Къде в Пловдив??? - 34

• 90 464
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Зоната знам, че са там, но не се сещам къде са Дантес, а живея на гърба на Баумакса - срам!!!

Дантес са като минеш моста на асеновградско , подминаваш отбивката за околовръстното в посока Асеновград и на 200м в дясно на самото шосе.
Благодаря  Hug, помислих, че е в града, а аз да не го знам  Laughing

# 91
# 92
 Blush Момичета, признавам, че не следя темата, погледнах само назад малко, така че ако е писано извинявам се за повторението, но
Откъде да взема изгодно=евтино някакъв детски басейн  newsm78
Някой да е купувал в последните дни?
Сетих се за Джъмбо, че въобще нямам идея къде има детски магазини (подобни), пък и да са на лесно място, ако може  Blush Писах в нета, но ми показва този сайт: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/20740 - нещо подобно искам, около тези парички, колкото да го сложа на терасата и малката да се разхлажда в жегата.

# 93
anny_ преди две седмици моя свекър взе от Бриколажа за 25лв същия (не беше на промоция), но нещо горната част почна да спада незнайно откъде. Хубав е басейна, но за 2-3 дечица иначе за едно няма смисъл толкова голям, тези от 10лв също ще свършат работа Peace

Сега видях в Практикер има правоъгълен басейн за 15лв и малък кръгъл за 8лв.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 22:57 от dolomiti

# 94
Доломите, благодаря ти.
То вече харесахме друг басейн: http://www.toy.store.bg/p57185/basejn-naduvaema-igrachka.html , онези няма да се поберат на терасата  ooooh!
Погледнах сайтовете на двата магазина, които си казала, ама тези хора не си ги обновяват и каталозите са стари  Crazy Идеята да видя и там е добра, благодаря тил

А в магазина, който се намира в дясно при влизане в П-в от Асеновград, този преди ВСИр там има нещо като търговско центърче с доста магазини...там басейни продават ли?

# 95
Ани,ако е само за малката по-добре вземи някакъв мъничък басейн за по-лесна поддръжка.На всеки 2-3 дни сменяш водата,понеже се развиват разни хлъзгавици в басейна и е голяма хамалогия почистването и пълненето на голям басейн.В Баумакс може и да има,не съм се заглеждала  Peace

# 96
  • Пловдив
Ани, аз взех от ибей прекрасен средно голям басейн на моите за около 25 лв мисля беше
Но вероятно не ти се чака оттам

# 97
 Grinning Змейка, какъкв ибей, мъжО от снощи ме юрка да поръчвам направо този от сайта  ooooh! , а аз се опитвам да го кандърдисам да изчакаме до понеделник, че така или иначе имаме път към П-в и да хвърлим по едно око и в някой магазин.

Трапезица, вярно, че е по-лесно за поддръжка малък, сега извадих един стар от времето на каката, едната част обаче явно е спукана и не върши особено работа, но като го гледам екстра е за малката  newsm78 На малките единственото, което не ми харесва е прекалената плиткост  Crossing Arms
 Hug Мерси за Баумакс, така и не се сетих за името му.

# 98
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали компютърна фирма за поддръжка на компютри и техника в офис. Да са точни, коректни, да може да се разчита на тях, както и да могат да реагират бързо в определени моменти, ако се налага.
Изключвам Пик компютър. Mr. Green

# 99
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали компютърна фирма за поддръжка на компютри и техника в офис. Да са точни, коректни, да може да се разчита на тях, както и да могат да реагират бързо в определени моменти, ако се налага.

http://comcomputerbg.com/index.php?route=common/home
Казват се ком компютър. Купували сме си от там компютър, коректни момчета, както и носим ако има нещо за поправка. Peace

# 100
Здравейте!

http://comcomputerbg.com/index.php?route=common/home
Казват се ком компютър. Купували сме си от там компютър, коректни момчета, както и носим ако има нещо за поправка. Peace

Благодаря Evvaa,
но на мен трябват такава фирма, която да идва на място. Да си плащаме абонамент и да знаем, че ако се случи нещо с техниката или компютъра да вдигна телефона и да реагират веднага. Работим с интензивен поток от клиенти и всеки един проблем с техниката би спрял и процеса на работа, още повече че всички компютри и техника са в мрежа и т.н.

# 101
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!

Комтрейд, мога да ти дам телефон на лични. Работя от 6 години с тях. До 5 посещения на място в офиса за поддръжка - 70-80 лв месечно /това е оферта за извън града на 30 км/. Точни, коректни, бързи. Те ни купуват, сглобяват, инсталират и поддържат компютрите и мрежата без проблеми.

# 102
 Peace Антарес, писах и аз ЛС, че дадох и координати на фирмата, не зная дали във форума биваше да ги сложа  Blush

----
Малко извън темата, но в домашен басейн за дезинфекция слагате ли нещо?
(аз не съм го купила още, ама глупости ми идват на ума бол)...водата не смятам да я държа вътре повече от 2 дни и да се къпе само детето, ама все пак  newsm78

# 103
Колко голям басейн?
По магазините има всичко - таблетки, разтвори, тестери - на хлорна основа, за алги, всичко...
Въпросът е как се използват, защото всяко неточно дозиране прави повече проблеми отколкото помага.
И двете ми деца са били с продължителен конюктивит от неправилно дозирани препарати.

# 104
  • Пловдив
Момичета,в Мебелна къща имало и друга фирма с мебели Rolling Eyes Влизало се от страни-към булеварда/към Асеновград който е/ и някъде на 2 етаж newsm78

Общи условия

Активация на акаунт