Къде в Пловдив??? - 34

• 91 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Благодаря,наистина не бях се сетила в такъв магазин да търся-търсих в повечето големи вериги,в кварталните бакалии,в плод-зеленчук....,но на повечето места ми казват,че не го зареждали щото не се търсил и бил скъп.....,а според мен е съвсем приемлива цената,както и се надявам поне написаното на етикета да е вярно и наистина да е натурален концентрат...

Имаше (поне до снощи) в едно малко магазинче за хранителни стоки на ул. "Марин Дринов" около №25. Това е уличката отстрани на Бирена фабрика, а магазинчето е под една кооперация почти накрая на фабриката (ох, как го обясних ooooh!). Отвън имат изнесени плодове и зеленчуци.
Сиропът е наистина натурален, производителите държат много на качеството и на здравословните ползи, но явно напоследък имат проблеми със снабдяването на големите магазини.

# 526
Гледала съм го този сироп в Слънчеви лъч, но на съдържанието
си пишеше, че съдържа аспартам.. Дали имат друг вид Витанеа със
захар?

# 527
  • Пловдив
захар?

да,с подсладител е,за съжаление„поради тази причина не го и купуваме

http://vitanea.com/bg/products/aronia/sirop-aronia-1-13

# 528
  • Пловдив
захар?

да,с подсладител е,за съжаление„поради тази причина не го и купуваме

http://vitanea.com/bg/products/aronia/sirop-aronia-1-13

С две ръце ви препоръчвам тези - http://jivita.alle.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3 … 0%BA%D1%82%D0%B8/
Пазаруват се по малко по-различен начин - чрез така наречения хранкооп - http://plovdivfoodcoop.alle.bg/
Може да се намерят (ако има останали бройки) и в магазинчето, където ни се доставят продуктите - "Медената къща" на бул. "Хр.Ботев"№99
Но сме абсолютно сигурни в качеството на продуктите (не само за соковете, а и за млечните продукти, за зеленчуците, за меда).
Ако на някой му се чете - ето ви още малко информация за този модел - http://organichno.com/index.php?option=com_content&view=arti … 54&Itemid=123

# 529
  • Пловдив
ginbay ,на Живитата няма съдържание,до колкото помня„Това ме притеснява мен

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, къде в Пловдив правят огледала по поръчка? Навремето имаше една работилница срещу Панаира, но май я бутнаха. Трябва ми за рязане на огледало. Навремето купихме едно, но при монтажа се счупи ъгълчето и понеже щеше да дойде късо, ако се отреже, поръчах ново, а това залежава. Сега искам да ми го отрежат отдолу, където е счупеното, и да ми направят кант, за да си го сложа на вилата.

# 531
Момичета, къде в Пловдив правят огледала по поръчка? Навремето имаше една работилница срещу Панаира, но май я бутнаха. Трябва ми за рязане на огледало. Навремето купихме едно, но при монтажа се счупи ъгълчето и понеже щеше да дойде късо, ако се отреже, поръчах ново, а това залежава. Сега искам да ми го отрежат отдолу, където е счупеното, и да ми направят кант, за да си го сложа на вилата.

Същата тази работилница,която беше до Панаира,сега е срещу стадион Ботев  Peace

# 532
  • о`майна лунна нощ е

Същата тази работилница,която беше до Панаира,сега е срещу стадион Ботев  Peace

Peace - на самият булевард е почти срещу входа на стадиона. Вижда се ясно.

# 533
  • Пловдив
На гърба на бирената фабрика също има работилница. Тази на булеварда кога работи, кога не - т.е. рядко ще намерите там човек, освен ако не сте се обадили предварително и да се разберете.

# 534
  • о`майна лунна нощ е
Сещам се и за още две места - първото е до бившото Папараци на бул. "Княгиня Мария Луиза", но там не съм минавала скоро, а второто е на малкото светофарче до бензностанция Лукоил-Бриколаж /първият им магазин в Пловдив - на бул. "6-ти септември"/.

# 535
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, момичета   bouquet, всичките са ми по път или почти по път и близо до Тракия. Ще мина довечера през това срещу Ботев да видим дали ще ме огрее Simple Smile

# 536
  • Пловдив
ginbay ,на Живитата няма съдържание,до колкото помня„Това ме притеснява мен
Реално купих само веднъж, защото в къщи просто нямаме навика да пием сокове (предимно вода консумираме), сока ни хареса, нямам спомен дали имаше съдържание на етикета (но мисля, че имаше).

# 537
Благодаря ви на всички за инфото   bouquet....знаех,си аз че тук трябва да попитам  Grinning!

# 538
  • Пловдив
Благодаря, момичета   bouquet, всичките са ми по път или почти по път и близо до Тракия. Ще мина довечера през това срещу Ботев да видим дали ще ме огрее Simple Smile

аз живея точно там, човек досега вътре не съм виждала, на вратата стои табела "приемаме поръчки за следващата седмица" от около месец!

много стъкларски работилници обаче има точно до нориса,като тръгнеш покрай него навътре и из тези улички (между хотела Норис и училището П. Хилендарски). там вече са бая и хора има всеки път като минавам!

и на мен ми трябва огледало за банята и ги гледам всекидневно  Mr. Green

# 539
  • Пловдив
очила за лук никой ли не е виждал...доста популярни ми се струваше,че са  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт