Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леонардо не е персонален любимец, и не са го взели Whistling Laughing

# 721
Ами дано Антонио да не остави Мелани!Ще бъде гадно послание,че когато жената остарее,мъжът просто я заменя. #2gunfireСемейството трябва да е нещо повече!Може да си кръшка тайничко,без да я обижда и хората да знаят,ама ако я остави ,е педал нещастен и мухльо!ОХ,таз тема ми задръсти мозъчето!Ще гледам да не влизам. Joy Joy

# 722
Ами дано Антонио да не остави Мелани!Ще бъде гадно послание,че когато жената остарее,мъжът просто я заменя. #2gunfireСемейството трябва да е нещо повече!Може да си кръшка тайничко,без да я обижда и хората да знаят,ама ако я остави ,е педал нещастен и мухльо!ОХ,таз тема ми задръсти мозъчето!Ще гледам да не влизам. Joy Joy

ами хайде де, нали веднъж вече се зарече, че няма да влизаш, а като ти чета предишния пост явно наистина е наложително  Whistling

# 723

Joy

# 724
  • София

Първо и спешно- мента, глог, валериан. Laughing И второ- според мен кръшкането зад гърба е много по- гадно и унизително, отколкото раздялата. Това според мен.
Но дали ще се разведат, те си знаят, то вече всички се разделиха. Laughing

# 725
Р.Патинсън - неузнаваем

http://www.bliasak.bg/news/p3_17131_0.html

Виктория - слаба като щека

http://www.bliasak.bg/news/p3_17087_0.html

# 726
Тя на Динев новата много нова, особено на визия - същата като старата.

# 727
  • В Голямото село
Наоми - малко ме плаши  Rolling Eyes
Кейт
Лурдес - много ми прилича на майка й като млада
Шайло - много сладко дете  Heart Eyes

# 728
Разглеждам профила на Венета Райкова. Постнала си снимката по бански и проявила скромност със следния коментар: на 38 години, без нито една пластична операция, без фитнес и диети - благодаря ти Господи за хубавото тяло.... пардон лято!!  Crazy
Скромноооо  Mr. Green

# 729
  • където ми харесва
Разглеждам профила на Венета Райкова. Постнала си снимката по бански и проявила скромност със следния коментар: на 38 години, без нито една пластична операция, без фитнес и диети - благодаря ти Господи за хубавото тяло.... пардон лято!!  Crazy
Скромноооо  Mr. Green

Добре, че снимката не е отстрани, ами е фронтално, иначе нямаше да си плесне такъв "скромен" коментар за собствената си персона...

# 730
Още за раздялата на Бандерас и Грифит. Нещо ми се върти нещо в главата, че те и преди май се бяха разделяли и пак се събраха.

http://www.cinefish.bg/Brakat-na-Antonio-Banderas-i-Melani-Grifi … pad-news9647.html

# 731
Скромноооо  Mr. Green

Което си личи от километри, коремът и е отпуснат, за гърдите няма да говоря.

# 732
Пък сега се ровя в профила на Николета (страницата й) и паднах от смях с единия от коментарите!  Joy

Отговарям ти единствено и само защото е крайно време защитниците на николета да спрете да викате "добро утро", докато слънцето залязва. Запознати сме с живота й, защото тя не спира да ни го навира по всички възможно начини. Подробно научаваме всичко и ни се набива по няколко пъти, за да не го забравим случайно - какво е правила с валери, къде е била с валери, как валери я е изчукал в самолета (това той го разказа пред цяла българия в едно тв предаване в присъствието на николета- и това е достатъчен показател за умствения багаж и на двамата), как валери й предложил по телефона, след като тя духнала бременна от него и му поставила ултиматум-сватба или да го духа...как забременяла, ама сега сме в 3-я месец, а сега в 4-я, а сега сме в 8-я месец, а сега ще раждаме, а Валери ще реже пъпната връв и ще снима... забравих прословутата спретната за седмица сватба с широка публичен отзвук и очавания за аплодисменти, които така и не получиха...ай после ще раждаме.. Оппс, родих в деня на смеха (всъщност роди в деня на лъжата, доста ясен знак от съдбата за начина й на живот)... опа, ус;ложнения в болницата, опа, нямам усложнения-лъжат. опа, мина ми мерака да съм майка - хайде на почивка, опа, ники михайлов и алисия са на френската ривиера- валери, стягай багажа за остров Бали. Опа, алисия ще пуска нов клип - Емилия, моля те да участвам в твоя клип (Емилия си го каза по ТВ как Николета й се е самопредложила) - само й само да не остане назад и случайно да не спрат да пишат за нея по вестниците. опа, разделихме се с валери... ох, пак не сте разбрали - заедно сме, не сме разделени.. Ох, правя фотосесия на морето, затова не си гледам детето. Опа, пак не сте разбрали, аз съм професионален фотомодел, а вие не ставате за папараци... Сега, мила Дени, разбра ли защо сме толкова осведомени за живота на Николета? И колкото и да се прави на дама, още стоят клиповете й в Интернет, на които тя самата е гола и се чекне пред обектива - и не са й виновни папараците - на клиповете си е тя- напълно натурална и напълно истинска. както и интервютата й стоят е нета- особено едно, в което доста красноречиво оплюва валери божинов и характера му, а само след година го раздели от семейството му и се залепи за него... Така че нито медиите, нито хората са виновни.

# 733
# 734
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт