Къде в Пловдив??? - 34

• 91 299
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
Откъде мога да си намеря хубави слушалки за телефона (LG) на приемлива цена, защото не ми се дават 30лв. колкото пише, че са оригиналните.

Аз пак да попитам, че ми трябва за утре. Peace

# 286
Здравейте! Благодаря ви за отговорите, които получих преди време. Сега търся за малката златни обици тип халки с камънчета отпред. Моделът е стар, но ми харесва и никъде го няма на ул. Отец Паисий, също така до разкопките и на бул. Христо Ботев. Някой може ли да ми каже къде другаде има магазини за злато, които внасят от Турция.  Sunglasses

# 287
Този алтернативен охладител няма да ми свърши работа, чантата ще ми трябва предимно за превоз на месо до морето (купувам от определен пловдивски производител), а ще е количество за около седмица за 4 човека (естествено там ще ги сложа във фризер, зора е да стигне неразвалено до там).

Как няма да ти свърши работа, ще ти свърши
Това нещо е ок до 5-6 часа, а пътят до морето е 3,5 часа
аз имам подарен мини хладилник, който може да се зарежда от запалка на колата, както и работи на ток. Целта му точно такава.
нямам идея колко струва, но за 9 години /беше ми подарък за сватбата/ съм го ползвала в болница, при дълги пътувания и въобще се оказа много полезен.
не бива да се притесняваш, че месото ще се развали
за 5 часа не може да му стане нищо
от големи майстори на скара съм чувала, че нарочно оставят месото отвън за часове, защото малко преди разваляне е най-вкусно. дали е така не знам.

# 288
Дами,ще ми препоръчате ли добър фитнес в Пловдив?Ако е възможно,да е в Кършияка или центъра.

# 289
Дами,ще ми препоръчате ли добър фитнес в Пловдив?Ако е възможно,да е в Кършияка или центъра.

http://www.keasport.net/ - този в Кършиака ми е фаворит  Peace

# 290
Момичета, от къде мога да купя разноцветен тюл, искам да направя на бебка ту ту пола?

# 291
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя разноцветен тюл, искам да направя на бебка ту ту пола?

от този по-твърдия като мрежа ли ти трябва?такъв,доста цветове има в магазина зад халите.
мек тюл,доста цветове има в магазина до писоарите в капана.Какаду се казва

# 292
Здравейте! Имам следния казус: налага ни се да съборим бетонен парапет на външна тераса, един метър висок, на трети етаж, на триетажна кооперация в Пловдив. Ако можете да препоръчате човек или фирма, занимаващи се с такъв тип дейности, ще съм ви благодарна.

# 293
♥Elfita♥,   bouquet
Предполагам, че от мекия. Може ли малко повече инфо къде се намира Какаду, че от скоро съм пловдивчанка и писоарите в капана нищо не ми говори  Embarassed

# 294
  • Пловдив
Тръгваш от Джумаята покрай джамията посока към тунела - малко съм скарана с имената на улиците, но мисля, че това е Железарска

# 295
  • Пловдив
Тръгваш от Джумаята покрай джамията посока към тунела - малко съм скарана с имената на улиците, но мисля, че това е Железарска

Да,тръгваш покрай Джамията,отдясно минаваш Райфайзен банк,писоарите /тоалетни са това/ и след тях е магазинът-черен с розов надпис на латиница Какаду.

# 296
tonitabrandtner, ♥Elfita♥, много благодаря!

# 297
  • Пловдив
tonitabrandtner, ♥Elfita♥, много благодаря!

покажи каква пола ще й правиш

# 298
# 299
  • Пловдив

Усещам как масово ще се втурнем за тюл.  Laughing  Laughing  Моето е пощуряло и иска да ходи само с поли и рокли и колкото и да съм вързана в ръцете май ще се пробвам да измайсторя, една пола.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт