Звездни компромати-144

• 60 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сесил възстановява секс sms-ите от Борисов в САЩ
http://vij-me.com/lifestyle/2922,0-sesil_vazstanovyava_seks_sms_ … isov_v_sasht.html

Confused оффф тези нямат спирка
Хем ги е трила веднага след като ги е получавала, хем има хора, които са ги чели  newsm78

това противно същество, защо си мисли, че предизвиква сексуално желание в който и да било мъж?!
Като гледам градацията първо беше бременна на има-няма 15, после неприлични СМСта, след някой и друг  месец със сигурност ще изнамерят и дете, което е нейно и на...  newsm78 Обама, Плевенлиев, Федерер или на самия Господ, но родено от нея.
 ooooh! вЕрно са луди за връзване цялото семейство сигурно.

+1 за Ванеса Уилямс  Peace

Мдам, на 15 била бременна,  обаче пък не може да "понесе" неприличните смс-и. Тези хора не са добре, наистина ли си мислят, че някой ще повярва на тези глупости....Само се излагат.

Не само, че вярвам, но и съм абсолютно убедена, че е истина..
Типично в стила на ББ..

Друг е въпросът, че баща й пълен мошеник..

Аз пък мисля, че стила и най- вече типа жена, харесвана от Б.Б. е съвсем друг.

Впрочем, малко преди Каратанчеви да хвърлят бомбата, бащата е бил уволнен от управата на Академика, където е работил последните 5-6 години, назначен от Б.Б.

# 691
ББ отдавна няма стил и не подбира...Wink

А историята с бременността на Сесил, беше за да се разсеят съмненията за допинг..

Както казах -жалко за чудния компромат, предвид че е след толкова време и бащата е бил уволнен..

# 692
ББ отдавна няма стил и не подбира...Wink

А историята с бременността на Сесил, беше за да се разсеят съмненията за допинг..

Както казах -жалко за чудния компромат, предвид че е след толкова време и бащата е бил уволнен..

Я кажи по- подробно кои други деца е свалял.  newsm78

Историята с бременността всеки знае защо беше и показа, че Каратанчев е абсолютно безскрупулен, когато иска да постигне нещо. 

# 693

Я кажи по- подробно кои други деца е свалял.  newsm78

Деца не знам, но е всеизвестен факт, че действа чрез смс-и и не само за свалките.

# 694

Деца не знам, но е всеизвестен факт, че действа чрез смс-и и не само за свалките.

Именно.
Каратанчев изобщо не искам да го коментирам, само ме е яд, че заради него скандалът ще издиша..(

# 695
# 696
Зрелите мъже се захласват и по не особено привлекателни девойки, важното им е, че са девойки. Най- им е интересно, че нямат 20г., не физическата красота. Което нищо не означава в случая с ББ, но понеже тук масово се реши, че той само Мис Свят би задирял...

# 697

Ами точно затова историята на Каратанчеви се базира на смс-и.  Grinning

# 698
Зрелите мъже се захласват и по не особено привлекателни девойки, важното им е, че са девойки. Най- им е интересно, че нямат 20г., не физическата красота. Което нищо не означава в случая с ББ, но понеже тук масово се реши, че той само Мис Свят би задирял...

То това на мъжете си им е в кръвта. "Вярват", че по този начин се подмладяват.  Mr. Green Mr. Green

# 699
  • София-в сърцата на моите деца
Някоя от тук списващите да е получавала SMS ,защото сте много сигурни? За мене е смешно да си представя даже как ББ седи и цъка с телефона си разни съобщения до 15г. девойчета!!

# 700
Анджелина и Брад ще летят в Космоса

http://iwoman.bg/izvestna/zvezdi/andjelina-i-brad-shte-letjat-v- … osmosa-394003.htm

В очакване съм на нило-било и т.н. абревиатурци какво ще измислят

# 701
Б.Б. да цъка sms-и не ми се вярва нещо, а и той ако иска, може да си намери къде-къде по-хубава от Сесил, точно пък с нея да се занимава, никакъв шанс. Wink

# 702
# 703
Някоя от тук списващите да е получавала SMS ,защото сте много сигурни? За мене е смешно да си представя даже как ББ седи и цъка с телефона си разни съобщения до 15г. девойчета!!
Потвърждавам за смс.
Имам приятелка, работеща в радио, още преди ББ да стане звезда, ми е разказвала, как  той пише смс, на колегите и, не му ли допадне материал за него..........много съм се смяла на историите за него....... вярвам на източника, не е от хората разказващи измислици

# 704

Общи условия

Активация на акаунт