Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
  vesi_nn, пускай по-често снимки, твоите чинии са подредени като картинки.И да не е гладен човек, пак ще му се прияде.

# 391
nadeto_sp не се отваря рецептата ти.

# 392
  • Brussels
Acer, редактирах се, трябва да се отваря сега. Blush

# 393
Благодаря за рецептата на саламуриката. Извинявам се за спама, но в Шабла, точно на фара, има едно кръчме при бай Пешо, там я ядох тази чорба и беше нещо уникално. В нея нямаше обаче моркови и картофи, само няколко вида риба, девисил и тази саламурика, която не ни казаха как се прави. Невероятна вкусотия, който има път на там да мине, страхотни неща се предлагат, а рибата си я вади собственика на заведението..

В шабленската рибена супа определено няма картофи и домати.Има само лук,морков,девесил и люта чушка.  Вкусна е,защото се прави от няколко вида риба. Застройва се по желание.
Но при рибените чорби определено има голямо разнообразие - скоро ядохме рибена супа в Китен и вътре освен девисил имаше и целина. Е, не беше толкова вкусна като шабленската, защото не се сервираше със саламурика, но не беше зле.

# 394
  • София
Бързо включване и от мен Grinning

Пилешки шишчета

Питка

Хубав ден Peace

# 395
  • Русе
labrex,едни шоколадово-кафеени сладки видях ...чудни!  Heart Eyes
Goldie,твоите бонбони и на lina kaz сладоледените сандвичи! са страхотни!
vesi_nn,при теб човек да не смее да посегне към чинията!Поздравления,прекрасно е всичко!
˙·•Di•·˙,Селма,val80,alpha_beta,Pinki_81,много вкусни неща видях при вас!  bouquet
Аз днес се двуумих към кое от две от изкушенията на еликсир да се насоча и реших да е плодовата пита,а галета,който и много от вас са приготвили ще си го запазя за по-нататък. еликсир,благодаря за чудния сладкиш!  bouquet

Скрит текст:

И едно желирано мляко с карамелен привкус,няколко бисквити и парченца бял и черен шоколад

# 396
Крем супа

Питки със сирене и чубрица

Рецептите ги има в блога

# 397
  • Пазарджик/Лондон
pavlina6328 , и крем супата, и питките изглеждат супер - отивам да търся подробности Flutter.

# 398
  • Варна
Вкуснооо! Само това мога да кажа.  smile3501 newsm51
На бързичко от последните дни у нас - сладкиша със сливи на Лабрекс, кюфтенца с туй-онуй, торто-паста правена заедно с децата за дядо им, на Пеп4о патладжаненото ветрило и айс-нектар от диня и пъпеш.

# 399
Здравейте! Тук пак всичко е ужасно вкусно   chef
Включвам се съвсем скромно с едни печени на фурна пресни картофи и консервирано халапиньо по рецепта на пеп-4о.

# 400
vesi_nn, липсваш, появявай се по-често!  bouquet  chef
Момичета, няма да изброявам, толкова много вкусни красоти има в темата, че........място няма да ми стигне. Поздравления за всички за приготвените с много желание и умения ястия и десерти!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

У нас тия дни пълно тиквичково меню - крем-супа от тиквички с къри, не знам за кой път  омлети ветрилца от тиквички, и за трети път Embarassed баница с тиквички. Другото е риба на фурна по английски, не знам какво е английското, но се получава много вкусно нещо. Пробвана е и със сметана за готвене и  със заквасена, все е вкусотия. Heart Eyes Много вкусна салатка от моркови и домашен лимонов сладолед.

# 401
За днес бързи питки със сирене

и хрупкави зукини. Simple Smile

# 402
  • Географският център на България-Габрово

Моля те сподели рецептата за хрупкавите цукини.

# 403
dunia53  ето рецептата за хрупкавите зукини. Simple Smile

# 404
Момичета, отново сте ненадминати!  Страхотни вкусотии, гледам и мед ми капе на сърцето   Heart Eyes  Няма да изброявам поименно, за да не изпусна някой.    bouquet  Ето какво имаше у дома последните дни:
Яйца със всичко (домат, прошуто, кашкавал)

Пилешки дробчета на фурна (с лук, зелена чушка, гъби, домати, кашкавал)

Пилешки бутчета на скара (мариновани в сос от горчица, соев сос, салвия), Пържени тиквички (домашно производство  Heart Eyes) с подлучено мляко и Задушена сушена люта чушка Bhut jolokia (Ghost Pepper) за половинът   Sick

Патладжани с доматен сос по Пепчо   Flutter  (ползвах повечко лук, защото така се харесва вкъщи).

Хубава и успешна седмица на всички!   Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт