Къде в Пловдив??? - 34

• 91 331
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже как се казва магазина за авточасти за японски автомобили на площад Шахбазян?

# 226
  • Пловдив
   Момичета включвам се за да направя една "анти-реклама", на един от напоследък нашумелите специализирани магазини за маслини и зехтин. Става дума за този, който е зад Четвъртък пазар-а, на ъгъла - до магазина за риба. Купих си вчера масилини и като се прибрах от торбата излезе една хлебарка! Сега като хапна маслини винаги ще ми е пред очите тази хлебарка, а и не ми се мисли каква масова зараза може да предизвика. Пуснах сигнал в РИОКОЗ, но незнам дали ще обърнат внимание-не знам точния адрес на магазина и само ориентировъчно го описах, но съм си оставила данните за обратна връзка-ако имат желание ще се свържат с мен.

# 227
   Момичета включвам се за да направя една "анти-реклама", на един от напоследък нашумелите специализирани магазини за маслини и зехтин. Става дума за този, който е зад Четвъртък пазар-а, на ъгъла - до магазина за риба. Купих си вчера масилини и като се прибрах от торбата излезе една хлебарка! Сега като хапна маслини винаги ще ми е пред очите тази хлебарка, а и не ми се мисли каква масова зараза може да предизвика. Пуснах сигнал в РИОКОЗ, но незнам дали ще обърнат внимание-не знам точния адрес на магазина и само ориентировъчно го описах, но съм си оставила данните за обратна връзка-ако имат желание ще се свържат с мен.

Ами сигналите за хранителните магазини вече не се пускат в РИОКОЗ /РЗИ/,трябва да си подадете жалбата в Агенцията по храните /БАБХ/   Peace  Peace

# 228
  • Пловдив
Благодаря,пуснах и там един сигнал, дано има ефект. За пръв път ми се случа такова нещо и съм меко казано потресена.  Peace

# 229
  • Пловдив
Момичета,някой ходил ли е миналата година на цирк Колезеум,който е до Лидл в "Тракия"???
На дъщеря ми са и дали билет за цирка който започва на 18 юли,та искам да чуя мнения дали си струва да я водя  Rolling Eyes
Не е идеално зле цирка. Имаше понита (това единствено впечатли дъщеря ми и язденето им срещу 2 лв в антракта Simple Smile), акробати, котки, гълъби....

# 230
  • Пловдив
Момичета, припомнете ми къде правиха качествени чаши със снимка.По Коледа правих във фотото в подлез Тримонциум.Вярно,че се справиха бързо,но детенцето ми беше на снимката със тъмночервени кръгове под очите-ужас Shocked,много вампирски изглед! на оригиналната снимка нямаше такова нещо,обясниха ми,че имало сенки,машината така ги оцветила и дрън-дрън.Струваше ми и 17 лв,което според мен е повече от много.Чашата беше за подарък,измислен в поседния момент,иначе бих им я върнала да се поправяти да се научат как трябва да изглежда за тези пари.Та препоръчайте ми къде ще се справят сносно,да стане за следващия ден и ако е възможно да има къде да се спре наблизо,че съм с две деца,количка и т.н

# 231
Ние си взехме на Нани
Каспия полифлекс-има ги в мебелна къща. Малко са по-твърдички, който не е спал на нещо подобно, но се свиква. Не са с пружина.

Имаш ли идея дали правят поръчки, защото нашият трябва да е 160/210 или продават само стандартни размери?
http://www.zonaforhome.bg/static/about/0/15
Това е сайта им. Може да се обадиш и да попиташ. Нашите бяха 82/190 и се водят за стандартни. Wink

# 232
  • до най-прекрасния мъж
Ние си взехме на Нани
Каспия полифлекс-има ги в мебелна къща. Малко са по-твърдички, който не е спал на нещо подобно, но се свиква. Не са с пружина.

Имаш ли идея дали правят поръчки, защото нашият трябва да е 160/210 или продават само стандартни размери?
http://www.zonaforhome.bg/static/about/0/15
Това е сайта им. Може да се обадиш и да попиташ. Нашите бяха 82/190 и се водят за стандартни. Wink
Мерси, пуснах им онлайн запитване Simple Smile Вкъщи спим на подобен, но самоделка от дунапрен, само че на мъжото му е къс, от моите момински години е, та затова искаме новичък.

# 233
Балли аз винаги поръчвам от този сайт http://www.teniski.be/?id=chashinew&menu=1
Перфектно правят всичко. Бях поръчала и ключодържатели- уникални и само за 3лв/бр.

# 234
  • Пловдив
Момичета, припомнете ми къде правиха качествени чаши със снимка.По Коледа правих във фотото в подлез Тримонциум.Вярно,че се справиха бързо,но детенцето ми беше на снимката със тъмночервени кръгове под очите-ужас Shocked,много вампирски изглед! на оригиналната снимка нямаше такова нещо,обясниха ми,че имало сенки,машината така ги оцветила и дрън-дрън.Струваше ми и 17 лв,което според мен е повече от много.Чашата беше за подарък,измислен в поседния момент,иначе бих им я върнала да се поправяти да се научат как трябва да изглежда за тези пари.Та препоръчайте ми къде ще се справят сносно,да стане за следващия ден и ако е възможно да има къде да се спре наблизо,че съм с две деца,количка и т.н
Аз 4 пъти съм правила в едно фото на ул. Брезовска, точно срещу 3то РПУ и съм много доволна , прави ги Димитър Димитров видеооператора ако сте чували.

# 235
Момичета,някой ходил ли е миналата година на цирк Колезеум,който е до Лидл в "Тракия"???
На дъщеря ми са и дали билет за цирка който започва на 18 юли,та искам да чуя мнения дали си струва да я водя  Rolling Eyes
Не е идеално зле цирка. Имаше понита (това единствено впечатли дъщеря ми и язденето им срещу 2 лв в антракта Simple Smile), акробати, котки, гълъби....

Благодаря за отговора  Hug
Мисля в петък да я заведа дъщеря ми,пък дано да и хареса  Peace  Peace

# 236
  • Пловдив
Аз 4 пъти съм правила в едно фото на ул. Брезовска, точно срещу 3то РПУ и съм много доволна , прави ги Димитър Димитров видеооператора ако сте чували.
Имам чаша поръчвана там преди около 2 или2,5 години,там май само приемат заявките,а ги изпълняват във фотото на пешеходния мост.Защото там ме претиха да си я взема,тък като бързах.Незнам дали във фотото на моста правят дизайна за чашите ако се отиде направо там.

# 237
  • Пловдив

аз пък поръчвам от интернет като заспи детето, качвам си снимките в сайта направо и доставката е супер ниска, даже я няма като поръчваш повече снимки - досега съм поръчвала освен около 400 снимки, чаши, няколко албума, всичко е идеално и се оправят бързо.

http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/

# 238
По повод цирка-билетите са по 10-15лв,за деца до 12г-6лв,за такива като нас-до 3г безплатно Laughing!И ние сме замислили ходене в петък!

# 239
Някъде нагоре някой беше питал за летящи фенери (най-вероятно партито вече е минало  Joy) ето на какво попаднах http://bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view& … 18&Itemid=187

Общи условия

Активация на акаунт