Къде в Пловдив??? - 34

• 91 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Вълканова, щом имаш проблем със стъпалото тогава се насочи към ортопедичните работилници. Мисля, че се споменаваше някаква близо до Хирургиите.
Да, но аз  искам сватбени  обувки, а в ортопедичните  работилници изработват много груби обувки.

# 196
  • до най-прекрасния мъж
Оххх ми той и моя е висок и довечера ще премери стария колко е и ще видим да купим нещо че не се издържа вече.Тоооо не може да се обърне човек, много скърца.Гледам сега едни РосМари в сайта на Дизма и излиза към 300лв.Пише ортопедичен,двулицев... само че аз нищо не разбирам  Whistling Има на Хирургиите Дизма,близо е до вкъщи сигурно ще минем да питаме.
Двулицев означава, че трябва да имаш подматрачна рамка. Ако нямаш такава, не ти върши работа. Щом скърца, е или еднолицев /с вградена рамка и отдолу е твърд/ или подматрачната ти се е скапала, а не матрака.

# 197
  • Пловдив
Нямам подматрачна рамка,значи ще гледаме за еднолицев,благодаря ти!  Hug

# 198
Момичета,някой ходил ли е миналата година на цирк Колезеум,който е до Лидл в "Тракия"???
На дъщеря ми са и дали билет за цирка който започва на 18 юли,та искам да чуя мнения дали си струва да я водя  Rolling Eyes

# 199
  • до най-прекрасния мъж
Нямам подматрачна рамка,значи ще гледаме за еднолицев,благодаря ти!  Hug
Ако откриеш, сподели, моля, че и мен ме вълнува тази тема.

# 200
  • Пловдив
Добре,ще видя и ще ти кажа  Hug

# 201
  • до най-прекрасния мъж
Добре,ще видя и ще ти кажа  Hug
Мерсииии

# 202
Момичета, да  знаете  къде  правят  обувки по поръчка???
Вълканова, обувки по поръчка правят в магазина на Гизда. Магазинът се намира на бул. "Васил Априлов", като идваш от гарата, в посока към ТХВП, магазинът се пада от лявата страна, малко след кръстовището на "Васил Априлов и "Пещерско шосе". Само да вметна, че можеш да си харесаш и модела и кожата, но не са им евтинки обувките.
Виждала съм магазина, ще го  посетя. На  мен ми трябват  малко по-сложни за изработка  обувки тъй като съм със изменение на стъпалото.
Обувки по поръчка правят като завие девятката след Ботев стадиона слизаш на втората спирка до детската кухня.Малко преди денонощната аптека.

# 203
  • Пловдив
  Момичета, дайте идеи къде в Пловдив може да се наеме костюм на приказен герой под наем?Или пък направо приказен герой за РД на дете/но не аниматор-детето е малко/.Примерно Мечо Пух.

# 204
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва бояджия за боядисване с латекс. Имах координати на един, но си е сменил телефона Sad
Ако може и да не взима много скъпо.

# 205
Момичета, спешно ми трябва бояджия за боядисване с латекс. Имах координати на един, но си е сменил телефона Sad
0896654923 Иван,много добре работи и също и изолации прави.Само трябва да му звъннеш и да попиташ кое колко е.

# 206
0896654923 Иван,много добре работи и също и изолации прави.Само трябва да му звъннеш и да попиташ кое колко е.
Попитай Наско - 0894 707 671, комшия ми е, доста го търсят, предполагам и на добри цени работи  Peace

# 207
  • ПЛОВДИВ
Някой да знае дали има намаление в ТераНова на центъра
(интересуват ме детските дрешки )  bouquet

# 208
Препоръчвам нашия матрак - двулицев на Нани 307 лв. - обикаляхме два месеца, защото и двамата с мъжа ми имаме проблеми с кръста, но вече бяхме много на червено с паричките и от няколко места ни казаха, че това е най-доброто като съотношение цена - качество. Ако ви интересува ще проверя точно името  Hug
Телефон от Вега - НЕ по причините, посочени от друго момиче като важи за двата телефона, купени едновременно от тях #Cussing out

# 209
  • Пловдив
Pepi_28  Hug ако не ти представлява трудност напиши ми името за всеки случай.Сега гледам и латексовите,чета че не били хубави и аз не знам вече .....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт