Дочакахме финала на играта, ЮЛСКО бебче чука на вратата.

• 37 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
tsveke beke браво мила, голяма радост!!!Има ли развитие?

Радвам се аз, Ради, ама нищо интересно от сутринта  Mr. Green Ще направя една дългичка разходка привечер, да видим ще помогне ли... И утре е ден!

Честит Лъчезар на мама Киара и на щастливия татко! Нека им расте весел и лъчезарен! Прекрасно име!

# 211
  • Sofia
 smile3501 smile3525 newsm51Ех, че хубава новина на хубав ден!!! Честит син на мама kiara_23, да е жив и здрав малкия юнак Лъчезар! На мама бързо възстановяване, а на гордия татко наздраве!

bebe87 първо раждане си протича  доста време поне 8 часа имаш! Ха дано да е по-бързо но колко са 60 км. Теб май не те видях на първа страничка!!!

# 212
Ния, ами изглежда, че при теб наистина наближава моментът, с това слузезесто течение и разстройството. За разстройството може и да е съвпадение, но почти винаги е признак на предстоящо раждане, така организма сам се прочиства без да има нужда от клизма! Успех!
Киара, честит Лъчезар! Винаги да ви носи много радост!  bouquet

# 213
Благодаря ви момичета за съветите, по наше време когато си гледах каката имаше само Еспумизан и Саб Симплекс, и двата вида не ни помагаха особено, та сега ще видим, ще пробвам различните варианти, та може нещо да помогне в крайна сметка. Те не са му много силни кризите, но все пак не ми се ще да го нося непрекъснато на ръце докато го боли милия! Най-смешното е че пръцка вече като голям човек и се стряска от собственото си пръцкане  Mr. Green
Да се оплача и още нещо, от два дни така се е обринал около устата и мустака кокорчо, че много съм притеснена. Утре сме на педиатър, и тя да го види, хем да види и гърдичките му, че сме с хормонални кризи и правим компреси с риванол. Мисля, че този обрив е от жегата и от кърмата, хем го забърсвам и го мия след кърмене, но явно пак му е чувствителна там кожичката. Надявам се бързо да му мине!
Пети да я нацелуваш тази твоя бузана, страхотна е!
Ради права си, много си я мисля каката и малко се чувствам виновна чак, че не е при мен! Но в неделя се прибира така или иначе!
Звездичка права си за разстройството и аз бях така и с двете бременности, организма се настройва сам и се прочиства без да има нужда някой друг да го прави изкуствено!

На мама Киара и тати да ви е честит Лъчезар и много здрав, страхотно име, да расте бодро и умно дете, да слуша мама и тати! На мама бързо възстановяване пожелавам и я чакаме да разказва!  smile3525 smile3525 smile3525
[/color]
На всички мами, които чакат своя момент, скъпи момичета пожелавам ви бързо и безпроблемно раждане, нямам търпение да отворя на първа страничка и списъка с чакащите мами, да го няма, да има само обебели се мами  Hug Hug Hug Hug Hug Мисля за всяка една от вас, и ви пращам много целувки!

# 214
Здравейте, момичета,

Днес бяхме на преглед с бебка и на консултацията се видя, че сме вече цели 2940 г. Т.е. от 4 юли до днес е наддала 430 г. Неонатоложката каза, че сме перфектни, изу ми се на количеството, което малкото зверче поглъща и след като не връща каза да се храниме както тя иска. Обаче, ме накова, че давам АМ. В интерес на истината от вчера следобяд се опитвам да не давам. Т.е. когато отново иска да яде, давам или бибка или водичка и така я залугвам поне половин-един час, когато отново предлагам цица. Добавиха ни към Биогаята капките Колиф, засега няма да даваме Вигантол. Та общо взето много добре мина прегледа, но чакахме адски много.

НелиДи, добре че отшумява болката ти в зъба. Аз пък го закърших със зъбите – в рамките на 20 дни ми се чупи втори кътник – дано това да е за последно.

Нийче, браво за изпитите!

Хоуп, честито бебче! Нека малкият Никола да расте здрав и умен, щастлив и красив син! Надявам се, вече са отшумеливъзстановителните  неразположения!

Пепи, бързо оздравяване на каката! Дано да й размине леко! Пепчи, ние имахме колики още в родилното. Даже тогава са й давали биогая. Сега ще включим и един път на ден по 4 капки колиф, когато са най-изострени коликите – при нас това е следобяд – 17 – 19 часа.

Цанкова, ами изцеденото го давам на бебка или си го мажа на лицето  Party и да знаеш какво лице джам става  Crazy. Понякога обаче не й стига и правя и АМ. От което изцоква между 10 – 20 – 30 г. От вчера следобяд не съм й давала – макар че голям рев имаше, залъгах я за 1 час с биба  гушкане и после и дадох да цока. Но когато суче, а вече няма, доста ме наболяв зърнотоа, защото тя доста дърпа. А за гушкането – гушкаме се. А как разбирам? Ами майчина природа! Като не помага гушкане, залъгалка, не са колики, а си е рев на глад, се разбира много ясно. Браво за мерките на БЕБО! Peace

Киара, честито бебче на теб и таткото! Страхотно име сте му дали! Нека малкият Лъчезар да озари живота ви с щастие и радости. Нека да расте здравичък и умничък!

Приятен следобяд, момичета!

# 215
На всички нови маминки -честито!Аз не мога да се включвам често,че Хриси плаче много и постоянно иска гушкане,носене Confused
Цанкова честито!Ние чакаме с нетърпение да отмине малко време поне да порастне мъничко,че е една шепа Hug
Момичета,кога да изведа малката?По колко време да я държа навън?Мен ако ме питат веднага тръгвам,може и да я успокоя...ама...

Пете желая ти успех,ама да знаеш то като си реши ще дойде само HugИмаше една бамбина в болницата какво ли не правила милата и не иска   бебока Heart Eyes

Райче прекрастно натдавате  Heart EyesАз също давам АМ ,инъче се скъсваме от рев...Ами гладна е сега а кърмата не стига и туй то ooooh!Давам и това биогая.Нашия проблем е акането-на 2 дни с рев...Два пъти идва педиатър и каза,че просто дететето си е такова Hug

Пепи и аз сега давам Саб за колики...и да знаеш моето Хриси също като Илиянчо се стряска от пръцкане Joy
zarady-мила страхотни мерки има малкото Hug
Да е жив и здрав Лъчо на мама kiara_23!Наистина преживяването е невероятно и още сега като погледна Хриси и очите ми се пълнят със сълзи от умиление Heart Eyes

# 216
  • Видин
Niya_Petrova как си сега има ли вече прокървяване??? Моята тапа беше слузеста, но и доста кафеникава. Знам, че се случи като ставах и изтече тогава на чаршафа, нямаше изпиране, като при менструалния цикъл. Но при всеки е индивидуално.
От сутринта няма нищо, но ще видим. Все пак ми е второ раждане и може още до довечера да има развитие, а може и след седмица да е Simple Smile Божа работа и на малкия ми юнак де Hug
Звездичка, зачудих се какво ми става, при положение, че почти никога нямам проблеми в това отношение. Дано да сте прави, че наистина вече нямам търпение да си гушна малкия мишок Heart Eyes
Мама Рая, стискам палци да се регулират нещата и да не се налага повече да даваш АМ, а да си се кърмите възможно най-дълго Peace
Пепи, дано бързо се оправите и пъпчиците отшумят много бързо Praynig
Рали, мисля че след 10тия ден може да я извеждаш навън и всеки ден да увеличаваш времето. Първата разходка на Марти беше чак на 3 седмици, заради времето, но пък бяхме няколко часа навън, е беше на 14.09, но все пак Simple Smile

# 217
  • София
Честити бебчета на Хоуп и на Киара newsm51
Да са ви живички и здравички, да изпълнят живота ви с много смисъл и с много поводи за гордост Hug

Леле,Киара е с термин след моя,браво на нея Laughing
Започнаха и бебчетата от края на юли да се раждат  Grinning

Аз нямам търпение вече,но когато бебка е готова-тогава.Много ми е странно като ме попитат-"кога ще се ражда бебето",или "казаха ли ти някаква дата" Joy hahaha.Това да не е концерт по желание,при нормално раждане/живот и здраве/когато-тогава Wink

Родилите мамчета,много ми е миличко,като ви чета разказчетата за бебчетата Heart Eyes
Интересно,но с първото раждане много се изнервях,когато започна бебевалежа и все си мислех,че всички ще родят преди мен Mr. Green Колко сълзи изревах,че не се ражда вече бебо,а той дори доста подрани Joy Сега ми е много по-спокойно и оценявам всеки момент,който ми остава да се радвам на коремчето и на баткото Laughing
А баткото,милия,всяка сутрин със ставането се лепва за корема ми,слага ухото и вика:"Хайде,бебче,излизай,че искаме да те гушкаме вече" Joy

Стискам палчета на всички,които чакат всеки момент да се появят малките съкровища Praynig
Аз отивам да се поровя из този сайт,че много ми се четат позитивни разкази за раждането Wink

# 218
  • Някъде по Дунава
Здравейте!
 Честити бебоци на Хоуп и Киара   bouquet
Относно коликите преди редувах Еспумизан със Саб симплекс. Сега чувам че доста хвалят Инфакол и Биогая, кое помага кое не незнам. Ели имаше много силни колики нощем, и надвечер, но продължиха около 1 месец. Иначе и аз си мислех че почват към края на 1-ямесец, а на нея и се появиха около 10-я ден.
Бебе 87, не се притеснявай за пътуването, щом ще раждаш за 1-ви път тези 60км, тоест около 1 час път не са проблем. И аз раждах и ще раждам на същото разстояние и преди доста рано отидох в болницата, само с 2 см разкритие без да са изтекли водите или да ми е паднала тапата и цял ден убих в предродилна зала. Май не трябваше толкова да бързам  Simple Smile Сега ми е малко по притеснено, че уж второто раждане протичало по бързо, но ще видим.

# 219
Момичета имам малко време в момента,та да ви пиша:)
аз съм супер,раждането беше страхотно,родих вав вана,много бързо и много приятно.
предизвикаха го, но този път с друг медикамент, не този който ми дадоха преди 4,5 години и ми подейства веднага.
В 17,30 ми напахаха лентичката с медикамента, вече имах 2 см разкритие, кам 19,30 контакциите станаха на 4 мин., повиках сестрата да и кажа, тя ме попита дали искам нещо за болките, казах и че искам да легна вав ваната,добре че беше свободна,в болницата е лудница, страшно много бебета:)направиха ми едно CTG, видяха, че контракциите са силни и редовни, към 20.00 легнах във водата, пуснаха ми музика, запалиха свещи, арома терапия,те акушерките влизаха от време на време,че 7 зали бяха пьлни, а са само две на смяна,та си бяхме почти сами, даже мъжо така се беше разчувствал, че ми вика: Напомня ми за Спа-то дето ни подариха за сватбата" хахаха така съм се смяла, боли ама се хиля:)и в 22,31 се роди малката Емма.
Оказа се, че пъпната връв е увита и имаше огромен възел,нещо което никой не беше видял,но Господ си знае работа.Детето ми е прекрасно и здраво:)
Още сме в болница, че кьрма няма и много е отслабнала, пьк и има още тестове да се правят,но лекарите не могат да смогнат.Та може и утре да останем.

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 19:12 от mpeeva

# 220
И нашата бебка се появи вчера със секцио (и то не било лесно). 3300, 50 см. Simple Smile

# 221
Здравейте мамчета, колко нови бебчета имаме. Да са живи и здрави и много да радват мама и тати и всички около тях. Grinning Hug.
Ние се борим с кърменето и имам въпрос към ЛЛЛ:
Мартин е на 8 дни, от 2 дни се храни от двете гърди. Огромният ми проблем е разранените зърна, адски болки особено с лявата, чак подскачам, стискам зъби и вече втори път си поплаквам от болка. На дясната положението е по добро, но на лявата е ....... незнам как да го опиша.Имам и кръв и обелено даже. На тази гърда слагах силиконово зърно,защото ми е плоско, но от днес го махнах, защото четох че може да влоши нещата. Мажа и с Гермастан, но......... положението е същото. Кърмим се или в легнало или общопрактикуваната поза "люлка". Като го слагам на гърдата гледам да широко отворена и тогава пъхам зърното, но той в повечето случай пак засмуква само зърното и болката е неописуема. Само като си помисля,че идва следващо хранене и ми се приплаква, а трябва да е най-приятния момент с бебчето. С първото ми дете съм нямала никакви проблеми, а сега.... незнам защо така се получава. Моля помогнете със съвет, защото с всеки изминал час се замислям за АМ, колкото и да не искам.

# 222
  • Сливен
Днес пак се уредих с компютър за малко и почвам с  честитките
Честито на Вики-вени, Мпеева, Мойри, Норе, Киара и Селика, нека малките Кристиян, Емма, Калин, Никола, Лъчезар и дъщеричката на Селика, да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване   bouquet

# 223
  • Sofia
 smile3501 smile3525 newsm51celika, Честита ти кукличка!

Да ти е жива, здрава, красива и много щастлива! Бързо възстановяване на теб.

# 224
Ехаааа, celika честита ти бебка мила, да ви радва много, да ви е жива и здрава, да я слушате много с тати, да расте умна и красива! На теб много гушки и бързо възстановяване! Чакаме те да разказваш мила!  Hug newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт