Къде в Пловдив??? - 34

• 91 396
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Я кажете(знам че е обсъждано,но...) от къде да си намеря свестен килим на поносима цена Rolling Eyes Май говорихте за един м-н в Кичука преди Скопие...

Препоръчвам http://www.ekoltekstil.net/index.html, доколкото знам споменатия магазин от там зареждат.

# 151
  • Пловдив
  bouquet

# 152
  • Пловдив

При това текучество  Laughing защо не вземеш метални шолички,като в детските градини,от домашни потреби някъде ( на джумаята,примерно).Евтинджосите в евроленд не ми вдъхват доверие   Peace

Ох, опитвам се да им създам някаква култура на хранене, която изключва метални и пластмасови съдинки, обаче техният вандализъм накрая май ще надвие моето възпитание и ще минем на вандалоустойчива посуда  Tired И все пак някой ако е виждал хубави купички на поносима цена да сподели, моля.

# 153
Внимавай с металните, защото при този начин на употреба ще има пострадали
Има едни купички, които са много пластични, огъващи се, не знам материала. Това няма чупене, аз не съм купувала, но имам подарени 2 комплекта. Единият е на Нук, което ме навежда на мисълта, че ще е някъде къмто 10 лв. Но дори и толкова да е, заслужава си, защото по никакъв начин не може да се счупи.
Трябва да ги има по всички бебешки магазини.

# 154
  • Пловдив
Ох, опитвам се да им създам някаква култура на хранене, която изключва метални и пластмасови съдинки, обаче техният вандализъм накрая май ще надвие моето възпитание и ще минем на вандалоустойчива посуда  Tired И все пак някой ако е виждал хубави купички на поносима цена да сподели, моля.

Сносни купички има в еднолевките и от типа 1001 стоки.Примерно зад старите Слънчеви лъчи в Кичука

# 155
Момичета, дайте съвет откъде да си купя телефон на изплащане. За първи път ще ми е  Embarassed Приемам съвети всякакви...  bouquet

# 156
  • Пловдив
Момичета, за международен паспорт какви документи трябват? Снимки дали да нося или на място снимат?

# 157
Момичета, за международен паспорт какви документи трябват? Снимки дали да нося или на място снимат?

Трябва ти личната карта,снимат там на място и попълваш едно заявление   Peace

# 158
  • Пловдив

При това текучество  Laughing защо не вземеш метални шолички,като в детските градини,от домашни потреби някъде ( на джумаята,примерно).Евтинджосите в евроленд не ми вдъхват доверие   Peace

Аз залагам на дуралекс, и чаши, и купички, май скоро и чиниите ще извадя, че мъжете ми мноооого добре се справят с чупенето (особено малкия) Laughing В целия ми съзнателен живот един единствен път съм чупила купичка от дуралекс и то беше много странно чупенето й (май се получи много рязка температурна разлика) и имам някакви спомени, че счупените части не режеха така както стъклото.

# 159
Подкрепям за дуралекса-много е здрав.Изпускала съм и на плочки и на стъклен плот-от стъклото се отлюпи люспа,на дуралекса драскотина нямаше.

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, дайте съвет откъде да си купя телефон на изплащане. За първи път ще ми е  Embarassed Приемам съвети всякакви...  bouquet
От където пожелаеш, телефони на изплащане има във всички магазини и офиси на мобилните оператори. Зависи към кой мобилен оператор имаш карта, пробвай първо там - обикновено с договор цената е по-изгодна, а лизингът можеш да изплащаш и заедно с месечните си такси.

# 161
  • о`майна лунна нощ е
Изплащала съм телефони през Виваком и през Германос /Глобул/. Никакви проблеми - лизингът върви заедно с месечната ти такса. Не се занимаваш с банки, преводи ... За мен беше удобство и ползвах някакви преференции като абонат, но те са инвидуални за всеки клиент и зависят от това от колко време си на този оператор, какви сметки правиш, плащаш ли си редовно и т.н.

# 162
  • Пловдив

Трябва ти личната карта,снимат там на място и попълваш едно заявление   Peace

Miss_74, много благодаря!

# 163
Blush Момичета, признавам, че не следя темата, погледнах само назад малко, така че ако е писано извинявам се за повторението, но
Откъде да взема изгодно=евтино някакъв детски басейн  newsm78
Ние взехме за децата правоъгълна лодка с меко дъно от практикер. Ако терасата не ти е обла препоръчвам лодката вместо басейн. Беше около 15лв май.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 14:55 от desitka_001

# 164
  • Пловдив
Момичета,незнам дали е тук мястото...На кой басейн ходите в Хисаря/ака ходите,де Laughing/ и сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт