Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 682
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • ГОре на черешата...
Днес нашият по-малък син става на 5 години -

Cars 2 cake for Andrian

# 706
mari_eta,честит ти рожденик!Да е жив и здрав и много да те радва!   bouquet Hug
Тортата е страхотна!Мога само да си представя,как го зарадва с тази украса!  Party

# 707
  • България-Варна
Честит ти рожденик да ти е жив здрав и да ви радва много!

# 708
  • София
  Мари-ета, да ти е жив и здрав, много обичан и голям късметлия!

# 709
  • пак на Рив Гош
  Кифличките на Карлсон по рецептата на Роца и по препоръката на Tari Tasartir,за което благодаря и на двете!   bouquet  bouquet
Селма, страхотни са станали! Само да уточня, че рецептата не е моя,  W'A'S'P' я даде първоначално, аз само дадох линка в една тема  Peace
Мари-ета честит рожденик! Да расте здрав и щастлив!
Аз само ви наглеждам, понеже не съм си вкъщи, затова съм без снимка и се радвам на вашите Simple Smile. Иначе готвя по малко (и снимам Wink), но ще се отчета другата седмица.
Хубави почивни дни!

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 12:07 от Роца

# 710
  Кифличките на Карлсон по рецептата на Роца и по препоръката на Tari Tasartir,за което благодаря и на двете!   bouquet  bouquet
Селма, страхотни са станали! Само да уточня, че рецептата не е моя,  W'A'S'P' я даде първоначално, аз само дадох линка в една тема  Peace
........
  Верно,как съм го пропуснала!  Embarassed  Simple Smile
  Ами значи от мен  благодаря и на W'A'S'P'bouquet
  В линка с нейните рецепти видях и други интересни. Супер!  smile3508

# 711
Мариета, да ти е живо и здраво момченцето!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 
Тортата е страхотна!!!!

# 712
  • В една слънчева къща...
Мариета, честит ви празник! Да е жив и здрав, и той, и цялото ви семейство. Тортата изглежда просто разкошна!!!

# 713
  • Балчик
Мариета, честит рожден ден на малкия. Да ви е жив и здрав.  bouquet

От мен Патладжан-ветрило по рецепта на Пеп-чо и Руски булочки (по 9 копейки), много пухкави, мекички и вкусни.

# 714
  • Русе
Селма, страхотни кифлички!
На пеп-4o пърленката, на labrex кексчетата и на Madla спагетите и сладкиша са много апетитни! Hug
Katerina R.,много ефектна торта!
лулу!,портокаловото семифредо направо ми прикова погледа  Crazy
Меичка,vanillla,еликсир,  bouquet!
mari_eta, живо,здраво и много щастливо да ти е детето!Чудна торта! Hug
Показвам парче сладкиш  по идея на Танита с крем сирене и сливи/при мен с праскови/,който минава в графа любими.Може и да не личи от снимката ми,но е наистина много вкусен!

Докато пиша,Джемма пуснала вкусотии!

# 715
  Джемма!!!Познай,какво ще меся сега!  Joy Joy Joy
  Убийствени булочки!Честно казано ми изглеждат по-пухкави и вкусни от онези от едно време!  thumbsup

*sve*,благодаря ти!  Hug
  Сладкишът звучи интересно!  Grinning Крема сирене в сместа ли се слага?  Rolling Eyes

# 716
  • Балчик
По-пухкави са и са много вкусни. на вид малко не са презентабилни, но никой не мепита защо са такива, нападнаха ги още топли- топли.

# 717
  • Русе
Селма и на мен ми прозвуча интересно,когато го открих и предполагах,че ще е вкусен с това крем сирене. Аз използвах Филаделфия,но имах само една опаковка и малко ми остана по-течен крема.Давам двата линка,които ползвах,ако някой иска да види. Hug
http://tanitaang.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html
http://hranatazadushata.blogspot.com/2011/08/blog-post_26.html

# 718
   Благодаря за рецептата ,*sve*!   bouquet
   Джемма,ако успея и аз да докарам на кифличките същия  "непрезентабилен" вид направо ще се гордея със себе си!  yes Grinning

Аз да ви разсмея темата с един "кандидат" шоколадов фондон,на който забравих да сложа брашно..... ooooh! #Silly  Joy
   Вкусът стана Бомба!Ама видът.... Embarassed Embarassed Embarassed  hahaha
   Следващия път се надявам да съм по-внимателна....  Blush

# 719
   Благодаря за рецептата ,*sve*!   bouquet
   Джемма,ако успея и аз да докарам на кифличките същия  "непрезентабилен" вид направо ще се гордея със себе си!  yes Grinning

Аз да ви разсмея темата с един "кандидат" шоколадов фондон,на който забравих да сложа брашно..... ooooh! #Silly  Joy
   Вкусът стана Бомба!Ама видът.... Embarassed Embarassed Embarassed  hahaha
   Следващия път се надявам да съм по-внимателна....  Blush

И как така без брашно? Сигурно е вкусно, ама да не казвам на какво прилича  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт