Къде в Пловдив??? - 34

• 91 533
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Някой ходи ли на йога  в Тракия СОУ „Софроний Врачански“ („60-класното“)?
Провежда   ли  сега като е лято?
Иоще въпроси ме терзаят,ама ако някой ходи  ще го питам на личнил

# 451
Някой ходил ли е на гинекологични прегледи при д-р Арман Христамян?
Някакви  отзиви и цени?

# 452
  • Пловдив
Направо ме е срам, че не открих къде да питам, защото списъците на докторите не ми се виждат подходящи, подфорум и теми за здравната каса не видях, така че спамя и питам тук - ако имам направление от доктор, който не работи по ЗК важи за прием в детско отделение ще мине ли по ЗК или трябва да искам направление и от личната лекарка.
И питах и в другата тема, ама тъй и тъй спамя да питам и тук ако има някой който е лежал в детското отделение на Държавна болница какво трябва да се носи. Може на лични да не оспамваме допълнително тук.
Извинявайте момичета, просто тук пишат най-много като гледам, а и като съм сляпа и не мога да видя точното място досаждам тук Simple Smile
Ако отидеш през спешния кабинет на ВМИ,ще ви приемат и без направление.Да предупредя,че там бъка от мургави събратя.Условията са повече от мизерни,като пълчищата от хлебарки са само малка част от всички гадости,а отношението според моя критерии също е достатъчно лошо.Ако състоянието не е толкова спешно,по-добре вземи направление от ЛЛ и отидете в Пълмет.За там съм чувала, че нещата са по-човечни.А ако е найстина сериозно и можеш да го направиш-отивай направо в Токуда-София.Приемат по всяко време на денонощието,включително събота и неделя.Нещата вървят по ЗК,доплаща се около 100 и няколко лева за престоя, условията са като за бели хора,е и лекарите може да им се има доверие.

# 453
Знаете ли в къде в Пловдив продават промопакета на Биодерма, който включва детски слънцезащитен спрей и измиващ гел?

# 454
Някой ходи ли на йога  в Тракия СОУ „Софроний Врачански“ („60-класното“)?
Провежда   ли  сега като е лято?
Иоще въпроси ме терзаят,ама ако някой ходи  ще го питам на личнил

във Форума има през лятото  Peace

# 455
  • ПЛОВДИВ
от къде да купя кучегон и каккви са цените?

# 456
  • Пловдив
от къде да купя кучегон и каккви са цените?
Преди доста години имаше по ловно -рибарските магазини.Беше от порядъка на 10-15 лева.Сега не зная  дали още са артикул там..Ако имаш наблизо ,провери в такъв обект.

http://shop.oragie.com/index.php?cPath

# 457
  • Пловдив
Изписахте темата, докато се включа с въпрос Simple Smile

В кои магазини освен във фирмения на малката главна продават обувки на Arise?
Знам, че съм виждала отделни модели и в други магазини, но не мога да се сетя....

# 458
Знаете ли в къде в Пловдив продават промопакета на Биодерма, който включва детски слънцезащитен спрей и измиващ гел?
мисля, че гледах такива комлекти в една от 2-те аптеки на бул.българия близо до кръстовището с победа... едната май е 36.6, другата санита... потърси на сайтовете им. иначе не гарантирам, че има точно този комплект, но имаше на витрината към улицата голям щендер на биодерма с много комлекти в кутии.

# 459
  • о`майна лунна нощ е
Тези комплекти ги загледах на две места - имаше в аптеката на поликлиниката в Тракия /V-то ДКЦ/ и в Ceiba /надявам се, че го изписвам правилно/ на бул. "Шести септември" - точно до аптека Марешки, която е срещу Дом Левски /Четвъртък пазара/.

# 460
  • София
Здравейте момичета.
Може и преди да е задаван този въпрос, но нямам възможност в момента да прочета всичките теми.
Моля ви се препоръчайте добър козметик за кола маска интим в района на Тракия по възможност. Изобщо не съм запозната тука с положението с козметичките тъй като работя в София и принципно тук никога не ми се е налагало да ползвам такива услуги. Днеска пообиколих квартала и видях два салона около нас. Единият е в испанските къщи зад общината и другия мисля че се казва Ани (посока хлебозавода след детски свят). Ако някой има лични впечатления или може да ме насочи към друг салон ще съм много благодарна.

# 461
  • В царството на мечтите
Здравейте момичета.
Може и преди да е задаван този въпрос, но нямам възможност в момента да прочета всичките теми.
Моля ви се препоръчайте добър козметик за кола маска интим в района на Тракия по възможност. Изобщо не съм запозната тука с положението с козметичките тъй като работя в София и принципно тук никога не ми се е налагало да ползвам такива услуги. Днеска пообиколих квартала и видях два салона около нас. Единият е в испанските къщи зад общината и другия мисля че се казва Ани (посока хлебозавода след детски свят). Ако някой има лични впечатления или може да ме насочи към друг салон ще съм много благодарна.
Моето мнение за салон Ани е ужасно мръсно и аз се обрих от кола там.  Иначе ходя в 190 блок този които е във вътрешната страна.

# 462

Гледах ги в Апетки"36,6"-но  беше преди две седмици,да не те подведа Peace

# 463
Извинявай те,много,но може ли да ме ориентирате точно къде в Кичука се намира ДГ"Звездичка"/някъде околоу-ще"Васил Коларов",не знам новото му име Tired/и дали ще работи през август Rolling Eyes

# 464
  • Пловдив
Извинявай те,много,но може ли да ме ориентирате точно къде в Кичука се намира ДГ"Звездичка"/някъде околоу-ще"Васил Коларов",не знам новото му име Tired/и дали ще работи през август Rolling Eyes

Около В Коларов,ново име СВ Константин Кирил Философ,е ДГ Зорница.До нея е детска кухня Звездичка.
В района не знам да има ДГ Звездичка

Общи условия

Активация на акаунт