Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 100-тнa тема

• 198 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 720

И как така без брашно? Сигурно е вкусно, ама да не казвам на какво прилича  Whistling

на теб никога ли не ти се е случвало да забравиш нещо? И да, има доста сладкиши  и торти без брашно   Peace

# 721

Цитат
.... Сигурно е вкусно, ама да не казвам на какво прилича   Whistling
  хахаха  Joy Толкова ли е зле?!  Joy

Беше си замислен с брашно.Но и без него стана много вкусен десерт,само че в този случай би трябвало да се сервира по друг начин,направо в чашките,в които се е пекъл,може би......Има вкус на много шоколадово суфле или нещо такова..... Много хубав наистина!  Heart Eyes

Иначе Пеп-4о е права.Сладкиши/десерти без брашно без брой! (Стига да са такива според замисъла,а не по случайност,както при мен .  Laughing За да имат и вид.   Wink Peace )

# 722
  • ГОре на черешата...
Благодаря не всички за страхотните пожелания Hug!

# 723
Селма, може ли рецептата?

# 724
Селма, може ли рецептата?
   Павлина,миличка!Благодаря за интереса!  Heart Eyes
   Ще ми позволиш ли първо да ги направя с брашно (все пак  Crazy ),да се убедя,че стават точно това,което очаквам, и тогава да напиша рецептата....   Simple Smile  Hug

# 725
  • София
   Метнах си на врата хавлиена кърпа, като боксьорите и се прежалих да застана до печката.

Палачинки с масло и сладко от бели череши, донесено ми от Триград.

# 726
Мариета тортата е невероятно красива   bouquet Много ми хареса
Много поводи за радост и гордост да ви носи малкият юнак  Simple Smile

Тайна
мечтая си за палачинки от две седмици Simple Smile А сладко от бели череши съм опитвала като дете

Аз се разписвам с желето от диня  Laughing

За днес съм наумила да правя сосът от сини сливи, сладкото от чушки и медена торта, че утре ще празнуваме рожден ден  Grinning Цял ден ще се въртя около печката ама докато не ги направя няма да мирясам  Laughing

# 727
  • София
  kostilq, и аз си мечтаех,и уж по хлад реших да ги правя, но до котлона на газ, пак се сварих.

# 728
  Тайна,много нежни изглеждат палачинките!  Heart Eyes
  kostilq,че вкусно разписване!  Laughing

От мен Булочки за 9 ст. на Джемма,на която много благодаря за рецептата и съветите!   bouquet
    Много пухкави и ароматни!За мен са в пъти по-добри от едновремешните!  thumbsup Hug
    Добавих им само ванилия и ги поръсих със захар.

И от същото тесто Розички с канела и стафиди а ла Карлсоновите кифлички (децата искаха още!Какво ми оставаше!  Crazy  Laughing )

# 729
Здравейте тук пак много вкусотии сте показали .
Имам едно питане понеже ми се развали миксера ,дали ще мога да разбия сладкарска сметана от течните за сладкиш с пасатора newsm78,някой от вас дали е пробвал и дали ще се сгъсти сметаната?
Благодаря ако някой все пак ми отговори.

# 730
  • Балчик
Е, Селма, чудесни са. И аз вече в кръгла тавичка ще ги правя, по-красиви стават.  bouquet

kostilq, къде е тази рецепта за желето от диня, пропуснала съм я май?

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 16:31 от Джемма

# 731
Здравейте тук пак много вкусотии сте показали .
Имам едно питане понеже ми се развали миксера ,дали ще мога да разбия сладкарска сметана от течните за сладкиш с пасатора newsm78,някой от вас дали е пробвал и дали ще се сгъсти сметаната?
Благодаря ако някой все пак ми отговори.

няма да можеш. По-добре я охлади и разбий с тел за яйца, или потърси миксер от съседка

# 732
Здравейте момичета, следя ви от доста време правите страхотни неща,   bouquet за което ви поздравявам и аз доста обичам да си постоявам в кухнята и да приготвям разни неща за моето семейство, но до сега все не съм се сещала да снимам и да показвам. Но реших да започна със снимането и споделянето тук при вас Simple Smile, първото нещо с което ще се разпиша са плезири с крем от старият тефтер на моята баба, дано успея да кача и снимката  Thinking[/img]

# 733
Това със снимката не ми се получи, помогнете как да кача снимка? ooooh!

# 734
Това със снимката не ми се получи, помогнете как да кача снимка? ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Общи условия

Активация на акаунт