Ти сериозно ли го намираш за нормално да кажеш на 50 годишен в прав текст "Прибирай се няма нужда да ни чакаш, защото отиваме да видим дъщеря си", а той да стои в колата си, защото е решил че трябва да ги закара?
И това няколко пъти за една вечер. Не разбира от намеци, не разбира и от прав текст. Не съм в държавна администрация нито сме вманиачен колектив, който само си търси причини да се събере заедно. Въпросната вечер, се събрахме за вечеря, след което излязохме за по питие. 10 човека знаеха, че никой не е длъжен да се съобразява с другите, но за това пък 1 човек не разбира, че всички се съобразяват с него. За качването на автобуса написах "обучение в чужд град" на което бяхме двамата. При положение, че той е местният, а аз чужденката някак си го намирам за нормално да му се доверя да се качим на правилният превоз, не мислиш ли?
На второто обучение си знаех и се качих сама на автобуса, който ми трябваше, стигнах до където се прегполагаше, докато той седял на една пейка на оживено кръстовище, да чака да се появя. Само защото решил, че точно от там ще мина, нищо че има "хиляди" възможни варианти да се придвижа от точка А до Б. После заключи, че съм се загубила. НЕ можеш да го изхвърлиш под автобуса, НЕ можеш да му кажеш да си ходи. Той просто не го разбира. Решил е, че ще те закара в къщи и толкова. А, аз повярвай ми не съм човек, който не казва какво мисли или иска.
И какво правя в 11 във Фейсбук не ти влиза в работата въобще, нито пък да ме насочваш към интернет за информация, предвид че работата ми е да търся такава основно по този начин.
Не си прави труда да ми отговаряваш на което и да от написаното по-горе.
И за протокола: НЕ съм казала, че е психопат. Казах, че от линка в първото мнение, колега имам който отговаря на повечето в определен профил.
Точно от линка беше постнато за Шизоидното личностно разстройство. А аз казвах, че посочените характеристика в голяма степен могат да важат за някой от аутистичния спектър. Въобще някои от основните характеристики на аутизма могат да са налични и в диагнастицирането на шизофрениия. Нито е ново това, нито чудно! 
Социолог съм, а социологията живо се интересува от психопатиите, доколкото те в голямата си част са плод на грешна социализация още в семейството и по- късно в обществото. Другата причина за интерес е, че психопатите, и по- леката версия, акцентируамите личности са склонни към разни видове девиантно поведение.