Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми в онлайн форума?
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми в онлайн форума?
-
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво да правя, ако лекарката не ми се обади и имам кръвотечение, но контракциите намаляват?
ЖИВА СЪМ! Болката в зъба отшумява
УРААААААААА!!!!!!!!!!
Аз много обичам да е петък 13ти и изобщо не мисля, че е фатален
И аз вчера бях на запис на тоновете. Всичко си ни е перфектно, този път не ме бърка за разкритие. Снощи си сложих последния глобул и вече би трябвало да съм си изчистила родовите пътища
Тази сутрин на превръзката забелязах слузеста течност, но беше прозрачна, ако е тапата не трябва ли да е розова или кафеникава
И след като съм с 2см. разкритие не трябваше ли тапата да е паднала вече? Може да ви се стори глупав въпроса ми, но като не знам питам, а и знам че вие ще се отзовете 
Не знам при вас дали го има, но аз използвам "Сандрин", много е ефикасно за венците, и ако за профилактика
Нийче, браво и на теб за изпитите! Герой!
.Аз от неделя съм с паднала тапа ,но все още нищо ,чакам .И при мен беше малко като количество, та се чудя дали може да пада на части
За съжаление разкритието не вървеше и така в 16:20 след спешно секцио се появи нашето мишле