личност  и го пускат в пресата, за да го лансират по-успешно. И това не се прави само в България.  Въпросния чвек е наяснпо, че лично продуцента го е набъркал в този скандал, но нищо не може да каже, защото това е реклама, а рекламата му носи популярност, пари, доходи. Така че се вижда ясно коллко е груба играта , но всички я играят, защото участват пари в цялата работа.
Затова на Енгин ще му е много трудно, ако се дистанцира от пресата, защото те ще го намразят и могат да повлияят на имиджа  му .

Но на мен ми харесва, че за момента той се дистанцира максимално от тази страна на шоубизнеса и е себе си. Докога обаче това ще работи за него никой не знае. Моето лично мнение е че трябва малко да пофлиртува с медиите, за негово добро ще е. Берен има много добра стратегия за оцеляване в шоубизнеса.

# 372
  • Пловдив

Добро утро в петък- 13. Нека и днес клавиатурите са на разположение за добри новини.

Енгин обича да чете. Е, и ние ще следим нет пространството.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 08:44 от mariana51

# 373
  • Пловдив

Engin Akyurek - Ajda Pekkan

За добро начало на денят, един клип направен с много любов по песента на Ajda Pekkan. Приятно гледане.

# 374
  • Пловдив
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20969620.asp

Новина от днес. За филма “Gergedan Mevsimi”, в който участват Моника Белучи и Берен.

Общи условия

Активация на акаунт