Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 140

• 71 150
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
http://www.vbox7.com/play:6efbda9b64
Време за студен чай ,но с един любим актьор Grinning

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 12:18 от KIKI 75

# 631

rivva, благодаря за превода!

Кики,отложеният проект на Берен беше точно този с Кеванч. Peace

# 632

Добро утро момичета.
И аз се надявам Берен да се снима в някой сериал от есента , сега е върха в кариерата й и трябва да използва момента. Същото се отнася до Енгин.И двамата много искам да ги гледам в нови сериали, защото са невероятни актьори. 
Иначе Енгин върна ли се от почивката си??? Нещо такова прочетох някъде, но не знам дали е вярно. Яд ме е , че не го изловиха някъде по плажовете, вижте как Берен я щракнаха.

[videohttp://www.youtube.com/watch?v=XgSUm4QshTI&feature=related][/video]

http://www.youtube.com/watch?v=XgSUm4QshTI&feature=related

Енгин с някакво момиче по време на Облака. Това не е ли приятелката му , с която бяха в началото на КВФ???? newsm78 newsm78 newsm78

# 633
Димони ,благодаря за потвърждението ,но твърде много противоречива информация излиза около ЕиБ в последно време -защо ли? newsm78
Малко стана "тука има тука нема"-дали не е мениджърска стратегия newsm78
 Дано скоро да минава  Hug,че и нашата не е лесна  Rolling Eyes

# 634
  • Пловдив

Мерал Окай, сценарист на „Ако бях облак”, за Енгин.

Благодарение на EAUFC, чрез Engin Akyurek USA Fans и превод от английски на bebo_sn:

Мустафа върви по ръба на бръснача …
Повярвайте ми, много е трудно да похваля образ, който е написан или създаден… Мустафа Булут е различен образ, сложен характер, от една страна ангел, от друга самия дявол. Ето защо той е толкова колоритен и обаятелен. Той живее живота си неконтролируемо и без страх, без никой, който може да му се противопостави, освен Нарин.
Единственото, което той иска е да е обичан от Нарин. Той не иска да живее без нея. Той копнее да живее за неговата любов, неговата страст до края на живота си. Нищо не го разстройва, нищо не го наранява- бидейки прострелян, обиден, отивайки в затвора, плачейки за Нарин, тикнат в заведение за психично болни, нищо от това не означава нещо за него. Единственото, което иска е обекта на любовта му да го дари с един поглед. Той дори е готов да умре, само Нарин да го погледне. Ако характерът показва такава страст или любов и носи на плещите си този вид страст, се счита, че живее на ръба на бръснача.
Да, зрителите или ще го обикнат, или ще го намразят. Или същевременно и ще обичат и ще го мразят, но никога не биха свалили поглед от този вид образ. Мустафа също е жертва като Нарин, но докато Нарин се надява да бъде спасена, Мустафа няма такава надежда.  Но искам да обърна специално внимание на актьора, който пресъздаде този великолепен образ, този който позволи на Мустафа Булут да има живот, Енгин Акюрек и неговата превъзходна, неповторима игра. Той е един от най-необикновените и специални актьори, които сме виждали през последните няколко години. Ще го виждаме в много различни роли и в бъдеще ще бъдем свидетели на неговия огромен успех.

# 635
Бебо, newsm51

# 636
Наскоро с една позната се заговирхме за сериали и аз и разказах за лудастта ми по КВФ и п.т по Енгин,при което тя ме попита "Гледала си Ако бях облак нали" Все още не -отвърнах й.Тя ме погледна и ми каза " Тогава не можеш да говориш за таланта на Енгин -гледай филмаи ще говорим пак"
Май ще го почна по рано този филм.
Тази оценка от Мерал дава отговори на много въпроси
Той е един от най-необикновените и специални актьори, които сме виждали през последните няколко години. Ще го виждаме в много различни роли и в бъдеще ще бъдем свидетели на неговия огромен успех.
Поклон пред нея Praynig

# 637
  • София
Поклон пред Мерал

# 638
Наскоро с една позната се заговирхме за сериали и аз и разказах за лудастта ми по КВФ и п.т по Енгин,при което тя ме попита "Гледала си Ако бях облак нали" Все още не -отвърнах й.Тя ме погледна и ми каза " Тогава не можеш да говориш за таланта на Енгин -гледай филмаи ще говорим пак"
Май ще го почна по рано този филм.
Тази оценка от Мерал дава отговори на много въпроси
Той е един от най-необикновените и специални актьори, които сме виждали през последните няколко години. Ще го виждаме в много различни роли и в бъдеще ще бъдем свидетели на неговия огромен успех.
Поклон пред нея Praynig

Права е твоята позната.  В КВФ Енгин играе страхотно ролята си, показва голя диапазон на емоции, които може да пресъздаде. Но образа на Мустафа Булут е много сложен, многопластов, непрекъснато се люшка от едно състояние в друго и то в една сцена например, така че играта там изисква едно съвсем друго ниво. Енгин е блестящ като Мустафа  Булут, наистина изключителна игра. Още в КВФ видях че Енгин е талантлив, но в Облака осъзнах огромната сила на неговия талант, никога не съм хвалила толкова някой актьор, но съм убедена, че Енгин заслужава всеки един суперлатив за играта си. Мерал Окай и в други интервюта е казвала, че Енгин е изключителен актьор, много е била впечатлена от него.
Така че оБлака наистина си заслужава и като серила и заради Енгин. Там може да се види една съвсем друга страна от неговия талант.

# 639
  • В Града на липите
Привет от мен  newsm51

Днес съм затънала в жега и тръстика, доста лоша комбинация. ooooh!

Бебо,  newsm51 благодаря за превода. Беше ми приятно да прочета мнението на Мерал за Енгин и гледната й точка за образа на Мустафа. Аз съм от тези по-средата, на които едновременно им се иска да удушат въпросния и да го утешат. Определено не те оставя безразличен и те люшка от едната крайност в другата.
Но такава си е Мерал. Сега я преоткривам във ВВ и продължавам да й се възхищавам. Тук намерих един женски аналог на Мустафа, който въпреки всички интриги, злини, и лошотия ми е страшно симпатичен. Просто при Мустафа извинението беше любов, а тук оцеляване. Мерал е невероятна при създаването на персонажите си. Дори и второстепенните герои прави толкова запомнящи се, че не усещаш как потъваш в действието и не можеш да се откъснеш.
"Облака" си е един истински шедьовър, и макар да ме натовари емоционално, не съжалявам нито за миг, че съм го гледала.

п.п. Може Енгин да играе страхотно в "Облака" но в сърцето ми винаги ще си остане с образа на Керим.

# 640
  • Разград

# 641
Може Енгин да играе страхотно в "Облака" но в сърцето ми винаги ще си остане с образа на Керим.

+ 1  Peace

# 642
Здравейте дами,
На анкетата по-горе, отговорих с опцията "друго" и ще се възползвам от апела да споделя.
Това за мен е първия сериял, който непрекъснато ме провокираше да си задавам въпроса керимов:дали това, което виждам и чувствам е истина? Приех го като предизвикателство, като тест за наблюдателноста ми, интуицията и интелекта. Разбира се, че на много места се провалих. За повечето неща ми трябваше помощ и затова ви четях. Не разбирам езика. Новите серии ги гледах само с очи и уши - като картина и звук, които пораждаха различни чувства в мен - тъга, радост, раздразнение,  изненада.... Това доведе до някаква зависимост, пристрастеност, т.е. сериалът в един момент се превърна в наркотик. Лудост - но споделена! Благодарение на Вас се упражнявах да търся нюансите на белия и черния цвят. Впечатлих се от факта, колко много, явно образовани, можещи и интелигентни дами се вълнуват или поне интересуват от него, и ако аз не можах да обясня с "думи прости" какво мисля за сериала, то съм убедена, че вие ме разбрахте.
Лек ден и успешна седмица!

# 643
Ganaila,добре дошла в клуба  Hug

Една от причините поради,които все още да не съм изгледала Облака , е че не съм се оттърсила от Керим /и незнам дали няма да ги оплета/ ,но това едва ли скоро ще стане ,така че май няма да отлагам дългои както съм си обещала м август ще се срещна най-накрая с МБ. Embarassed

# 644
  • София
Може Енгин да играе страхотно в "Облака" но в сърцето ми винаги ще си остане с образа на Керим.

+ 1  Peace

+1 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт