Дочакахме финала на играта, ЮЛСКО бебче чука на вратата.

• 37 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
         Честито на всички мамчета, да са им живи и здрави бебоците.

# 166
  • В. Търново
Хайде и от мен честито на новите попълнения, аз им изгубих бройката на бебчетата вече!  Mr. Green Laughing На всички мами - Честито!!!

# 167
mpeeva да ви е честита и много здрава Емма, да расте умна и красива и много да радва мама и тати. На теб бързо възстановяване!  Hug  newsm51 newsm51 newsm51

# 168
  • Пловдив
Здравейте и от мен, още 2в1!!! Тъкмо се връщам от запис на тоновете, всичко ни е перфектно, и продължаваме да чакаме, обаче една идея по-спокойни, че бебчо не страда там вътре, явно имам комфортна матка  Joy ! И без това нашия док е в отпуска до неделя, та дано дочакаме термина ми в понеделник!  Hug Hug Hug

# 169
 Здравей те мамчета  Hug
Мале колко много бебета да са живи и здрави всички и бързо възтановяване на мамите .
И аз преди малко се прибрах от тонове всичко е ок  Praynig ама много топло на вън ужас  Simple Smile

# 170
Не съм влизала отдавна, тъй като на 07.07.12 в 10.48 ч се роди сладкият ни бебок Калин- 3130гр , 51 см  Heart Eyes
и да поздравя всички които са станали мами!!!

# 171
Не съм влизала отдавна, тъй като на 07.07.12 в 10.48 ч се роди сладкият ни бебок Калин- 3130гр , 51 см  Heart Eyes

Да ви е жив и здрав Калин, много да ви радва, да расте умно и послушно дете!

# 172
  • Пловдив
Честито на всички нови мамчета! Да са ви живи и здрави бебчетата и много  да ви радват! Желая ви бързо възстановяване!  bouquet

# 173
Лелееееееее че много бебета се родиха на моя термин  Mr. Green Да са живи и здрави всички малки сладурчета, а на мамите- скорошно възстановяване и чакаме разкази  Laughing

Ради, Честит ти Юбилей!!!! Бъди много много здрава, щастлива, влюбена и обичана!!! И прекрасен подарък в най- най- скоро бъдеще!!!  smile3525

Аз ходих на тонове сутринта- кьорава контракция не се отрази, никакви индикации нямаме засега  #Cussing out И аз съм си харесала утрешния Петък 13ти, да видим дали малката буболечка ще се реши  hahaha

Стискам палци на всички!!!   bouquet

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 22:12 от tsveke beke

# 174
Да дам отчет, доки каза че е фалшива тревога, няма повече кървене за сега и каза че имаме още време... Simple Smile

# 175
  • София

Мойри,честит син Калин Heart Eyes
Да расте здраво,умно и будно дете и да има много късмет във всичко newsm51

Сузи,значи се размина засега Laughing Ти си имай едно на ум,де Laughing
Аз нямам търпение да тръгва бебка вече,ама тя не искааа Crossing Arms

# 176
Здравейте, мили момичета,

На всички нови обебешорени майчета да им е честита радоста. Нека малките човечета растат здрави и щастливи. Да носят много радост и поводи за гордост на своите родители.

Да пожелая честити празници и на рожденниците ни. Да сте здрави и силни в това, което тепърва ви предстои. Нека сте щастливи в този най-велик момент за всеки един родител.

На тези, които вече са си у дома и се борят с немирните малки ръчички, пожелавам успех и търпение.

А на тези, които все още чакат, ами завиждам ви момичета - това изживяване е неописуемо и прекрасно.

Ха-хо, четох още в другата тема май, че сте големи лакомници и се дохранвате с АМ. не знам защо и аз опирам поне два три пъти на ден до това кулинарно изкушение. Хем цедя според мен доста - от 80 до 120 г общо от двете гърди. Но явно бебка е  с някакъв титаничен глад, защото като се успокои вече нахранена е като бременна хлебарка - с тънки крачета и ръчички и огромно кръгло тумбаче. Малко прилича на мен допреди три седмици. Та и аз като теб наблягам на качествена храна и жито, овесени ядки, сурови ядки, тинтири-минтири. Обаче бебка все реве на гладно.

Пепи, мила, в интерес на истината се логвам във форума и точно след два-три поста хуквам към малката ревла. Да ти призная, че и ние много обичаме на ръчички и да ни гушкат - е днес открихме и бибката и май ни хареса - за мой ужас. Обаче навън спи като къпана. Жалко, че няма една количка и за мен, та да си правим компания дечка и мама.

Ради, да си ми жива и здрава - на теб ти предстои един прекрасен подарък по случай рождения ти ден. Истински ти се възхищавам, че не робуваш на някакви предрасъдъци и си възприела 40-тия ти рожден ден, като празник.

Мами, днес си взехме акта за раждане и подадох молба за еднократна помощ - да ви предупредя, че могат да ви поискат и л.к. на таткото, макар че нянаме брак и че трябвада си направите копие на акта за раждане и на детето, за което кандидатствате. Аз си направих две копия - едно за тях, макар че взеха оригинала ми и едно за мен - за всеки случай.

Утре сме на консултация в Токуда - там може да се видим и с Буболинка.

Лека вечер, момичета, ще гледам да съм отново от редовните

# 177
  • Sofia
Благодаря на всички момичета за прекрасните пожелания!
Направихте днешния ден още по-пълен и по-щастлив с вашите пожелания. Щастлива съм, че на този ден имаме и толкова нови бебчета!!!

Честити сладки бебчета на всички майчета: Ема, ЕЛ2000,MPEEVA Да са живи и здрави Сияна,  Алексанъдър, Емма  и много да радват

smile3501 newsm51 smile3525
Вики-Вени, да ти е жив и здрав Кристиян!
мойри страхотна дата си е избрал Калин да е жив и здрав

inrad имаш палчета от нас. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 178
Еха, колко много бебчета тези дни! Честито на всички мами и татковци за малките съкровища! Много радости и щастие и големи да пораснат!
Аз да се отчета, че още сме 2 в 1. Вчера бях на преглед и доки каза, че още нямам никакво разкритие, а бебка си седи високо! Но днес следобед усетих болка като все едно от киселини, само че по целия корем, а и корема ми се стегна, та исках да питам как усещате болезнените контракции, момичета?

# 179
  • София
Честити бебчета на мама Ема, мама ЕЛ2000, мама mpeeva, мама Мелина, и мама мойри   bouquet
Нека малките душички изпълват деня ви с радост, щастие и любов  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт