Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Досега само Ви четех - подробно и с огромно удоволствие.... Сега и аз ще се включа скромно Embarassed
Относно Каратанчеви - не мога да бъда категорична дали да вярвам или не, но е факт, че постоянна търсят "светлината на прожекторите" ...В тази връзка си спомних нещо много старо и го "изрових" Вижте
http://www.potv.bg/news/p3_3693_0.html

# 706
Аз пък мисля,че Каратанчев спи с дъщеря си...Не знам защо мисля така,не е клюка,а мое предположение...Просто ми мина през ума още преди няколко години,като гледах някакъв репоратаж...Гадничко е и сигурно не трябва да се пише така... Sad

# 707
Някоя от тук списващите да е получавала SMS ,защото сте много сигурни? За мене е смешно да си представя даже как ББ седи и цъка с телефона си разни съобщения до 15г. девойчета!!
Потвърждавам за смс.
Имам приятелка, работеща в радио, още преди ББ да стане звезда, ми е разказвала, как  той пише смс, на колегите и, не му ли допадне материал за него..........много съм се смяла на историите за него....... вярвам на източника, не е от хората разказващи измислици

Едно е да пише sms-и за материала, който се пише за него, друго е да пише такива, за да сваля това грозно нещо. Peace Не, че Б.Б. е по-хубав, ама може да си позволи къде-къде по-красиви, стига да иска.

# 708
Аз пък мисля,че Каратанчев спи с дъщеря си...Не знам защо мисля така,не е клюка,а мое предположение...Просто ми мина през ума още преди няколко години,като гледах някакъв репоратаж...Гадничко е и сигурно не трябва да се пише така... Sad
smile3544

# 709
  • София-в сърцата на моите деца
smile3544
А е и безумно ревнив и по отношение на дъщерите си

# 710
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко снимки от лондонската премиера на последния "Батман"
Том Харди, пак
прекрасният Силиън Мърфи
Ан Хатауей и пак
Марион Котияр 1
Джоузеф Гордън-Левит Heart Eyes
иии... Батман- Крисчън Бейл
Само красиви хора събрани там, изтекоха ми очите smile3544

# 711
Джой, каква радост за окото ми си пуснала. Марион е прекрасна, а Том Харди, Джоузеф, Крисчън Бейл и тримата ги взимам Crazy

# 712
Ако някой намира снимки на ходещата Харпър, нека ги пусне.  Praynig Heart Eyes

# 713
# 714
# 715
Памела Андерсън, Жан Клод Ван Дан, Коцето, Райна, Траяна, Иван и жена му и още куп клюки излязоха в интернет за Вип Брадър.. за Мара отварачката не се говори но за бившият и съпруг са му били предложили да влезе.. не знам до колко е вярно в феисбук страницата на предаването http://www.facebook.com/VipBrotherBulgaria   ги има абсолютно всичките клюки

# 716
  • в пералнята

Много са ми секси тези двамата... Не знам защо, но си ги представям като много страстно семейство.   Blush

# 717
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Криста, а на мен точно Марион не ми харесва, потресаващ стайлинг- и прическа, и грим, и смехотворно пристегната талия Whistling. За сметка на това на американската премиера в Ню Йорк е забележително красива Heart Eyes. Ето и снимки оттам:
Марион 1 2
сладкият Джоузи, пак и пак
Том, много сексапилен мъж е, направо неустоим
Крисчън 1 с Гари Heart Eyes
Ан, също прекрасна
и моят любимец Силиън, който се разхожда с тях, без да има роля
всичката комиксова сган накуп Mr. Green

# 718
  • Berlin
И Леонардо да бяха взели и имаме Inception  Mr. Green

Много ме радва Джоузеф Г. Л., още от "На гости на 3тата планета" го харесвам.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт