Къде в Пловдив??? - 34

• 91 203
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Като говорите за паспорти и аз да питам - международния паспорт ми е валиден до септември, мога ли да пътувам август с него? Понеже съм чела в някои обяви за екскурзия "Валиден паспорт 6 месеца след датата на отпътуване". Вие имате ли по-точна информация?

Ако пътуваш в страна от ЕС,може само с личната ти карта.

# 361
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога извън болнично да направя физиотерапия (т.е. само с мед. направление за физикална и рехабилит. медицина, а не по клинична пътека)?
Живея на центъра и съм посещавала "физиото" в  ДКЦ 1 (понеделник пазара), но резултат никакъв!
Някакви други предложения?  Rolling Eyes

# 362
  • Пловдив
Като говорите за паспорти и аз да питам - международния паспорт ми е валиден до септември, мога ли да пътувам август с него? Понеже съм чела в някои обяви за екскурзия "Валиден паспорт 6 месеца след датата на отпътуване". Вие имате ли по-точна информация?

Ако пътуваш в страна от ЕС,може само с личната ти карта.

Зависи обаче къде точно е тази страна от ЕС. За Сърбия преди 3 години искаха паспорт, също тогава и в Унгария - тогава пътувах за Словакия и Австрия през тези страни. В Турция също се влиза с паспорт.

# 363
  • Пловдив
Зависи обаче къде точно е тази страна от ЕС. За Сърбия преди 3 години искаха паспорт, също тогава и в Унгария - тогава пътувах за Словакия и Австрия през тези страни. В Турция също се влиза с паспорт.

Нещата много се промениха за тези 3 години.От кога Сърбия е в ЕС?Нормално е там да искат паспорт задграничен.Турция не е ли кандидат за ЕС?Т.е важи същото като за Сърбия

От БГ до Германия с кола само с ЛК,но през Румъния се минава

# 364
  • Пловдив
Сърбия не е в ЕС, но миналата година май минахме от там с ЛК. Има явно някаква спогодба между двете страни, също както и с Македония.

# 365
Момичета, знаете ли къде мога извън болнично да направя физиотерапия (т.е. само с мед. направление за физикална и рехабилит. медицина, а не по клинична пътека)?
Живея на центъра и съм посещавала "физиото" в  ДКЦ 1 (понеделник пазара), но резултат никакъв!
Аз съм доволна от 2 места - медицинския център в Кючук Париж (до Камела е близо) и физиотерапията в ДКЦ-то в Смирненски. Ако трябва да си избереш - сякаш първото е с една идея по-добре Simple Smile

# 366
  • Пловдив
Елфита, точно това исках да кажа - понякога може да се избере път през страна, която не е в ЕС, тогава трябва и паспорта. В Турция бях преди 2 години - с паспорта, тази година абитуриентите ни бяха пак в Турция - с паспорти. Моя грешка е, че не уточних какво точно казвам.

В Македония може и с карта, но май си искат и паспорт. В Македония ходих преди десетина дена - бяхме в Делчево за 2 часа и само с лична карта влязохме

# 367
  • Пловдив
Може ли или не може само с лична карта през Сърбия за Австрия? защото и аз съм с изтекъл паспорт, но  бях чула, че за Сърбия транзит може и с лична карта?

# 368
  • Пловдив
Може ли или не може само с лична карта през Сърбия за Австрия? защото и аз съм с изтекъл паспорт, но  бях чула, че за Сърбия транзит може и с лична карта?

Да,съпругът ми е минавал през Сърбия само с ЛК.Но дали не зависи от настроението на митничаря и дали могат да се заядат заради това не знам

tonitabrandtner,да,избираме си маршрута,разбира се  Peace

# 369
Да, можеш. Срокът за издаване на новия паспорт /нормалната поръчка/ е точно толкова и няма да ви се получи дупка, в която да останете без документ за пътувания /Закон за българските лични документи/.
Благодаря!

# 370
  • Пловдив

Аз съм ходила в Кичука до Събота пазара - точно до ДКЦ и бях много доволна

# 371
  • Пловдив
... медицинския център в Кючук Париж (до Камела е близо) ...
.:.Stef.:., а знаеш ли какъв му е адреса на този мед. център или поне как се казва?

змейковица, можеш ли да ми препоръчаш някой доктор там, който да назначи лечението?

# 372
Ами така си се казва Laughing
Ето сайтът им: http://mc-kparij.com/
 Hug

# 373
  • Пловдив
... медицинския център в Кючук Париж (до Камела е близо) ...
.:.Stef.:., а знаеш ли какъв му е адреса на този мед. център или поне как се казва?

змейковица, можеш ли да ми препоръчаш някой доктор там, който да назначи лечението?

Не му запомних името  Embarassed мъж беше - те са само 1-2 ма там ако не се лъжа
Аз бях с направление, но може да се иде и без  Peace

# 374
  • Пловдив
Ами така си се казва Laughing
Ето сайтът им: http://mc-kparij.com/
 Hug
Ммм, свежарско изглежда като цяло, а и доФторките с добра история представени! Simple Smile
Остава и лечението да е ефективно!
Благодаря ти!

змейковица, ако си спомниш дали е този ?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 14:38 от Nezabravka

Общи условия

Активация на акаунт