Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 673
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Вкусно, вкусно!

Елинор, радвам се да те видя и тук Simple Smile

От снощи едни бъркани яйца с чушки, домати и сирене и гнезда от кайма, ама забравих да ги снимам Simple Smile

# 46
а у нас пак кюфтета от тиквички

и за десерт   Laughing смокини със сирене  (вижте какъв модел са, като круши - и на размер и на вид)

Гисчо ,  чудесно изглежда пестото ти!
*sve* ,  добре се вижда разликата, хубаво сте си отглеждали сливите  Peace
Маце, а десерт купешки, а  Wink
Зорница, страхотни са тези багети  Heart Eyes
sh0k0o, баклавата ти е много, много апетитна   bouquet

# 47
  • София /Абсурдистан

Може ли рецептата на сладкишът без яйца на рени55
И за да не е гол запис, снимка на един сладкиш с карамелизирани мини кроасанчета от мен.

# 48

Може ли рецептата на сладкишът без яйца на рени55

Заповядай!  bouquet

# 49
От мен банички, но пържени:

# 50
  • Пловдив
Пеп-4о,тия смокини какъв сорт са  Crazy Страшни са Grinning

# 51
не знам. аз лично за пръв път ги видях вчера (и днес пак  Blush) но мъж ми каза, че съседка на село ги имала откакто той бил  малък (разбирай над 40г)

# 52
  • Варна
Неуморни както винаги! Hug
Пепчо и аз съм голям фен на сладко и солено в комбинация.

# 53
  • Пловдив

От мен вчерашните ми

БЪРЗИ ПЪРЖЕНИ БАНИЧКИ

# 54
ЗИЧЕ, мислих, че са само моя измислица баничките... Simple Smile сложила си и саламче, супер, утре така ще ги направя!

# 55

ЗИЧЕ, мислих, че са само моя измислица баничките... Simple Smile сложила си и саламче, супер, утре така ще ги направя!

Princess Zvezdichka, явно на много от нас е минала тая измишльотина през главите Grinning, мисля, че и Селма имаше такива, и още момичета. Ето едни от моите:

Скрит текст:

пеп-4o, ама как ти завидяяях за тия смокинища, ама хич не с бяла завист! Умрам си за смокини, един колега от Айтос ми носеше такива големи като круши. Но и на нашите дребничките се радвам! Heart Eyes  bouquet

Вечерята - пиле по еврейска рецепта и медена мелба.

# 56
  • DE
У наше село актуални 14 градуса, та върви и кисело зеле с месце Embarassed

# 57
От мен една съботно неделна компилация

Сьомга с пене

# 58
Лабрекс, може ли да напишеш рецептата на еврейското пиле!? Simple Smile

# 59
Лабрекс, може ли да напишеш рецептата на еврейското пиле!? Simple Smile

Ния, то почти няма рецепта. Нарязват се на по едри кубчета две глави лук и се слагат в малко олио на огъня. Слага се и половин ч.л., ама от малките, сода за хляб в лука, разбърква се, намалява се огъня, захлупва се лука и се оставя 5-6-7- мин да се задушава. По рецептата от содата става много сочен и пуска вода. В лука се слага пилешкото, посолява се и се ръсва черен пипер, разбърква се, пак се захлупва и се оставя на слаб огън 40-45 мин. Лука се превръща в мармалад, а пилешкото става много крехко. На първата хапка половинката възкликна, че било много вкусно. Наистина става вкусотия, а на практика е пилешко и лук. От доста време и се каня на рецептата, но ме спираше содата за хляб, въпреки уверенията на авторката и доста правили я, че содата изобщо не се усеща. Е, днес се убедих, че е така, защото аз хич не понасям аромата и. Просто не ми се включваше фурната в тая горещина да пека пиле с картофи и се прежалих, но хич не съжалявам. Със сигурност ще се готви у нас, хареса се. Peace
Ето рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт