Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
оооо толкова уханни питки, хрупкави цукини, патладжани, супички с кротончета, салатки, вкусни десерти с плодове, сладоледи, банички, парфе... Hands Clap толкова много вкусотии от вас   bouquet, че направо свят ми се зави.....а как огладнях е отделна тема за разговор  Laughing
от мен съвсем скромно включване- лесен козунак без месене  Simple Smile

http://nunkata.wordpress.com/2012/08/06/easy-easter-cake/

# 406

Да покажа бързото сладко - СИЛТ-ШВЕДСКО СЛАДКО (бърз и лесен начин за варене на сладко от&n … всякакви плодове), мен лично много ме въодушеви. Момичета, прежалете малко плодове и пробвайте, мисля, че ще ви хареса! Peace

madlene, представих си филийка от твоето козуначе с краве масло и сливововото ми сладко отгоре, ммм, идеално щеше да е! Heart Eyes  bouquet

# 407

*sve*, може ли рецепта? Изглежда страхотно!

# 408
  • София
Здравейте, момичета, колко много вкусотии разгледах току що. Направо огладнях. Да се впиша и аз с моите скромни предложения:
ориз с гъби и спанак

пълнена агнешка плешка с картофи

питки с бекон, яйце и сос

бухти

# 409

Да покажа бързото сладко - СИЛТ-ШВЕДСКО СЛАДКО (бърз и лесен начин за варене на сладко от&n … всякакви плодове), мен лично много ме въодушеви. Момичета, прежалете малко плодове и пробвайте, мисля, че ще ви хареса! Peace

madlene, представих си филийка от твоето козуначе с краве масло и сливововото ми сладко отгоре, ммм, идеално щеше да е! Heart Eyes  :bouquet]

Много апетитно изглежда, но се чудя не се ли слага и лимонене киселина?

# 410
Много апетитно изглежда, но се чудя не се ли слага и лимонене киселина?

Не, не се слага! Peace

Madla, толкова са апетитни бухтичките! Heart Eyes  bouquet

# 411

*sve*, може ли рецепта? Изглежда страхотно!

Ама верно изглежда страхотно,красиво подредено и сочно! Супер ти е станал сладкиша!   bouquet Hug

Инеса,заповядай рецептата . Peace

трайфъл с кокосов мус и кайсиев топинг :

# 412
Здравейте момичета! Всичко изглежда толкова апетитно!  Blush Искам и аз да се включа с нещо скромно - панирани чушки:

# 413

Здравейте момичета, това е моето творение от снощи - "Кокосови пилешки бутчета със сос от грозде". Много екзотично се получи. Дано ви хареса   Peace А тук можете да намерите и рецептата, подробно описана Ето и рецептата

Благодаря за чудесната тема.  Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 20:37 от sebe_si

# 414
Много и вкусни изкушения има тук  smile3501 smile3501 smile3501

мишки, antonia, благодаря  Hug

Роца, малко позакъснях с отговора  Embarassed, но не знам много за тази риба - мъжо ми я донесе от Свищов и каза че е дунавска. Много е вкусна, не е тлъста и има не толкова много кости - чисти се лесно.  Peace

madlene, козунака ти е уникален! Peace
*sve*, Лабрекс, готини десертчета!  bouquet
Madla, чудесно меню Hug
Еликсир, твоя трайфъл ще го сънувам...  chef
sebe_si, много интересно! Peace

У нас на по-лятно меню - кашкавалени пържолки

пържени картофки

и бобец

Хубав летен ден  newsm51

# 415
  • София
Зеле с кърначе на фурна за месоядния половин

Чушки със сирене и яйца за мен - отново  ooooh!

И крем брюле с карамелен сос а не хрупкав карамел както е в оригинал

# 416
  • Варна
Вкусно,вкусно,вкусно и прелестно от всички.Ще ви разгледам утре на спокойствие,че доста апетитни неща съм пропуснала.Разписвам се с една пилешка супичка,пиле с бамя и страхотната мусака на Пепи и Ели с патладжан/без картофи/Няма да сгрешите,пробвайте я

# 417
днес най-после, след 3 годишно въздишане по гръцката мусака, запретнах ръкави Mr. Green Невероятно вкусно! smile3521Направих я по тази рецепта http://mycandykitchen.blogspot.com/2012/03/blog-post_23.html
О, докато пиша, megansg вече показала безброй вкусотии - май сме били на една вълна Hug
Еликсир, кога успяваш да сътвориш толкова сложни и красиви ястия?
Лабрекс, вървя по петите ти и утре ще спретна лесното сладко. Голяма част от рецептите ти са изпитани от мен.
Madla, ти сигурно живееш на хладно, затова дразниш с печено агнешко и съблазнителни бухтички Heart Eyes
Козуначното руло на Мадлен така ме грабна, че замесих тесто и след като хвърлих око и на рулото на Еликсир, спретнах ...и аз не знам как се казват, но ще ги покажа след малко, че изстиват.
Момичета, страхотни сте!  bouquet
Ето ги козуначени рулца с пълнеж от сливово сладко

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 18:19 от petu6ka63

# 418
Извинете за невежеството, какво е Зукини /Цукини/ newsm78

# 419
Извинете за невежеството, какво е Зукини /Цукини/ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт