Къде в Пловдив??? - 34

• 91 333
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
За фенерите и аз отговорих - китайските фенери са с много ниско качество, близо 30% от тях се връщат с рекламация
Трудно тръгват
Бързо падат
не са достатъчно ярки

аз ги продавах дълго време /като по-евтини/, но вече прекратих нацяло след последните рекламации от няколко сватби

останах да работя /в магазина ни мола/ само с българските, които са без грешка и с  много по-голям ефект
по-скъпи са - около 10 лв, но разликата е в пъти и за 4 години нямам нито една рекламация

# 241
По повод цирка-билетите са по 10-15лв,за деца до 12г-6лв,за такива като нас-до 3г безплатно Laughing!И ние сме замислили ходене в петък!

Liliq_Zlatna,  много полезно инфо мерси  Peace
А на дъщеря ми са дали билет,на който пише деца до 5г. безплатно,а тя скоро ще стане на 6г.,попитахме дали може да влезе с този билет и ни казаха,че тъй като нямала навършени 6г. можело,но дали наистина е така,ще видим като отидем  Laughing  Laughing

# 242
При мен фенерите са по 1.5 ,рекламации не съм имала,хората се връщат и взимат по много.Но в момента са ми изчерпани.Днес ще ги пиша в заявка,предполагам пак ще получа тези дни.

# 243
По повод безплатните билети-в Яслите раздавали,уж от кмета на района купени,еми то си е безплатно за деца до 3г,което ме навежда на мисълта,че това си е един вид бизнес Mr. Green!

# 244
  • Пловдив
за тези фенери - всичко опира и до кой пали.
ние с мъжа ми като се взимахме, той ми беше направил тази изненада, дотогава не бях виждала такива фенери (а доста съм походила) и след нас който се изпожени всеки имаше, бяха молили мъжа ми да ходи да им купува, то не беше в софия, не беше с внос.
сега ми стана безинтересно вече и обичайно с фенерите по сватби, нещо ново трябва да измислят...

# 245
При мен фенерите са по 1.5 ,рекламации не съм имала,хората се връщат и взимат по много.Но в момента са ми изчерпани.Днес ще ги пиша в заявка,предполагам пак ще получа тези дни.

да, така е, като при всичко друго - за всеки влак си има пътници
разлика в качеството има и това си е абсолютен факт
това е като да се сравняват китайските балони с куолатекс, и двете са балони, обаче разликата е от небето до земята
а фенери хора си пускат и с повод и без повод

# 246
Момичета цял търся качествени ключарски услуги на територията на гр.Пловдив. Става въпрос за монтиране на обикновена дръжка на входна врата, на мястото на топка. За целта трябва ключар да ни посети на място. Видях се в чудо, сигурно съм се обадила на всички действащи ключари в Пловдив, /контактите взех от нета/ обаче в повечето случаи телефоните ми вдигат майки, баби и т.н. Отидох на две места в района на Новотела, но и там същата работа. Много работа имали, ми да сме си купели дръжка... Зачудих се няма ли някаква фирма в Пловдив, която да извършва подобни услуги и най-вече работниците да имат адекватно поведение?  bouquet

# 247
  • до най-прекрасния мъж
Момичета цял търся качествени ключарски услуги на територията на гр.Пловдив. Става въпрос за монтиране на обикновена дръжка на входна врата, на мястото на топка. За целта трябва ключар да ни посети на място. Видях се в чудо, сигурно съм се обадила на всички действащи ключари в Пловдив, /контактите взех от нета/ обаче в повечето случаи телефоните ми вдигат майки, баби и т.н. Отидох на две места в района на Новотела, но и там същата работа. Много работа имали, ми да сме си купели дръжка... Зачудих се няма ли някаква фирма в Пловдив, която да извършва подобни услуги и най-вече работниците да имат адекватно поведение?  bouquet
0888857556 - Жоро. Идвал е до офиса да оправя счупена ключалка и да вади счупен ключ. Това беше отдавна, пробвай, дано все още вдига той на този номер. Беше коректен, даже се обади да пита имаме ли някакви проблеми с вратата на следващия ден.

# 248
  • о`майна лунна нощ е
Помагам и с още един ключар, който сме ползвали и за колата, и за офиса - 0897/96-03-02. Ателието се намира накрая на уличката на младоженския дом - точно преди да се излезе на бул. "Руски". Идва на адреси и е много експедитивен, а според услугите, които ни е правил - и много добър.

ПП - преди две/три седмици ни блокира касовата брава в кантората. Отвори я за 5 мин. и обясни откъде идва проблемът, както и какво следва да се направи.

# 249
Много ви благодаря момичета!  bouquet
Много съм отчаяна вече Tired

Сега си проверих телефоните - на Жоро съм се обаждала по-рано днес, препрати ме към негов колега, но и онзи нещо не можеше... така че той отпада  Tired
сега пробвам другият препоръчан, на пръв поглед сякаш не съм му звъняла

# 250
  • до най-прекрасния мъж
Антарес, няма ли мъже наоколо. Дръжка се сменя за 5 минути и е проста работа. Дето се казва и аз мога да ти я сменя, всеки мъж ще се справи със задачата за отрицателно време, дори да не е ключар. Нали става въпрос само за дръжките, не за бравата?
Ако искаш да помагам с наставления, ще си я смениш и сама.

# 251
ivka03 благодаря за предложението, но на фона на работата, с която сме затрупани само до дръжки ни е, пък нали трябва и да отидеш да ги купиш, пък и мъже нямаше наблизо днес... но най-важното - работата вече е свършена, благодарение на `ТуиГ !!!
Много разбран, отзивчив и експедитивен човек  Peace Ще ни издаде дори и фактура, на това пък изобщо не съм се надявала  Crazy
Благодарности `ТуиГ    bouquet

# 252
  • до най-прекрасния мъж
ivka03 благодаря за предложението, но на фона на работата, с която сме затрупани само до дръжки ни е, пък нали трябва и да отидеш да ги купиш, пък и мъже нямаше наблизо днес... но най-важното - работата вече е свършена, благодарение на `ТуиГ !!!
Много разбран, отзивчив и експедитивен човек  Peace Ще ни издаде дори и фактура, на това пък изобщо не съм се надявала  Crazy
Благодарности `ТуиГ    bouquet
Супер!
Ще взема да си го запиша, може да потрябва.

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Щастлива съм, че помогнах  Hug

# 254
  • Пловдив
Момичета, припомнете ми къде правиха качествени чаши със снимка.По Коледа правих във фотото в подлез Тримонциум.Вярно,че се справиха бързо,но детенцето ми беше на снимката със тъмночервени кръгове под очите-ужас Shocked,много вампирски изглед! на оригиналната снимка нямаше такова нещо,обясниха ми,че имало сенки,машината така ги оцветила и дрън-дрън.Струваше ми и 17 лв,което според мен е повече от много.Чашата беше за подарък,измислен в последния момент,иначе бих им я върнала да се поправят и да се научат как трябва да изглежда за тези пари.Та препоръчайте ми къде ще се справят сносно,да стане за следващия ден и ако е възможно да има къде да се спре наблизо,че съм с две деца,количка и т.н
Аз пък поръчвам от Интернет като заспи детето, качвам си снимките в сайта направо и доставката е супер ниска, даже я няма като поръчваш повече снимки - досега съм поръчвала освен около 400 снимки, чаши, няколко албума, всичко е идеално и се оправят бързо.

http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/
По въпроса с чашите да кажа,че фотото на Пешеходния мост го няма,отдавна се било преместило,тъй че напразно се разкарах до там.Познати ми препоръчаха фотото на колелото на гарата.Там жената беше изключително любезна и търпелива  newsm74 и ни направи чашата за 1 час! В заключение качеството е страхотно-няма нищо общо с онова недоразумение,което ми направиха в подлеза на Тримонциум,а беше и по-евтина /13 лв /.Вече само там ще ходя за чаши със снимка-препоръчвам ги!
Специални благодарности и на Josefin  bouquet за линка-не поръчах чаша от там,но пък си поръчах да ми извадят 150 снимки.Не бях вадила снимки от 4 години,от един гаф на фото пинк,а сега с децата нямаше и да успея да се замъкна до фото,но и този проблем е решен-вече редовно ще си вадя снимките по Интернет,дано да ги направят с добро качество,че имам още много за вадене

Общи условия

Активация на акаунт