Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Извинете за невежеството, какво е Зукини /Цукини/ newsm78

Аха, ясно, благодаря  bouquet

# 421
У нас от неделя - искендер кебап (без арабските питки отдолу, че бя правила фокача и искахме да си хапнем от нея), за десерт - толумбички с извара.

фокачата на заден план

Вечерята вчера - ветрило от тиквички по рецептата за патладжаненото ветрило на Пеп-чо. С кисело мляко и пресен магданоз е направо.....мммм.

# 422
Момичета, у всички ви е много, много вкусно
Лабрекс отново си с много интересно сладко предложение!
От мен едно розово начало на деня.

Нещо розово за закуска - Смути с банани, малини и соево мляко-100% веган

# 423
  • Бургас
Блеки, бонбоните са шоколадов блат за торта+ ганаш с вишни+ ром, оформени като бонбони и топнати в шоколад Peace
Момичета, да ви почерпя с първите си успешни кроасани Blush Днес съм рожденичка, ставам на 32 Flutter
- Цък!

# 424
Да си жива и здрава и много щастлива, Голди! Честит ти рожден ден!   bouquet  bouquet

Бианка, чудесно разхладително предложение     bouquet
mistery ,  много вкусно при теб, може ли рецептата на кебапа?
petu6ka63 ,  аз също в отбора на отдавна въздишащите по гръцката мусака. Но след като опитах тази пролет, реших, че няма да я отлагам повече  Peace
Маги, много апетитни пържоли  Peace
megansg, и супата и манджата са съвсем по мой вкус  Blush Heart Eyes
Еликсирче, чудесен  трайфъл при теб   bouquet  вече няколко дни му се радвам  Blush
Лабрекс, чудно е желето, а следващите почивни дни близо  Laughing

тия дни у нас имаше топли сандвичи

и  топла пица   Laughing

соса от сини сливи на Джемма   bouquet  bouquet

катък и домати от мама, маринованите чорбаджийски чушки от мен

и пукани чушки разни

не снимани кюфтета, пържоли и пиле яхния,   трицифрено количество доматен сок от тези видове

супа топчета

и пиле със зеле за вечеря.

# 425
  • Варна
След този  превъзходен и вкусен отчет на Пепи,Бианка,Лабрех,Еликсир,Алфа,Маги,Мистерия,Мадлена,Мадла,Ани,Себе ,Петушка,Илрай и всички останали предложили прекрасни всусотии едно голямо браво за труда и идеите  newsm51
Голд ЧРД  newsm51с пожелание за много щастие и късмет...ще си взема едно кроасанче
От мен салатка с печен пипер ,кьопоолу,печено месце и сеченицата на Илрай със сирене и стърган кашкавал

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 15:55 от megansg

# 426
  • София
Оххх, това тестеното изделийце на megansg страшно ми допада,
бих хапнала трите парченца от близката страна на цялата снимка!
Трудно ли се прави? Дайте линк към рецепта ако има, моля!

# 427
Goldie , Честит ти рожден ден! Да си здрава и обградена с обич! Много радост и хубав празник!
Чудесни кроасани си направила!
Пеп-4о -очите ми останаха в доматите!Чудно в кусни са тези червените, а жълтите пък внасят колорит в салатата! Вземам си от катъка и чудния домат - как се води този сорт, при продавачите на семена? И двете купички със сливов сос!
мегансг отново изкушаващи и мен неща си поднесла!!!!

# 428
Случвало ли ви се е да имате останали плодове в хладилника, и да се чудите какво да ги правите? Особено сега в летния сезон имаме доста голямо разнообразие от плодове.  Peace
Та... идеята, която ви предлагам е тази апетитна плодова пита:  Laughing

Рецептата можете да намерите тук, подробно описана със снимки: Плодова пита

Надявам се да ви хареса  Hug   chef

# 429
  • Варна
Алфа заповядай...лесно,бързо и вкусно е
Сабе хубава плодова пита

http://pep-4o.blogspot.com/

# 430
....., може ли рецептата на кебапа?
Рецептата е на Берина от "Турската кухня" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254554.msg6075021#msg6075021. Яла съм го това ястие в Турция и твърдя, че е едно към едно с това от нейната снимка. На мен обаче месото хич не ми се получи същото. Аз взех контра филе и го готвих почти час, за да не е жилаво, но с масълцето и сосчето си стана чудесно. То май се е вярно, че у нас само надписите на щанда за месо са "телешко", а всъщност ни продават "говеждо".
megansg защо го показа това тестяно чудо! Как ще заспя довечера като само то ми е пред очите?!
Goldie голяма си подстрекателка с тези кроасанчета! Направо усещам аромата им!!! Мисля вече да се престраша и аз да опитам да приготвя многолистно тесто. Благодаря за вдъхновението и ти пожелавам здраве и много щастливи мигове! Весел празник!

# 431
Привет на всички   bouquet

Да почерпя за здравето на мъжа ми, който днес помъдрява Wink с Бърз Чийзкейк с къпини без печене

и парченце Simple Smile

Весел вторник на всички  Hug

# 432
Goldie, честит да е рожденният ти ден! Пожелавам ти здраве и ежедневни поводи за усмивки! Страхотни кроасани!  bouquet
Ах, ако можех да придърпам доматите с катък на pep_4o и сеченицата на megansg, че да завърша с  направен с много любов чийзкейк, пък после ще мина на отслабване пак при megansg. Mr. Green  Ако можех да полегна в един хамак на брега на морето с едно розово смути...
Ох, защо ли пак погледнах към чинията със зеле, дето вика "изяж ме, изяж ме..." Blush
Аз днес набързо с миш-маш с пуска /пък гръцката ми мусака лежи в хладилника/ Sick, сливовия сос на Джемма - двойна доза и маринован лук от половина Laughing

# 433
Лабрекс, шведското сладко изглежда много апетитно. Може ли да се съхранява за по-дълго време или е за скоростна консумация?

# 434
  • DE
Здравейте!
От мен Картофена запеканка с кайма и моркови

Желая ви прохладна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт