Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми в онлайн форума?
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми в онлайн форума?
-
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво да правя, ако лекарката не ми се обади и имам кръвотечение, но контракциите намаляват?

.Още тогава усетих на няколко пъти болезнени контракции,но си мислех,че са подготвителни.Прибрах се много изморена,но си легнах доста късно-бродих из форума до 1 часа посред нощ
Към 8.30 се обадих на Жекова и тя каза да отивам в болницата,да ме прегледат и да ме приемат.Събудихме малчо,закуси си той спокойно и чак тогава отидохме в болницата.Аз през цялото време си бях с болезнени контракции,но болката беше по-скоро слаба и търпима.
.Още не беше започнало действието на упойката и усетих няколко мощни контракции,но после всичко се успокои.Мина половин час,аз се бях настроила за още поне 3-4 часа раждане,но беба бързаще.Оказа се,че за този половин час съм направила още 5 см. разкритие и главата на бебка вече се виждаше.Жекова строи всички в две редици,занесоха ме на магарето и буквално с 3 напъна Калина се появи на бял свят
Тя ме гледаше с едни огромни тъмни очи и едва,едва примигваше.Беше много красива,с едни дълги мигли,с дълга буйна коса 
Чрез кърменето на поискване бебето може да даде адекватен сигнал на организма на майката, кога се нуждае от повече мляко(когато например започне да суче по-често, по време на т.нар. кризи на растежа) и съответно може да получи адекватно количество кърма. Може би тaзи статия също биха била интересна за теб?