Къде в Пловдив??? - 34

• 91 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
Извинявай те,много,но може ли да ме ориентирате точно къде в Кичука се намира ДГ"Звездичка"/някъде околоу-ще"Васил Коларов",не знам новото му име Tired/и дали ще работи през август Rolling Eyes

Около В Коларов,ново име СВ Константин Кирил Философ,е ДГ Зорница.До нея е детска кухня Звездичка.
В района не знам да има ДГ Звездичка
Ох,ама и аз съм една бяла птица-за детска кухня Звездичка ooooh! ooooh! ooooh! става въпрос

# 466
  • Пловдив
Ох,ама и аз съм една бяла птица-за детска кухня Звездичка ooooh! ooooh! ooooh! става въпрос

Да,работи цяла лято кухнята.Между ДКЦ то и ясла Слънчо се намира.Има табела ще я видиш.Носиш акта за раждане и молба свободен текст.От кой пункт искаш да взимаш?Обаче трябва детето да има 10 м.
Работното време с клиенти е супер криво-от 8 до 10 и от 14 до 16 часа

# 467

Да,работи цяла лято кухнята.Между ДКЦ то и ясла Слънчо се намира.Има табела ще я видиш.Носиш акта за раждане и молба свободен текст.От кой пункт искаш да взимаш

Елфи,благодаря сърдечно  bouquet  bouquet
ами казаха ми за пункт, в Коматево и понеже аз не шофирам на свекър ми там ще му е най-удобно Whistling Whistling

# 468
  • Пловдив
Елфи,благодаря сърдечно  bouquet  bouquet
ами казаха ми за пункт, в Коматево и понеже аз не шофирам на свекър ми там ще му е най-удобно Whistling Whistling

Ъъъъ,Звездичка е държавна кухня и е само в района на Кичука.Няма и да ви вземат сега,защото нямате месеците
Да не би да става дума за частната Пълно коремче

# 469
да,да за месеците знам-просто събирам инфо по-рано Peace
Живот и здраве,на есен Praynig Praynig Whistling

# 470
Здравейте момичета.
Може и преди да е задаван този въпрос, но нямам възможност в момента да прочета всичките теми.
Моля ви се препоръчайте добър козметик за кола маска интим в района на Тракия по възможност. Изобщо не съм запозната тука с положението с козметичките тъй като работя в София и принципно тук никога не ми се е налагало да ползвам такива услуги. Днеска пообиколих квартала и видях два салона около нас. Единият е в испанските къщи зад общината и другия мисля че се казва Ани (посока хлебозавода след детски свят). Ако някой има лични впечатления или може да ме насочи към друг салон ще съм много благодарна.
Aз ходя в този зад общината. Естетик, момичето е мн мило и внимателно.

# 471
Къде в Пловдив мога да намеря да купя този крем Павлодерм

# 472
А къде в Пловдив мога да намеря това: http://apteka.framar.bg/30020443/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80% … %BC%D0%BB-natalia ?

# 473

Действа ли при вече образувани стрии?Защото на мен ми препоръчаха едни ампули за 58 лева,дето направо ще ми приседнат...

# 474
Знаете ли какви са цените за първичен преглед на гинеколозите в Медикус Алфа?

# 475
  • Пловдив
Знаете ли в къде в Пловдив продават промопакета на Биодерма, който включва детски слънцезащитен спрей и измиващ гел?

В аптеки Дара го има  Peace

# 476
Знаете ли какви са цените за първичен преглед на гинеколозите в Медикус Алфа?

55 лв.

# 477
Знаете ли в къде в Пловдив продават промопакета на Биодерма, който включва детски слънцезащитен спрей и измиващ гел?

Една приятелка го е купила от Вис Виталис ( до Чайка) - 29лв била цената

# 478
Pepi_28 ,благодаря ти   bouquet . Малко ми е скъпичко...Имам Вип карта за тяхната клиника, но сигурно отстъпката няма да е повече от 5лв.

# 479
Къде в Пловдив мога да намеря да купя този крем Павлодерм

Вчера цял ден го търсих този крем еми нямаго та нямаго ,никой от вас ли не го е купувал  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт