Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 435

Goldie, честит  рожден ден! Да си жива, здрава, щастие, любов и късмет!  bouquet
Angellove, да ти е жива и здрава помъдряващата половинка, ама страхотен чийз си му спретнала! Heart Eyes  bouquet  chef
megansg, бива ли толкоз вкусотии  Crazy, ами и сеченицата на Илрай на всичкото отгоре! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи рибка и едни много вкусни целувчени "розички" от тесто с извара Heart Eyes

# 436
  • София
Привет, момичета! Hug От много работа и ангажименти отдавна не съм се отчитала тук, но си ви следя, когато имам възможност. Сега, по време на селската си ваканция, ще гледам да понаваксам, разбира се, предимно със селски манджи  Wink Днес сме на постно -

Боб в гювеч

Болярска питка

# 437

Еликсир, кога успяваш да сътвориш толкова сложни и красиви ястия?
Петушка,благодаря ти за компимента,но на мен все ми се струва,че представям супер лесни рецепти,а и за жалост нямам време за по-връткави. Peace
Мусаката ти е страхотна,но щом е  по рецепта на Катето нямам съмнения! Hug
За козунак пък изобщо не трябваше да ми напомняш,чееееее...току виж съм подхванала пак одисеята. Party
Меганс,вече ще трябва да мижам покрай твоите отчети,мусаката и бамята пак ме ококорват ей така Shocked #Silly ,а сеченицата направо ще се правя,че не я виждам,защото не отговарям,ако гризна монитора. Hug
Дилянче,да си ми жива и здрава,много успешна и обичана!Кроасаните са върховни!  bouquet
Бети,страхотно смути! Peace
Пепи,за твоя изобилен и вкусен отчет току що се произнесох оттатък,сега отново преплакнах око! Crazy Heart Eyes
Мина,най-специални поздрави на рожденика и много здраве му пожелавам от сърце!Чийза е фантастичен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И след като Ди,sve и Селма ми пуснаха мухата с техните галети ето го и моя - галет ,но с праскови :

и печени праскови със сирене,в което има ябълки и канела :

# 438
  • София
Нееее, и болярската питка на Цецето изглежда покъртително вкусна!  ooooh!

Днес явно ме тресе въглехидратен глад и Вие ме подлудихте.

Как се прави така като възелче?

# 439
  • София

Как се прави така като възелче?

Тук е темата за Болярската питка, всичко е обяснено подробно  Peace

# 440
  • Русе
еликсир,пак изкушаваш с тоя галет...чуден е!  bouquet
megansg и аз се правя,че не виждам тази апетитна сеченица,ама пусто не се получава! Hug
пеп-4o,при теб винаги е много вкусно и разнообразно!  bouquet
инеса,видях че еликсир ти е пуснала рецептата,по която е направена плодовата пита. Hug

# 441
Не, не мога да устоя на галета и ще опитам да го направя BlushЕликсир, и на тези неща ако казваш лесни, какво ли ще е ако са засукани...  bouquet
Болярската пита е много изкусителна, но в къщи само аз ям тестени.
Винаги съм се питала какъв ли е вкуса на рибата, приготвена по този начин от Лабрекс, но още не съм пробвала. Но пък на целувките направо усещам...
Днес скромно - супа и една царевица, която май е ГМО Embarassed

# 442

Винаги съм се питала какъв ли е вкуса на рибата, приготвена по този начин от Лабрекс, но още не съм пробвала. Но пък на целувките направо усещам...

petu6ka63, много вкусна рибка става, по тая рецепта -  РИБА НА ФУРНА, майонезата и нея вкъщи забърквам - ДОМАШНА МАЙОНЕЗА „ПРОВАНСАЛ”, още повече, че и тя е много харесвана вкъщи. Прежали някое и друго филенце, мисля, че няма да се хвърли. Grinning
"Скромното" ти меню  много апетитно изглежда, супичката, гмо-царевичката и тя! Heart Eyes  bouquet
С тез галети още малко и ще ме накарате да забъркам и моята любима постна. Чудесно изглеждат!  bouquet  chef

Оладушки с мая за следобедно кафе.

# 443
  • Варна
Ангелова честито на съпруга макар и със закъснение с пожелание за здраве и късмет.Прекрасно вкусен е чийзкейка
Мат запенката ти е много апетитна
Лабрех много вкусна рибка и целувки и ще си взема една оладушна за късното ми следобедно кафенце
Цецето бобец с питка най-апетитното съчетание
Еликисир супер галетче
Петушка всичко е много хубаво а супичката е точно по мой вкус,и аз варя царевичка...то има ли нещо да не е ГМО...би ли пуснала рецептата за козуначените кифлички
От мен днес таратор,салатка,миш-маш,месце и диня и пъпеш за десерт със сладолед

# 444
  • ГОре на черешата...
Здравейте, момичета Hug! Въпреки жегите - виждам, че тук отново е вкусно и изобилно, браво на всички  bouquet!

Завръщам се от морето с един Конфитюр от тиквички с локум - последната партида ме чакаше, трябваше да се оползотворят...

# 445
  • София
Големи сте подстрекателки  Laughing Добре, че в хладилника ми се намираше пакетче витска риба и хич не му мислих, а завъртях една рибена чорба. Разбира се, ще я сервирам с въпросната саламурка с дивисил и чесън   chef

Лабрекс, с твоите тестени работи все в грях ме вкарваш. Като видях оладушките, и веднага се сетих за хачапурките. Мисля утре да зарадвам домашните, че и комшиите на село с 2 дози  Whistling Много ги харесват и не пропускам да им направя, когато съм тук.

# 446
Цецето съвсем различен ще е вкуса ако я направиш с морска рибка. Аз направих със салаки и една скумрия и има голяма разлика от чорбите с речна риба.

# 447
  • София
Цецето съвсем различен ще е вкуса ако я направиш с морска рибка. Аз направих със салаки и една скумрия и има голяма разлика от чорбите с речна риба.

О, сигурна съм, че ще е различен вкусът, но с това разполагам в момента. А с речната риба резултатът пак беше превъзходен. Задължително ще пробвам комбинацията и с морска риба. Само към скумрията имам известни резерви, но изборът е голям така или иначе  Wink

# 448
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Здравейте.Редовно следя темата ,но съм само наблюдател.Наскоро си купих машина за хляб и искам да си покажа творението- Flutter

# 449
Петушка,галета си е от лесен най-лесен,ще се справиш,нямай грижа! Чакам с нетърпение да го отчетеш тук! Peace
Захарче,честита ти машинка,ама тази яка на хляба как я направи се чуда и се мая? Thinking
Мариетка,завръщаш се с гръм и трясък в темата с тази божествена снимка! Hug

патладжан с доматен сос и сирена по Пепи и Еми Таракчиева , Hug и за двете  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт