Дочакахме финала на играта, ЮЛСКО бебче чука на вратата.

• 37 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,
на родилите Честити рожби,
Ние с бебока сме добре, гледаме се , гушкаме се, радваме се един на друг. Много  са милички бебенца, само гледат с едни очички, все едно те молят за помощ.
Хайде лек ден за сега, аз отивам да опъна малко кълка, докато още спи малкия. Hug

# 196
  • Варна
Здравейте!
Мама Рая, не искам да ти се намесвам, ама какво, правиш с изцеденото мляко, адаптирано мляко ли даваш на детето и как разбра, че е гладно? Това, че бебетата плачат и искат да сучат, не означава, че са гладни. Новородените искат да бъдат гушкани и искат да сучат за успокоение. Даже понякога когато млякото слезе, бебетата стискат венците и спират притока на мляко.

# 197
Привет и от нас все още 2в1. Вече нямам търпение да идва другата седмица и да се гушкаме с бебко. Дано да не тръгне по рано, че сме със планово секцио и малко ми е напрегнато.
Мнооооооого бебчета тези дни, това е чудеснооо Crazy
Честити бебенца на мама ЕЛ2000, мама mpeeva,мама Ема, мама Мелина, мама Мойри и мама Норе  Heart Eyes Да са ви живи и здрави мъничетата!

# 198
  • Варна
Исках да се отчета за първия месец на бебо. 55 см. - не е пораснал на дължина. 4580гр. Изписаха ни 3520, което означава, че е наддал 1 кг.

# 199
Исках да се отчета за първия месец на бебо. 55 см. - не е пораснал на дължина. 4580гр. Изписаха ни 3520, което означава, че е наддал 1 кг.

Ехааа, браво Цанкова, да сте живи и здрави  Hug
Анчелоти звучиш много щастлива мила, радвам ти се много  Hug

# 200
  • В. Търново
Здрасти и от мен, милички!
Да са ни честити и новите бебенца, много гуш за всички мами, няма да изброявам поименно, искрено се радвам за всяка една от вас! Hug
Цвети, стискам палци да се ражда бебенце днес, не мисли, че като нямаш други признаци няма да тръгне - и моята тапа падна сутринта, без нищо, ама вечерта вече гушках Ивчо! Та...стискам ти палци!
Нели, стискай зъби(и в преносен и пряк смисъл) и да ти спират болежките скоро!
Цанкова, страхотни мерки, бебчо си расте мноого добре!
Райче, и аз се очудих защо даваш АМ като имаш според мен мноого добро количество кърма. Аз изцеждам нааай-много до около 60 мл от двете след кърмене. Ама на моя беборан му стига, защото не ми нервничи. Може просто да е от ревливите твоята бебка.  bowuu
Пепчи, и ние сме с колики от два дена, а уж казват, че чак след 3-тата седмица-да, бе, да! - и моят пръцка постоянно и се свива...и все ръмжи милия. От вчера почнах да давам Инфакол вечер, като станат най-болезнени коликите. Не знам дали има ефект, ама през нощта си спа без да мрънка много.
Хайде, милички, успех  на всички, за които днес ще е "фаталът". Гуууш!

# 201
Павче, при нас кризите са следобед от 3-4 до към 9 вечерта, засега спи вечер, дано и така да си остане, че ако не спя ще съм като сомнанбул! През деня ако иска да си поревава, ще се гледаме! А този Инфакол ефикасен ли е? На нас ни изписаха Еспумизан, и него давам!

# 202
Hope♥-Честита рожбичка!Да ви е жив и здрав,щастлив,нека ви донесе много радост! Hug  bouquet

# 203
Честито на Ел2000, Мпеева, Хоуп, Ема,Мелина, Вики_вени и Мойри! Да са ви живи и здрави дечковците!
На некласиралите се до момента - леко и скорошно раждане момичета, измъчихте се доста в тези жеги, като си спомня само какво е да влачиш голям тумбак при 35 градуса, ми се доплаква. Дано се оттървете скоро и гушнете бебоците!
Ние за сега колики нямаме, Павли, на Яна й се появиха в края на първата седмица. Пепи, на всяко дете му помага различно лекарство. На нас, например, Инфаколът грам не ни действаше, Еспумизанът малко, най-добре му беше на детето с капки Саб Симплекс. Така че пробвай, дано някое от всичките да помогне!
Ирина преди малко така се на*ка, че беше омазан целия й гръб Embarassed, едва я съблякох, за да я изкъпя, къде я побира тази храна това мъниче никак не ми е ясно.

# 204
  • Варна
Здравейте мамчета,

някои вече се хвалят с първа месечинка  Hugtsankova Hug, а други още чакаме срещата с бебоците, но какво да се прави.
Поздрави на новите мами и по-специално на HOPE ( с нея ходихме при една и съща лекарка на ЖК)- дано са спокойни всички бебчета, за да имаме и щастливи и усмихнати мами newsm51 .
Моя отчет от срещата с доки днес е следният - 2 см разкритие, поразбута ми леко мехура, което не беше никак болезнено и каза че с повече разходки и секс luvbed скоро ще родя..........
pepina_79, аз с каката редувах Инфакол със Саб Симплекс и коликите ни бяха поносими, но всяко малко стомахче различно реагира. Някой са много доволни от Колийф , а също и от Био Гая.

Това е от нас засега  bouquet

# 205
Честито на Хоуп и Мойри! Да са им живи и здрави малките човечета!
Цанкова, поздравления за хубавите резултати, ти наистина си за пример как добре се справяш с кърменето след три раждания секцио! Hug
Мама на Ани, разстройството може и да е предвестник на скорошно раждане, така че си имай едно на ум!

# 206
  • Видин
Мама на Ани, разстройството може и да е предвестник на скорошно раждане, така че си имай едно на ум!
Така ли? Аз от 3 дни имам леко разтройство и се чудех от какво е Whistling
Цанкова, честита ви месечинка  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • Sofia
Здравейте, момичета!!!
Аз се прибрах преди 2 часа. Първо бях при доки дето ще раждам при нея, много хубава жена прегледа ме, каза че бебка е към 3.400 кг и ще е височка, нали сме мацки и че като започне процеса на раждане било то с тапата или с водите да не чакаме много, много, че второто раждане си протича по-бързо. Не каза кога може да е, но то това си е божа работа. Измерихме и тоновете за 1-ви път и те са ок!!!
След това отидох на ЖК, че и там имах час след последни изследвания кръв и урина-всичко е на 6, доки вика че било вече редно да се притеснявам, че наближавало, а аз спокойна му викам че има време, той държеше да ме гледа и опипа е установи, че бебка се е смъкнала надолу, че имам малко разкритие, но вика ти си раждала и това е нормално, понатисна ме но тя мойта мацка си чака нейната дата явно.
Така, че и на петък 13-ти - аз много го обичам май няма да е!!!
NellyDi аз още вчера щях да те питам за твойта дата дето си я беше харесала, но с този проблем със зъба си казах, че не ти е до шегички. Така както си го разказала всичко върви по план при вас!!! Ще чакаме мила нашите съкровища. Радвам се, че пребори венеца /това беше и моето предположение/ и че всичко е вече почти забравено като болка!!!
Niya_Petrova как си сега има ли вече прокървяване??? Моята тапа беше слузеста, но и доста кафеникава. Знам, че се случи като ставах и изтече тогава на чаршафа, нямаше изпиране, като при менструалния цикъл. Но при всеки е индивидуално.
tsveke beke браво мила, голяма радост!!!Има ли развитие?
Hope♥ честито съкровище Никола, страхотна дата си е избарал!!! Да расте жив и здрав и да радва много порасналото ви семейство!!!
kapkatr не се притеснявай всичко ще стане както трябва, само трябва да сме много спокойни.
pepina_79 дано коликите бързо отшумят, но както всички знаем без тях  няма как да минем. Да се оправя бързо и Танчето, че ти си я мислиш и нея!!!
bebe87 ще успеете да стигнете. На теб коя бременност ти беше?
malinka_a ще ти стискам др. седмица здраво палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed не съм те забравила, мила.
tsankova браво, добре се гледате с Георги и да го нацелуваш послучай празника му! Само така, ще обменяш опит с нас за бързото наддаване.
pavlina_vt успешно да се справите и вие с коликите!!!
mama_pettty страхотна кукла е твоята Ирина.  Само да и намачка човек бузките като я види.
Това е за сега и ви желая една спокойна вечер.
На чакащите стискам палчета и много късмет за всички.  bouquet

# 208
 zarady, първа бременност ми е. И аз си знам че ще успеем да стигнем, ама щото всеки ми вика, да не родя в колата  Hug

# 209
  • София
Здравейте!Пиша ви от името на жена ми (през нейният профил kiara_23).Днес на 13.07.2012 в 00.21 се роди нашата рожбичка Лъчезар с тегло 2,920 кг и 50см дължина.Бебко и майката са добре.Раждането беше естествено и протече нормално,но като я изпишат тя ще ви пише повече.Успех на всички бъдещи майки.Очаква ви наистина един незабравим момент.Поне за нас беше такъв.

Общи условия

Активация на акаунт