Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите теми в онлайн форума?
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите теми в онлайн форума?
-
Какви са някои от общите преживявания на участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, които обсъждат участниците във форума?
-
Какво да правя, ако лекарката не ми се обади и имам кръвотечение, но контракциите намаляват?

От 10 дни вечер си лягам с мисълта, дано тази нощ да е. И сутрин се будя наспала се, бодра и без нито една контракция
Но ще дойде и моя ред, тези дни. Айде сега аз да подканя другите 2 в 1 бързо да отчет
Днес е термина ми...дали ще се случи нещо...
Снощи текна малко слуз, но безцветна, дали това е тапата или поне част от нея? Имам и малко болки, но не мога да разбера дали са контракции, защото са почти постоянни и не силни.

Вече ми писна всички да ме питат какво става, кога ще раждам и т.н. 
А как да разбереш, че е изпил цялото мляко...малко труден въпрос...първо това практически няма как да се случи, тъй като голяма част от млякото, което изяждат се произвежда по време на самото кърмене (задното мляко, де). Ще ти кажа при мен как беше - гърдата ти става доста мека и малкото може да започне да заспива, да губи интерес, защото потока на кърмата е доста слаба вече. Тогава като го сложиш на друга - тръгва силна струя, която го буди и той си хапва. Аз това помня...дано ти помогне. И все пак да видим какво ще пишат и консултантите, но не се притеснявай - това е най-важното