Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 709
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета !Имаше една потребителка Marabu с уникални кулинарни снимки винаги следях   нейните красоти дано всичко е наред със нея Praynig отдавна я няма. И да не само сапам  Кифлички със сладко от ягоди и нещо между тутманик и дърпана баница.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 19:50 от Кати Мелуа

# 106
Айде и аз да се запиша в новата темичка, че докато се наканя и вие сте изписали 7-8 страници:

банички асорти - с яйце и сирене, спанак и сирене и с колбас и кашкавал; и една тиквичка омлет по идея на лабрекс, стана супер вкусно и пак ще си правя

сладкиш без яйца на рени55 тук от форума - страхотен стана, направих го със сладко от смокини, че имах отворено, определено ще се прави още пъти вкъщи

# 107
    И от мен запис със

Салата с патладжан

Кроасани с шоколад

Класически мини Наполеон.

plamsy,сполучлив сладкиш!  thumbsup
    megansg,апетитни кюфтета !(да не говоря за останалото Crazy ) С картофки и кайма ли са?или само картофени?

Мариета,нежност и красота!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздравления!   bouquet
   madlene,разкошен чийз кейк!  Hug
   Лабрекс,какви са тези снежни кИфтаци?Може ли рецептичка? Страшно вкусни изглеждат! Grinning С

# 108

Момичета, ще се постарая довечера да напиша рецептата на кюфтенцата. Още една вкусотийка по руска рецепта - нещо като хачапури, ама не съвсем, но пък вкусно като него. Grinning

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 19:12 от labrex

# 109
Прекрасни сте всички   chef  chef  chef

Записвам се и аз в темата с тиквички бюрек  /само че с кашкавал вместо сирене/

и десерт, част от лятното ми меню

# 110
  • ГОре на черешата...
Ооо, нямате милост...Лабрекс, с това подобие на хачапури направо ме разби, а Селма ме довърши с Наполеона Crazy...
Благодаря ви за отзивите за тортата Hug. Само дето в тая жега не стигна до много снимки.

# 111
Салата от пресни тиквички ала Лабрекс ...не знам защо й се назландисвах на тази рецепта толкова време, гостите ми снощи бяха очаровани..Wink определено ще се прави пак  Peace

Рулца от тиквички с плънка ала Мариета...чудесни се получиха, да си оближеш пръстите  Peace

и за десерт парченце от "Малиновата страст", която правих вчера Wink

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 12:46 от huliganka

# 112
Нещо в тези жеги изобщо не ми се завърта около печката и залагам на нещата, които се приготвят бързо и без топлинна обработка. Едно гуакамоле от мен.

# 113
Понички за десерт.

# 114
  Ако знаете колко идеи ми идват, докато ви гледам снимките.. Hug
От мен нещо скромно, нещо като пиле яхния.

# 115
  • Варна
 EmbarassedГорещи рекорди а тук страшно примамливи рекорди от вкусотии
Елинор яхнийка ама и тя вкусничка
Поли сладки понички
Хулиганка много апетитно а тортичката е много хубава
Маги и тиквичките и десертчето са много привлекателни
Лабрех много интересно това хачапури
Селма много хубаво меню...кюфтетата са само от св.месо и с гарнитурка картофи и салатка
Плам,Гисчо и при вас много вкусно
За вечеря котлети с картофи,сандвичи с шпек и кашкавал с таратор а за мъжо с прошуто,бира и студена диня

# 116

...кюфтетата са само от св.месо и с гарнитурка картофи и салатка

ooooh! как ги разчитам нещата,само аз си знам  Joy
    Отново много вкусно при теб!Садвичите са направо супер!  Hug

# 117
Здравейте! Не видях тема специално за бонбони, та реших тук да си покажа бонбонките ,като малките деца съм  Laughing . Правила съм вече много пъти, но за първи път се сещам да ги снимам  Sunglasses .Случайно измислена от мен рецепта- смлени орехи с мед и натурален шоколад, това представляват бонбонките. Случайно открита рецепта, защото веднъж смлях едни орехи, но така ги смлях, че станаха на тесто като марципан и ...станаха на бонбони с малко мед. Купих си формички за бонбони, защото намазването с шоколада ми се стори много мърляво. Днес правих и с бадеми. Не са голяма хубост, но са вкусни, лесни и що- годе здравословни, без разни Убавини - Е-та, трансмазнини и пр.  Laughing .

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 00:07 от enze

# 118

enze, вкусно звучат бонбонките и изглеждат много апетитно! Heart Eyes  bouquet
megansg Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
huliganka, как само си я накиприла тая салатка, радвам се, че е одобрена!А "Малинова-та страст" е направо неустоима! Heart Eyes  bouquet
И Селма с тоя съблазнителен Наполеон........! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи бобец барбуния (Barbunya Pilakisi) по турска рецепта и сладкиш "Жираф". Heart Eyes

# 119
Лабрекс, благодаря ти  Hug  Ама страхотен жираф си спретнала  newsm10 искаме рецептааа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт