Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Стига с тая Николета.  Peace Тая силиконка и това внимание, което й отделяме не заслужава!

# 512

Лияна много ми е противна тази жена, не знам защо  Sick
2___
Лияна преди  Joy
не разбирам защо твърди, че няма корекция на устните  newsm78
ето сега какви са...
Поне веждите и сега са в пъти по-добре.

# 513
 А гримът като на Антония Петрова Simple Smile

# 514
Еее,  хубава е де, какво искате.... Коя е тя?

# 515
 Е не си ли и чувала песните, те всички до една са запомнящи- "Тяло, пречиш ми", "Лошите момичета-хубаво се любим","Да я науча ли да пали, да гали" и т.н. Иначе има егати тялото....

# 516

Лияна много ми е противна тази жена, не знам защо  Sick
2___
Лияна преди  Joy
не разбирам защо твърди, че няма корекция на устните  newsm78
ето сега какви са...
Поне веждите и сега са в пъти по-добре.

Спорен въпрос но поне са на едно ниво  Laughing Laughing Laughing

Еее,  хубава е де, какво искате.... Коя е тя?

Ми на мен не ми харесва. Лияна фолк певица

Е не си ли и чувала песните, те всички до една са запомнящи- "Тяло, пречиш ми", "Лошите момичета-хубаво се любим","Да я науча ли да пали, да гали" и т.н. Иначе има егати тялото....

Да да да!  Laughing

Но тялото е страхотно да, само силикона не ми харесва, но постигнатото по естествен път е чудесно!

# 517
Не, не съм, наистина. Аз не слушам поп-фолк, нито в нас някога е пускан подобен канал.
Не познавам певиците освен там най-коментираните, Азис - Анелия - Десислава и... това са май Peace

# 518

Мдааа...Постигнато с доста труд. Ако не бях толкова мързелива..и аз щях да имам такъв корем, ама на..разчитам само на природата за сега, която се оказва доста благосклонна към момента  Laughing

# 519
Петра пяла на Робърт де Ниро. Тази "звезда" от кога не се е подвизавала...  Whistling

# 520
  • Viena
Дано не му е пяла тази песен...http://vbox7.com/play:a93af6e4  и той да е искал да му я превеждат Laughing

# 521
Дано не му е пяла тази песен...http://vbox7.com/play:a93af6e4  и той да е искал да му я превеждат Laughing

hahaha Дано не му е ръмжала само...  Joy

# 522
  • На земята, която е всъщност звезда.
Джейсън Сийгъл /"Как се запознах с майка ви"/ води на обяд дъщерята на приятелката си Мишел, Матилда Леджър. Това дете е одрало кожата на баща си:

# 523
Не знаех, че са гаджета с Мишел. Simple Smile

# 524

Жалко, много го харесвах.  cry

Общи условия

Активация на акаунт