Къде в Пловдив??? - 34

• 91 466
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Момичета, търся уред за рязане на сирене и кашкавал.Идеи някакви къде има?

Eлектрически нож ли?В Технополис,Техномаркет

Пише,че е за колбаси и хляб,но го ползваме и за кашкавал и други неща

# 556
 Благодаря, но пропуснах да уточня, че този който търся е ръчен подобен на валяк

# 557
  • Пловдив
да,сетих се за такъв уред като валяк - техномаркет хоум там има доста ножове за сирена,дъскички,прибори и прочие  Peace

# 558
  • Пловдив
Скоро някой вадил ли е снимки на хартия?
От кое фото сте доволни?

# 559
  • Бг
ААХ, нещо подобно на това гледах преди месец в МОЛ-а. На първия етаж, магазинът за домашни потреби, срещу Пикадили.

# 560
  • Пловдив
От кое фото сте доволни?

Аз вадя във фотото срещу стадион Ботев - доволна съм, а и ми е под носа. Ползвала съм епизодично  това, което е на булевард "Христо Ботев". Не съм имала проблеми и с него

# 561
  • Пловдив
Момичета, моля за информация по 2 въпроса - обезцветих си на ключово място един корален панталон и сега търся къде да ми го боядисат качествено, пък макар и друг цвят. Втория ми въпрос е дали знаете къде в Пловдив има обущар, който може да разпъва обувки. Чела съм по форумите, че можело да се разширят около 1/2 номер. Благодаря предварително за информацията!   bouquet
за разпъване на обувки - на ул. " Кръсьо Пастухов " пресечка на ул. " Иван Вазов " точно до  новата сграда на Административния съд / дано не бъркам името /  от страната на Медикус Алфа в малко дворче навътре има обущарско ателие , доста услуги предлагат и добре работят .

Много ти благодаря за адреса. Тези дни ще отидем до там.   bouquet

# 562
Момичета, търся добър шивач...
 Искам да дам няколко дрехи за корекция.

# 563
  • Пловдив
От кое фото сте доволни?

аз  вадя от този сайт и съм доволна    http://snimkitevi.com/snimkitevi/
имам извадени вече няколко хиляди  Grinning

# 564
  • Пловдив
За този сайт и аз се замислям да пратя да ми извадят снимки. Може ли да споделиш как са цветовете, дали има вариант да е на матирана хартия.....Аз плащам почти двойна цена в едно фото до нас и като видя такава евтиния и ставам подозрителна.  Mr. Green

# 565
  • Пловдив
От кое фото сте доволни?

Аз вадя във фотото срещу стадион Ботев - доволна съм, а и ми е под носа. Ползвала съм епизодично  това, което е на булевард "Христо Ботев". Не съм имала проблеми и с него

Мира, имате ли при вас хартия? Не съм обръщала внимание досега, а поне като ви ползвам за тонер, да взимам поне и хартия, защото сте ми близо до нас

# 566
  • Пловдив
Хартията им е хубава, цветовете също , аз не харесвам мат, затова си вадя гланц, има опция да избереш мат или гланц.Пробвай един път за да видиш дали ти харесват, все пак всеки си има различни критерии.В сайта има подробно стъпките за поръчка , може да пробваш първоначално и да не я потвърждаваш, защото за да ти я направят поръчката трябва да я потвърдиш по телефона след като си качила снимките. Над 100 снимки е безплатна доставката до офис на спиди, иначе е 2,90лв до адрес. Аз след сватбата извадох 800 снимки, и сега откакто се е родил малкия вадя много.Друго освен снимки не съм правила в сайта.
За снимките ще видиш в сайта е описано от всяка снимка изрязват по малко отстрани , и трябва да ги преглеждаш защото да не се изреже някой , ако ще се изреже си избираш с бели ивици ако не те дразни това разбора се, но явно машината им е така затова.
  bouquet

# 567
  • Пловдив
Гласувайте за запазването на дърветата по булевард Руски в сегашния им вид!

http://news.plovdiv24.bg/370995.html

# 568
  • Пловдив
mimata14   bouquet Имам много снимки за вадене и ще пробвам.

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Бул. "Руски" ми е изключително неприятен маршрут като шофьор, точно защото е отвратително тесен, с огромен трафик по него и ями от хлътнали шахти тип "има кола .... няма кола". А пешеходната алея по средата е истинско недоразумение в този й вид. Опасна е и за пешеходците, които изкачат от всевъзможни места и пресичат, както и откъдето им падне, и за автомобилите, които при ПТП се оказват в дърветата.

Против съм изсичането на дърветата, но съм ЗА затварянето на булеварда и цялостното му преасфалтиране. Идеята ми е, ако се запази пешеходната алея в средата, тя да се огради с мантинела по цялото протежение на булеварда от двете й страни /които граничат с пътните платна/. Да има възможност за изход от нея само на местата за пресичане - светофари и евентуално обособени пешеходни пътеки, защото ми е писнало да се чудя дърво ли подминавам или поредното камикадзе, което е решило да пресече, където на него му е кеф.

Общи условия

Активация на акаунт