Къде в Пловдив??? - 34

• 90 457
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Бг
Не е много по темата ама ако някой знае къде в Пловдив леят куршум , че имаше една леля Рени в Кичука ама тя отишла на почивка , а спешно ни трябва баене против уплаха   bouquet  bouquet  bouquet
Мама Галя, защо не отидеш в която и да е църква и не четат молитва за уплаха. Помага, аз лично не съм почитателка на леенето на куршум и винаги ходя да ми четат в църквата, но всеки си преценява за себе си.

# 76
Грешиш за Пепи, тя има невероятно развитие за 5 години. Въпросът е какво искаш и поръчваш
И всички сладкарски материали от белгия и италия ги има от вносители, въпросът е да ти се плаща

емстерс по-късно ще ти пиша за реставратора

защо греша за Пепи , аз писах, че ги прави по-добре декорациите милион пъти  newsm78

аз имах предвид, че има огромно развитие при нея за вкусовите качества
помня една от първите й торти, честно да си кажа, трудно се ядеше и никога не съм й го спестявала, както моето мнение, така и това на другите опитали тортата
преди месец последно ядох торта поръчана при нея по мой вкус, е беше невероятна, вкусът още ми е на небцето, имах над 30 гости и тези които разбират и тези, които не - никой не спести комплиментите за вкуса. Този път декорацията не ме вълнуваше, защото детето ми е голямо вече и пожела изчистена торта...
Коя е тази Пепи и как поръчвате тортите при нея и цена ако споделите?

# 77
Моля ви добър дерматолог диагностик , ако може координати .
А някой знае ли къде се правят изследвания за гъби4ки на ноктите? Благодаря   bouquet

# 78
Моля ви добър дерматолог диагностик , ако може координати .
А някой знае ли къде се правят изследвания за гъби4ки на ноктите? Благодаря   bouquet
Изследвания - в Кожния диспансер. За такъв проблем там сме били доволни от Нухов и Влашева  Peace

# 79
  • Пловдив

ходила съм. масажирало ме е едно момиче, което не е собственичката Стела. някъде около 5 пъти съм била, също случайно и с ваучер. по мое мнение е много добра тази масажистка, точно по мой вкус е - нито гали, нито е супер силова. т.е всъщност ти може да искаш и по-леко и по-силно, но мен от първия път ме изкефи самата й техника и разпределение на цялостния масаж. заслужава си отвсякъде. студиото е зле, но не това ми е важно.
само да спомена, че съм ходила на много масажи в града и не само - от новотела, до една жена в малчика, до стара загора 50 лв масажа, вкъщи идваше масажистка, която замина за австрия после, по различни салони с ваучери също съм ходила, за мен стелианс са в топ 3.

# 80
  • Пловдив

ходила съм. масажирало ме е едно момиче, което не е собственичката Стела. някъде около 5 пъти съм била, също случайно и с ваучер. по мое мнение е много добра тази масажистка, точно по мой вкус е - нито гали, нито е супер силова. т.е всъщност ти може да искаш и по-леко и по-силно, но мен от първия път ме изкефи самата й техника и разпределение на цялостния масаж. заслужава си отвсякъде. студиото е зле, но не това ми е важно.
само да спомена, че съм ходила на много масажи в града и не само - от новотела, до една жена в малчика, до стара загора 50 лв масажа, вкъщи идваше масажистка, която замина за австрия после, по различни салони с ваучери също съм ходила, за мен стелианс са в топ 3.

Благодаря ти!Искам ваучера да е като подарък ...та затова се интересувам Peace

# 81
  • Пловдив
И...да питам от къде да купя матрак за единично легло-82/190 р-р,среден клас и цена до 150лв. Rolling Eyes

# 82
Здравейте, мамчета от Пловдив Simple Smile
Бих искала да ви напиша за една страхотна инициатива, започваща в Пловдив този петък 13ти юли. Сдружението "Фрий София тур" пуска новия си проект "Фрий Пловдив тур" (Free Plovdiv Tour) и вече всички чуждестранни гости на града ще могат да го посещават и да научат повече за невероятния Пловдив Simple Smile Обиколките са безплатни, а ние гидовете сме доброволци и ентусиазмът и желанието са неизчерпаеми. Ще се радваме да се запознаем с някои от вас и вашите гости по улиците на града на тепетата Simple Smile
http://freesofiatour.com/blog/volunteers-for-free-plovdiv-tour
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/07/10/1862810_i_v_plovdiv_ve … ni_turisticheski/
Благодаря за информацията!   bouquetМного добра инициатива!

# 83
  • Пловдив
И...да питам от къде да купя матрак за единично легло-82/190 р-р,среден клас и цена до 150лв. Rolling Eyes

дантес в началото на асеновградско шосе предлагат различни класове матраци и марки, за да видиш разликите, а не да ходиш в някакво представителство с една марка.
пък и са супер свежи, ние си купихме обзавеждания от тях, без никога да сме мислили, че ще го направим, все пак винаги ни е бил смешен магазина и като име и като местоположение, но това е само заблуда при тях, свестни са. и мисля, че имат безплатна доставка, поне на мебелите, за матрака ще ги измолиш също  Grinning

# 84
  • до най-прекрасния мъж

дантес в началото на асеновградско шосе предлагат различни класове матраци и марки, за да видиш разликите, а не да ходиш в някакво представителство с една марка.
пък и са супер свежи, ние си купихме обзавеждания от тях, без никога да сме мислили, че ще го направим, все пак винаги ни е бил смешен магазина и като име и като местоположение, но това е само заблуда при тях, свестни са. и мисля, че имат безплатна доставка, поне на мебелите, за матрака ще ги измолиш също  Grinning
Това в бившата Мебелна къща ли е или се лъжа?

# 85
  • Пловдив
Не,в Мебелна къща се помещават мебели Зона Peace

# 86
  • до най-прекрасния мъж
Зоната знам, че са там, но не се сещам къде са Дантес, а живея на гърба на Баумакса - срам!!!

# 87
  • Пловдив
Някой скоро да е заверявал рецептурна книжка на хронично болен? Интересуваме дали има опашки и кога започват работа  newsm78

# 88
Момичета, някой да има в излишък тибетска гъба

# 89
Зоната знам, че са там, но не се сещам къде са Дантес, а живея на гърба на Баумакса - срам!!!

Дантес са като минеш моста на асеновградско , подминаваш отбивката за околовръстното в посока Асеновград и на 200м в дясно на самото шосе.

Общи условия

Активация на акаунт