Къде в Пловдив??? - 34

• 91 478
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Аз да питам нещо много прозаично,но ми е много важно/че диванетата изпиват промишлени количества течности в жегите,а не ща да им давам сок от кутия/:Къде сте виждали от концентрата"Витанеа"/дето го правят в УХТ/бивше ВХВП/,че в "Триумф"-спряха да го зареждат....а тия дни обиколих повечето големи магазини и никъде няма.......

# 511
  • Пловдив
Къде сте виждали от концентрата"Витанеа"/дето го правят в УХТ/бивше ВХВП/,че в "Триумф"-спряха да го зареждат....а тия дни обиколих повечето големи магазини и никъде няма.......
Преди време го вземах от магазин за здравословни храни жк Тракия високия блок зад  зеленчуковия пазар/този с/у католическия храм/ мисля ,че магазина се казваше Амброзия.
провери в такъв тип обекти ако ти е далеч Тракиял

# 512
Благодаря,наистина не бях се сетила в такъв магазин да търся-търсих в повечето големи вериги,в кварталните бакалии,в плод-зеленчук....,но на повечето места ми казват,че не го зареждали щото не се търсил и бил скъп.....,а според мен е съвсем приемлива цената,както и се надявам поне написаното на етикета да е вярно и наистина да е натурален концентрат...

# 513
  • Пловдив
Благодаря,наистина не бях се сетила в такъв магазин да търся-търсих в повечето големи вериги,в
Грешка магазина бил Амбър:

бл.  92 ,  ет.  партер ,
  (срещу Католическата църква, до Булдозер) Виж карта

мобилен телефон: 0878 29 44 46
не зная далли е актуален телефона,но можеш да провериш Peace

URL: www.ambar.infojoker.com

# 514
Аз да питам нещо много прозаично,но ми е много важно/че диванетата изпиват промишлени количества течности в жегите,а не ща да им давам сок от кутия/:Къде сте виждали от концентрата"Витанеа"/дето го правят в УХТ/бивше ВХВП/,че в "Триумф"-спряха да го зареждат....а тия дни обиколих повечето големи магазини и никъде няма.......

Преди около две седмици взех от Лекси /до болница "Селена"/

# 515
  • Пловдив
Здравейте мами!Може ли да ми помогнете с идея къде да си купя калъфи за да облича холовата гарнитура,че дъщеря ми започна много да маже навсякъде.Благодаря ви предварително.

Готови калъфи има на пешеходния мост на Марица.От аптека марица към новотела се пада от ляво магазина

# 516
Готови калъфи (от еластичните) имаше и в Метро. Ето тук има адреси -
http://www.smarthomes.bg/index.php?page=3.

# 517
Някой знае ли в района на Полиграфия да има личен лекар? И имате ли идея колко струва прегледа при друг личен лекар или пък при своя, но ако не си осигурен?

# 518
  • Пловдив
Някой скоро обикалял ли е за пералня?Трябва ми пералня дълбока 45 см,а не стандартните 60 см.Някой мяркал ли е такава?

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Да, в Технополис съм виждала. При мен отреденото място за пералня място в апартамента беше точно за такава дълбочина, но преди 4 години нямаше особено голям избор на такива перални и се отказах да купувам такава. Тогава бяха напускали само малки килограми - до 4-4,5 кг., но сега има /сещам се за Канди/, което беше на 45 или 48 см. дълбочина, но 6 кг. Трябва да има и от други марки.

# 520
  • Пловдив
Да, в Технополис съм виждала. При мен отреденото място за пералня място в апартамента беше точно за такава дълбочина, но преди 4 години нямаше особено голям избор на такива перални и се отказах да купувам такава. Тогава бяха напускали само малки килограми - до 4-4,5 кг., но сега има /сещам се за Канди/, което беше на 45 или 48 см. дълбочина, но 6 кг. Трябва да има и от други марки.

Значи ще се обикаля.Гледам в сайтовете няма ги публикувани.

Моето място и то е такова и преди 6 г купихме Горение 4 кг /наистина нямаше голям избор/.Обаче се оказа голям боклук-напоследък ремонт след ремонта и ще купуваме нова.Ти голяма пералня ли купи?В кухнята ли я сложи?

# 521
  • о`майна лунна нощ е
Моята е Канди, но 6 кг. на 60 см. Принудих се да разкача вратичките на един шкаф в кухнята и да навра там пералнята, защото отделеното място за такъв уред - точно в пералното помещение, като са наливали бетонната конструкция на мивката там, предните собственици на апартамента са го направили хипер-мега тъпо тясно и неудобно и нямаше начин да сложа голяма пералня. През 2009 г. купихме нашата. Сега от същата марка вече има пак 6 кг., но на 45/48 см. и ме е яд, че към онзи момент не бяха толкова популярни по магазините. Всеки път като влезна там се заглеждам, но вече си взехме голямата и скоро /доброволно/ няма да ми купят нова-тясна.
Малко е шумна - това мога да дам като недостатък, сменяхме гумения маншон след втората година /от пренатоварване явно, се усукваше и опираше в барабана, което доведе до протъркването му/, но от тогава, не е имало други проблеми /чук-чук на дърво/.

# 522
От плитките/40-45см/ НЕ ти препоръчвам и LG/модела не мога точно да ти напиша в момента,но е за 4кг пране,уж с много екстри/-не върши никаква работа....докато я ползвах смених де що има препарат за пране и вечно бях недоволна от резултата.И не плакнеше като хората-по три пъти едно след друго съм я пускала,докато ги изплакне,както трябва....иначе не се разваляше,ама то и това оставаше..........Хиляди пъти съжалих,че я купихме и сега така си седи/вече ползвам дълбока,но добре перяща пералня-току що видях,че и `ТуиГ е доволна от същата марка/.

# 523
  • Пловдив
Люба,гледах точно това LG в нета  Confused.Добре че каза,че ако пак се натресем на някоя каруца .....

Принудих се да разкача вратичките на един шкаф в кухнята и да навра там пералнята, защото отделеното място за такъв уред

Това ни е другата възможност,но никак не искам да я слагам в кухнята.Макар че съпругът ми повече към това клони.Но аз удържам фронта и си искам малка пералня,за да я тикна в мокрото помещение

# 524
  • о`майна лунна нощ е
CANDY GO4 F106
Виж този модел в сайта на Технополис. Дават размери 85/60/40, което според мен те устройва. Цена в момента 589 лв. в магазина и 5% надолу, ако поръчаш през интернет магазина им. Дават и че е налична в Пловдив, така че отивайте направо да я видите и да прецените дали това е вашият модел. Не агитирам за тази марка, просто говоря от личен опит, но с дълбокия вариант. Сигурна съм, че има и други добри плитки перални.

Общи условия

Активация на акаунт