Къде в Пловдив??? - 34

• 91 299
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
Спешно да ми препоръчате гинеколог, който гори ранички на шийката на матката с лазер,може и на частно?

# 301

Усещам как масово ще се втурнем за тюл.  Laughing  Laughing  Моето е пощуряло и иска да ходи само с поли и рокли и колкото и да съм вързана в ръцете май ще се пробвам да измайсторя, една пола.  bowuu
На мен също не ми се струва трудно. Моята е на месец и все още няма претенции, ама е на мама кипричката  Laughing

# 302
  • Пловдив
И да задам отделно въпроса, който ме вълнува. Търся най-евтината възможна електрическа хладилна кутия. Знам, че има в почти всеки магазин (и Баумакс, и Метро, и Практикер), въпроса е, ако някой скоро е търсил подобно нещо и е сравнявал цени, ще съм благодарна за информацията (трябва ми за утре, а изобщо нямам време днес да обикалям).  bouquet
A ако случайно останеш без хладилна чанта ето и едно просто решение:
Хващаш една туба от 10л вода, срязваш и гърлото,пъхаш в нея замразени найлонови ледчета и имаш алтернативен охладител  Peace
Този алтернативен охладител няма да ми свърши работа, чантата ще ми трябва предимно за превоз на месо до морето (купувам от определен пловдивски производител), а ще е количество за около седмица за 4 човека (естествено там ще ги сложа във фризер, зора е да стигне неразвалено до там).

Ел.чантите са около 90 лв. В Карфур имаше останали 3-4 чанти от промоцията по 59лв. Дали още ги има-не знам.
п.с. Работа ще ти свърши и обикновена хладилна чанта. Около 4-5 часа стои неразмразено месо в чантата при почти 40 градуса навън. 

# 303
  • Пловдив
Спешно да ми препоръчате гинеколог, който гори ранички на шийката на матката с лазер,може и на частно?

лазер за ранички имат в Селена-попитай по телефона 032 64 80 20

# 304
Ехааа,и мен ме запалихте с това ТУТУ,за РД--то ще е страхотен тоалет,аз намерих в един магазин,за 20лв,не мога сама,няма да се справя,ще объркам и ще иде в коша!Само трябва да и купя един едноцветен потник по нея и да видя какъв цвят да е ТУТУ-то!

# 305
Момичета, на коя лаборатория мога да разчитам за изследване на щитовидни хормони и антитела?
Досега съм пускала само в Централната на ВМИ, но там са само с/у заплащане а сега имам талон и където отида вече там ще трябва и за контролите да се следя!
 Hug  bouquet

Usmivka, знам,че питаш за лазер, но ако не си се консултирала с онкогинеколог, можеш да отидеш при Д-р Христамян! Много съм доволна от него! Задължително прави колпоскопия , изследване за ЧПВ и лекува с намазване /когато е възможно/!  bouquet

# 306
  • Пловдив
Момичета, на коя лаборатория мога да разчитам за изследване на щитовидни хормони и антитела?
Досега съм пускала само в Централната на ВМИ, но там са само с/у заплащане а сега имам талон и където отида вече там ще трябва и за контролите да се следя!
 Hug  bouquet

за щитовидните хормони свекърва ми се доверява само на Бодимед.Работят с направление

д-р Христамян /син/ е добър-приема зад партийния дом само срещу заплащане

Ехааа,и мен ме запалихте с това ТУТУ,за РД--то ще е страхотен тоалет,аз намерих в един магазин,за 20лв,не мога сама,няма да се справя,ще объркам и ще иде в коша!Само трябва да и купя един едноцветен потник по нея и да видя какъв цвят да е ТУТУ-то!

къде си видяла готова пачка

# 307
Elfita във Форум Тракия и на блока на Кметството в Тракия-един и същи магазин са-Little Angels-и във Фейса ги открих,ходих преди малко до Форума и видях една на витрината им,жената каза,че ставало с поръчка за 3 дена,имало си каталог с цветовете,другаде не съм виждала и ми направи впечатление!

# 308
Elfita , благодаря!   bouquet

Аз точно за д-р Христамян-син  писах, някой ако има нужда мога да дам тел. му номер!

# 309
  • Пловдив
Аз видях в Н&М такава пола, но имам чувството, че сама по-добре ще я направя. Не беше това, което си представях, пък и на мен не ми трябва за повод. Ще експериментирам.  Дъщеря ми е родена посред зима и чак на шест месеца започнах да я обличам с полите и роклите..... BE_YOU дъщеря ти ще е сладкиш и половина с тази поличка.  Heart Eyes

За раничката и аз съм чела за "Селена", но нямам никакви отзиви. Едва ли лекар разполага с такава апаратура в кабинета си. Аз не съм имала такъв проблем, но мисля, че винаги се изследва предварително, за да се прецени има ли нужда да се премахва или трябва само да се следи. Сестрата на съпруга ми има, но цитомазките са и с нормални резултати и за сега не предприема нищо.  Peace

# 310
  • Пловдив
ние имаме комплект туту, много ама много впечатление прави с него навсякъде, не е нещо особено за мен, но явно го няма навсякъде, нашето е подарък от Корея, розово, клин с туту пола зашити, като клина е супер мек и разтегаем, блузката към него е с къс ръкав и дантела отпред, всичко в един цвят и не е натруфено поне.
но и аз искам ново, това умалява вече, литъл ейнджълс и аз ги знам, но като че ли още искам да потърся

# 311
GAP и NEXT /въпреки малкия избор/ в мола на цариградското имат такива хубави полички
особено тези на гап са невероятни
сега на разпродажби трябва да са на съвсем приемливи цени

# 312
Момичета, къде да търся онези прости машинки за комари, които действат с таблетка Rolling Eyes Идея нямам къде се продават Confused От тях съм най-доволна,а моите изгоряха и не знам къде да намеря newsm78 Бяха едни такива кръгли, черни Thinking  (голямо описание дадох,ама разчитам, че ще разберете за какво иде реч Embarassed)

# 313
  • Пловдив
Момичета, къде да търся онези прости машинки за комари, които действат с таблетка Rolling Eyes Идея нямам къде се продават Confused От тях съм най-доволна,а моите изгоряха и не знам къде да намеря newsm78 Бяха едни такива кръгли, черни Thinking  (голямо описание дадох,ама разчитам, че ще разберете за какво иде реч Embarassed)

Машинка за комари купувам от аптеката.Но дали са такива точно.Има на Райд,на Кил Мат

# 314

Машинка за комари купувам от аптеката.Но дали са такива точно.Има на Райд,на Кил Мат

Elfita,   bouquet  Няма значение марката, само да са за таблетки, защото от тези с течността не съм особено доволна

Общи условия

Активация на акаунт