Къде в Пловдив??? - 34

• 91 343
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
И аз да кажа за фенерите - купих си един за 2лв /китайски/ за проба - запали безотказно! Изкупих останалите 6 фенера от магазина за "1 лев"/но не в Пловдив/. Сега питах в няколко магазинчета - все били свършили! Ми зареждайте бе хора - това се търси...Някой , ако е виждал такива да свирка....И няма да правя сватба - за парти са ми....

# 256
И аз да кажа за фенерите - купих си един за 2лв /китайски/ за проба - запали безотказно! Изкупих останалите 6 фенера от магазина за "1 лев"/но не в Пловдив/. Сега питах в няколко магазинчета - все били свършили! Ми зареждайте бе хора - това се търси...Някой , ако е виждал такива да свирка....И няма да правя сватба - за парти са ми....

Aко получа ще кажа Simple Smile

# 257

В понеделник мога да ти докарам и 200 бр, но не приемам рекламации  Simple Smile
каквито цветове искаш

# 258
Къде има хубави щипки за пердета неголеми с детски мотиви в гама зелено лайм, синьо, жълто или червено?

# 259
  • Пловдив
И на мен ми трябват от евтините китайски фенери-за парти на 80 -годишна баба са! Моля,който знае къде се има такива да ми пише!

# 260
кажи колко искаш и ще ти ги оставя в магазина за балони в мола в понеделник следобяд

# 261
  • Балчик
Здpавейте момичета ,
тъpся хубаво офис обзавеждане на нормални цени  Peace

# 262
айде и аз тук Wink

# 263
Не сте на тази вълна но....   helpuu  Някой да знае координати на добра дерматоложка? Става въпрос за петна по лицето след излагане на слънце

# 264
  • Пловдив
Ерин,трябват ми за събота сутринта. Sad

# 265
Ерин,трябват ми за събота сутринта. Sad

ок, утре съм в софия, но ще изпратя някой да ги вземе и занесе в мола
колко броя и какви цветове, взимаш ги на 2 лв
някой друг ако иска да казва, че после ще ми събират прах само

# 266
Здpавейте момичета ,
тъpся хубаво офис обзавеждане на нормални цени  Peace

дай мейл да ти пратя няколко снимки от икеа /ако ти се ходи до там/, че ме мързи да ги качвам в нета сега
имам 2 фаворита, обзавеждане до ключ, но без да пестиш от нищо, включително и текстила, закръгля точно на 1 000 лв

# 267
Момичета, припомнете ми къде правиха качествени чаши със снимка.По Коледа правих във фотото в подлез Тримонциум.Вярно,че се справиха бързо,но детенцето ми беше на снимката със тъмночервени кръгове под очите-ужас Shocked,много вампирски изглед! на оригиналната снимка нямаше такова нещо,обясниха ми,че имало сенки,машината така ги оцветила и дрън-дрън.Струваше ми и 17 лв,което според мен е повече от много.Чашата беше за подарък,измислен в последния момент,иначе бих им я върнала да се поправят и да се научат как трябва да изглежда за тези пари.Та препоръчайте ми къде ще се справят сносно,да стане за следващия ден и ако е възможно да има къде да се спре наблизо,че съм с две деца,количка и т.н
Аз пък поръчвам от Интернет като заспи детето, качвам си снимките в сайта направо и доставката е супер ниска, даже я няма като поръчваш повече снимки - досега съм поръчвала освен около 400 снимки, чаши, няколко албума, всичко е идеално и се оправят бързо.

http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/
По въпроса с чашите да кажа,че фотото на Пешеходния мост го няма,отдавна се било преместило,тъй че напразно се разкарах до там.Познати ми препоръчаха фотото на колелото на гарата.Там жената беше изключително любезна и търпелива  newsm74 и ни направи чашата за 1 час! В заключение качеството е страхотно-няма нищо общо с онова недоразумение,което ми направиха в подлеза на Тримонциум,а беше и по-евтина /13 лв /.Вече само там ще ходя за чаши със снимка-препоръчвам ги!
Специални благодарности и на Josefin  bouquet за линка-не поръчах чаша от там,но пък си поръчах да ми извадят 150 снимки.Не бях вадила снимки от 4 години,от един гаф на фото пинк,а сега с децата нямаше и да успея да се замъкна до фото,но и този проблем е решен-вече редовно ще си вадя снимките по Интернет,дано да ги направят с добро качество,че имам още много за вадене
Още един глас за това фото, качеството и бързината им  Peace- чудесно е, че още са там - преди години съм правила чаша и не посмях да пиша, че да не разходя някой напразно -  технологичното време е 20 минути  Wink, защото си имат печката и всичко при тях за фиксиране след полагане на печата  Peace

# 268
Да попитам за пешеходния мост - има ли интересни дрехи? Бях се запътила натам, отзиви?

# 269
  • Балчик
Здpавейте момичета ,
тъpся хубаво офис обзавеждане на нормални цени  Peace

дай мейл да ти пратя няколко снимки от икеа /ако ти се ходи до там/, че ме мързи да ги качвам в нета сега
имам 2 фаворита, обзавеждане до ключ, но без да пестиш от нищо, включително и текстила, закръгля точно на 1 000 лв

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 09:09 от спондж боб

Общи условия

Активация на акаунт