Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми в онлайн форума?
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми в онлайн форума?
-
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво да правя, ако лекарката не ми се обади и имам кръвотечение, но контракциите намаляват?

, много ви целувам със Сияна двете, и да ти кажа наистина е добре да се замислиш това ли е мъжа на живота ти и струва ли си да се тормозиш мила! За мен поведението му е някак си детинско /извини ме, не искам да те обидя/, но както казва и мама Пети, в такъв момент човек трябва да подтисне собствените си емоции, та това си е чудо - родила си му дете, трябва да е най-големия щастливец!!!

после беше малко в кувиоз и на системи, но нищо...важното е, че всичко се оправи!Сега сме добре, гледкаме си се вкъщи.За мое очудване ние с таткото сами си се справяме
)))

Божидар вече спи при нас, на леглото, но за съжаление това не помага. Всяка вечер около 12-1 ч той започва да плаче неистово, държи се като при колики, и единственото, което го успокоява донякъде, е сукането - не само за успокоение, но и като средство за хранене. Стигнахме дотам една вечер да нямам нито кърма, нито запаси. Иначе по принцип нямам проблеми с количеството и вече успях да регулирам нещата май. Всяка нощ обаче влизаме в цикъл от сукане (хранене с шише), оригване, хълцане, сукане... И така до сутринта. За мен този режим е адски изтощителен за съжаление. Започнах да се чудя дали не предизвиквам по някакъв начин нещата с храната, която ям. По принцип спазвам общоприетите правила за "забранени храни". Чудя се дали не е някаква алергия и реших да изключа млечните от днес за няколко дни. Какво друго бих могла да направя? Как да разбера дали не е алергия или някакъв друг проблем? Между другото, той връща по малко храна понякога след ядене, хълца ужасно често и за дълго и освен това от време на време изпищява, докато го кърмя - мисля си, че последното може и да е от струята, ама знам ли
Освен другото от време на време се дави, а понякога в съня си прави такива физиономии, сякаш нещо му е заседнало на гърлото