Къде в Пловдив??? - 34

• 91 189
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да, мисля, че беше той /преди 2 г съм била  Embarassed/

# 376
  • Пловдив
Да, мисля, че беше той /преди 2 г съм била  Embarassed/
Благодаря и на теб за вниманието!

# 377
Забравих да кажа, че и свекърва ми беше ходила там (в МЦ Кючук Париж) на физиотерапия, и беше останала очарована, след като си изпати в ДКЦ 1 и в Тракия. Моя приятелка също ходи в МЦ Кючук Париж, и тя с много добри впечатления. Всичките бяхме с различни проблеми, та явно хората си разбират от работата, затова си позволявам да препоръчвам така Simple Smile
Пожелавам ти бързо минаване на проблема, какъвто и да е Hug

# 378
  • Пловдив
.:.Stef.:., а знаеш ли какви рейсове спират там (от тунела)?

# 379
27 хващаш от спирката дето е аптеката и банката (след Тунела), тръгваш към Кючук-а, слизаш точно на спирката на Камела (питай в автобуса, да те подсетят коя е спирката).

# 380
От тунела маршрутка 4 и автобуси 27 и 7. Слиза се на Камела и се тръгва към ул. Петър Васков.На кръстовището в ляво  се намира ДКЦ.

# 381
Да допълня, че живея срещу ДКЦ, ако мога да помогна с още нещо?

# 382
  • Пловдив
7 предполагам спира от страната на Камела, а 27 срещу Камела?

# 383
Да точно така

# 384
  • Пловдив
Мерсаж! Сега остава да имам положителен ефект, а ходенето до там 10 дни да го правиш ти, вместо мен.  Joy Не за друго, но ми е далечко, а пък ти предложи помощ!
Шегувам се! Оценявам помощта ти!
Благодаря ви момичета!

# 385
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде да продават детски часовник,на който пише минутите отстрани като 5,10,20,30,40,50 и т.н.Получава се така че малката стрелка показва часа ,а голямата минутите в смисъл 40 мин,а не ги смяташ "стрелката на е 8,значи 40 мин" .Ако някой е срещал някъде от този тип,моля да ми пише.

# 386
  • на село
да ви следя Hug

# 387

змейковица, ако си спомниш дали е този ?

д-р Божилов е физиотерапевтът там
допреди 3 седмици беше и началник на ДКЦто, така че си е правил физиотерапията /отделението/ с мерак
сега вече предполагам ще наблегне на практиката повече

# 388
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде да продават детски часовник,на който пише минутите отстрани като 5,10,20,30,40,50 и т.н.Получава се така че малката стрелка показва часа ,а голямата минутите в смисъл 40 мин,а не ги смяташ "стрелката на е 8,значи 40 мин" .Ако някой е срещал някъде от този тип,моля да ми пише.
Точно такива има на Swatch в МОЛ ГАЛЕРИЯ на 1-ви етаж.

# 389
Момичета, искаме да си изперем холовата гарнитура и матраците. Едно време имаше разни фирми или частни лица идваха с перящи прахосмукачки и т.н. Дали някои напоследък е ползвал нещо подобно и ако е доволен -нека даде повече инфо. Благодаря ви много Hug

Общи условия

Активация на акаунт